Sparta porazila Líšeň 1:0, ale přišla o zraněného Juliše

01.07.2021, 21:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (49)

Přidat komentář
mario23

Rosický by měl něco dělat, protože zatím je to velká bída, co se týče posil. Na to, že už jedou na herní soustředění a pořád by potřebovali podepsat aspoň pravého obránce a útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Minčev stačí, ten toho uhraje za tři

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám odborník

Reagovat
žrout

Vidím to stejně jako on. Prvotřídní kvalitu na hrotu nemáte (Juliš navíc klasika zranění, jsem zvědavý, jak dlouho vydrží Pulkrab a Drchal) a to samé na pravém beku.

Reagovat
Mustang™

A když by na hrot postavili Hložka, to nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrotu bude hrát Hložek. Backup Juliš, Pulkrab, Drchal. To vám nestačí? Krmencik naprosto drahá zbytečnost.

Reagovat
žrout

Pro oba: kdy se na hrotu Hložek opravdu osvědčil? On není typický hroťák, když tak podhrot nebo falešná 9, ale není klasický hrot jako Kuchta, Krmenčík... Jako hrot se na jaře nějak výrazně neprosazoval, branky střílel hlavně z pozice levého křídla. Ty ostatní alternativy jsou dost slabota na Spartu

Reagovat
verv

Vůbec se z hrotu neprosazoval no, třeba ten hattrick jako nejmladší hráč ligy bych vůbec nepočítal.

Reagovat
žrout

Fakt je, že proti Opavě jsem se nedíval. Myslel jsem, že hrál jako obvykle zleva. Ale když jsem ho viděl v derby na hrotu, nepřišel mi jako někdo, kdo by to tam nahoře uhrál, byť úniky za obranu párkrát měl a taky nějaké šance, co neproměnil. Z druhé vlny mi osobně přijde platnější. Dal i nějaké jiné góly na hrotu kromě poslední Opavy? Přijde mi, že i ty góly Brnu dal z křídla, ne? Podle mě nemá dost dobrou hru zády k bráně a stejně tak v hlavičkových soubojích se stopery není zrovna jeho největší síla. Ale jestli vám na hrotu přijde nejlepší, tak proč ne.

Reagovat
verv

Neříkám, že tam je úplně nejlepší (to je jako druhej útočník pod hrotem), ale úplně v pohodě tam může hrát a prosazovat se. Mimo Opavy dal z hrotu gól třeba Teplicím nebo Liberci, co si takhle z hlavy vybavím. A ta jeho one man show proti Brnu byla myslím taky z pozice hrotu, i když ten zápas sem neviděl, tak to nevím jistě.

Reagovat
žrout

Tak jsem se teď zpětně díval a máte právdu, hrál mnohem víc na hrotu, zleva dal jen sem tam gól, i to Brno bylo z pozice hrota. V tom případě beru zpátky, že by se tam neprosazoval. Každopádně myslím, že mu to jde lépe spíš ve dvou než sám na hrotu, ale to je můj dojem.

Taky je otázka, že stejně nejpozději za rok budete po jeho odchodu muset řešit ten post znovu a moc zajímavých a dostupných variant nevidím.

Reagovat
r.mrazik

jako hrot se osvedcil na jare,kdy tam zacal konecne vice nastupovat a vyhral krale strelcu...

Reagovat
žrout

Dal i nějaké další góly z pozice hroťáka kromě té Opavy? Přišlo mi, že střílel jinak zleva. Na podzim nastupoval na hrotu ale to jste byli v jiném rozestavení a nebyl na to sám. Do dvojice s útočníkem je podle mě super. Sám na hrotu? Nevím, nevím...

Reagovat
r.mrazik

pod vrbou tak hral...

https://www.eurofotbal.cz/hraci/adam-hlozek-85856/kariera-klub/?data=300-515-19

se podivej od zapasu s Opavou...

Reagovat
žrout

Jj už jsem sse koukal a máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím Hložka na hrotu. Všichni tvrdíte, že by měl hrát podhrot. Viděl ho tam někdy někdo hrát? Kraj zálohy mu nesvědčí, na podhrotu Bořek a víc prostoru by tam měl dostat Karabec. Z toho vychází, že hrot pro něho bude nejlepší

Reagovat
žrout

Tak spíš jde o hru, kdy má druhého útočníka k sobě. Na podzim to loni s Julišem fungovalo skvěle. Když je tam jen on, tak není tolik silný ve hře zády k bráně a v hlavičkových soubojích se stopery, aby to tam ubojoval sám.

Reagovat
Rarášek

Je rozdíl mezi podhrotem a ofenzivním záložníkem.

Reagovat
verv

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Jako hrot se na jaře na jednu stranu prosazoval - dal hattrick Opavě a Brnu. Na druhou stranu proti ligovým týmům si na té pozici moc neškrtl. Ostatním branky dával spíš, když měl vedle sebe Juliše.

Reagovat
žrout

Taky to tak vidím, výrazný byl proti jasným druholigistům, jinak to podle mě nebylo úplně ono. Ale to je možná i tím, že by pod sebou potřeboval kvalitnější hráče a lepší servis, na hrotu si to sám neuděláš jako třeba na křídle. Nebo potřeboval, aby byl aspoň DMK zpátky v té formě, jako když Vrba na jaře začínal.

Reagovat
jsemdement

Tak porad mu je jeste 17. Schick taky zrovna nedelal v Bohemce extra toco s cislama a pritom bylo na pohled videt, ze z nej neco muze byt.

Reagovat
žrout

Hlozkovi je 19

Reagovat
Skleepy

Ani jeden jste to netrefili, ještě furt mu je 18.

Reagovat
žrout

Psal jsem to s vědomím, že za pár týdnu mu je 19, takže ho beru jako 19-letého

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

neni ti to jasny? se podivej na dobu od zapasu s opavou...ty neskrtl

Reagovat
John Obi Mikel

To byly zápasy, kdy tam s nim hrál Juliš.

Reagovat
Bakary3

Mně to přijde, že jakmile se u nás objeví útočník, co není jen dvoumetrový kopyto do vápna a umí nedejbože trošku s míčem, všichni ho začnou strkat někam na kraj, že "není typickej útočník".

Vždyť mít útočníka jako Hložek, Schick... který jsou dobře fyzicky vybavený a ještě k tomu umí nahrát, vystřelit, udělat kličku, poradí si v těžších pozicích... to je radost

Reagovat
John Obi Mikel

O tom to není. Lafata taky nebyl čahoun a hrál hrota. Jen pocit z viděných zápasů.

Reagovat
žrout

To je pravda a mi samotnému to vadí. Nicméně mi přijde, že abys neměl na hrotu kopyto, ale útočníka s jinými kvalitami, musí mít kombinačně a celkově fotbalově kvalitnější tým, hlavně zálohu. Protože jinak je řešením centrovat na "kopyto", což nevyžaduje zas tak velkou kombinační a individuální kvalitu záložníků. Takže pokud je záloha schopná dynamického, fotbalového pojetí fotbalu, je to super, ale to u nás má spíš jen Slavie. Na Spartu stačilo hlavně na venkovních hřištích pouze nalézt a presovat a byly z toho jenom nákopy, což přesně zabíjí hroťáka, jako je Hložek. Proto ty pochyby a proto si myslím, že mu to šlo velmi dobře ve dvojici s Julišem, kdy se nemusel bít sám na hrotu. Opavě a Brnu dal randál, ale to byly nejhorší týmy a ještě k tomu to bylo doma. V těch zápasech dokázala Sparta hrát fotbal, který jsem popsal výše, jenže to bylo do značné míry tristní úrovní těch dvou týmů a Sparta měla na vše hromadu času. V takových zápasech se uplatňuje třeba Dočkal.

Reagovat
mario23

Všichni se chytají toho útočníka, ale dle mě problém s pravým obráncem je snad ještě větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

S touhle sestavou vyletime i proti těm Rakušakum. Ty odborníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Válec.

Reagovat
pepindo8

Ono se totiž v kondiční části přípravy hraje na výsledky

Hra stála za prd.. ale šlo poznat, že toho mají dost v nohách. Dny předtím měli intervalové běhy..

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, dělám si prdel. Klídek.

Reagovat
Axelrose

Jestli to bude něco vážnějšího, tak mi to u Juliše přijde až nenormální. A teď to nemyslím jako útok proti němu. Zranění mu samozřejmě nepřeju.

Tolik zranění snad neměl ani Rosický a že se mu v tomhle směru dařilo.

Vždyť Lukáš se vážně zraní snad dvakrát za jednu sezonu.

Reagovat
Ross Geller

Prý mají Rosický a Vrba velké spory ohledně posil. Vrba žádal o určité posily a Rosický je zamítl s tím, že on chce jiné hráče.

Reagovat
John Obi Mikel

Přišel s tím Expres

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta válec Za 120 minut 1 gól proti Líšni!

Reagovat
verv

Termín zápasu s Rapidem už je známej pár dní, je to 20.7.

Reagovat
jsemdement

Asi to bude chtit nahrat par highlightu a strelit ho jako Tetteha .

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA PRAHA ŽAMPIÓN

Reagovat
podnebný

Vrba si dal požadavky na posily: Krmenčík, Hrošovský, Brabec, Matějů, Kliment. Rosický jakožto jeho nadřízený mu všechno zatrhnul. Zatím přivedl jen Höjera a Peška + uplatnil opci na Hancka. Což je od sportovního ředitele velmi slabý výkon.

Reagovat
Uwe háže buly

Z těch posil bych mu povolil jen Hrosovskyho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele