Společnost Marlenka chce finančně vstoupit do opavského klubu

20.11.2021, 09:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (49)

Přidat komentář
twl

Přeju jim to, ačkoliv fandím Plzni.Je to tým s potenciálem a fanoušky ne jako umělý klub Dukla na který chodí 500 diváků nebo Příbram, která pro fotbal nic nedělá a má hnusnej stadion .

Reagovat
vitecek15

Příbram má alespoň výbornou mládež.

Reagovat
eleven11
Reagovat
Salfovic

Baník je na tom podobně jako Teplice a MB

Reagovat
bobis21

Tak teď jsou v "nejlepším fotbalovém věku" hlavně hráči kteří vyrůstali v době, kdy Baník neměl ani tréninkové hřiště ... snad se to těmi investicemi do zázemí pro mládež v příštích letech zlepší, ale první hráči kteří prošli tím novým do ligy teprve vstoupí, nebo mají prvních pár minut.

Reagovat
vitecek15

Baník půjde brutálně nahoru. Tam se pro tu mládež teď dělá to, co nikde jinde v republice. Já furt nechápu, že to moc velký kluby taky nedělají. Protože narvat prachy do mládeže je snad to nejlepší, co teď jde dělat. To se vrátí, když se to dělá pořádně, byť to trvá dlouhou dobu. Taková Sigma má třeba supr mládež, ale tam to prostě jde dolů. Dobří trenéři odchází, protože s tou holomajznou, co tam panuje, nechtějí mít nic společnýho. Strašná škoda.

Reagovat
bobis21

Jako momentálně mě vzhledem k velikosti klubu přijde právě nejvíce působivá mládež právě v Olomouci, takže nerad slyším že si myslíš že to půjde dolů.

U nás jen doufám, radši nebudu stát že to určitě nastane. Ale bylo by to fajn, protože ta investice do toho byla obrovská, tak by se to mělo projevit.

Reagovat
vitecek15

V Olomouci to ještě pár let půjde, ale pak prostě přijde brutální propad, jestli nepřijde silnej partner, co povyhází všechny ty rádoby "manažery", co si tam jen sedí a berou nekřesťanský peníze, aniž by měli zájem na tom, aby se ta značka budovala i do budoucna. Vím, o čem mluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostrave se cpe do decek hlavne piko taky podminky ovzdusi nejsou uplne idealni pro venkovni sporty (ale to ma i Karvina, Most a kupa dalsich) - pro dospele plice jakz takz pro decke to rozhodne neni ideal .. taky vliv mesta jako takoveho je v pripade Ostravy spise zhoubny. Tj. ac nacpou do mladeznickych kategorii prvni posledni stejne zadne super talenty nevychovaji

Reagovat
vitecek15

Ale vychovají, uvidíte. Btw. v Olomouci je mnohem horší vzduch, než právě ve zmiňované Ostravě ;).

Reagovat
smazaný uživatel

A ze tam tech hvezd vychovali

Reagovat
monty25

To by byl sponzor. Při zápasech by v Opavě mohli mít hned vedle stánku s klobásama stánek s medovníkem.

Reagovat
čutalista

Co na to Opavští? Fakt Opavu nesleduju a jen jsem o nich vždy slyšel, když měli derby s Baníkem. Bylo by fajn mět v lize další klub co bude soběstačnej a nebude tam dělat ostudu, hlavně divácky... tím myslím plnej stadión, hovada jsou mezi všema, tomu se moc vyhnout nedá.

Reagovat
kbtk23

Jebat Opavu

Reagovat
doNny

Internet hooiigan

Reagovat
kbtk23

Potrefená husa....

Reagovat
doNny

Reagovat
čutalista

Tak proč ne!

Reagovat
Kepy_FCB

¨Proč ne Opavia? SFC Opavia Opava to by byl název!

Reagovat
eleven11

Resovia Rzeszów,Radomiak Radom,Włocłavia Włocławek,Włodawianka Włodawa,Świdniczanka Świdnik,Limanovia Limanowa,Mławianka Mława

Reagovat
Kepy_FCB

ale zapoměls na ty nejproslulejší Cracovia Krakow

Reagovat
eleven11

Koho mám asi v obľubených ?

Reagovat
REPLIKATOR

SFC Marlenka Opava

Reagovat
eder

FC Marlenka Opavia by bylo ještě stylovější...

Reagovat
Salfovic

Přeslazené Opavské Mrdky.

Reagovat
NataženýTříslo

Je pravda, že horší už by bylo asi jen Penny market Opava.

Reagovat
Shevchenko

Ty vole že se dostane na EF i Marlenka bych fakt nečekal Škoda že výrazně nepodpoří i F-M, který má stadion pár set metrů od sídla Marlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to tam asi stojí za piču , viz ten poslední rozklad klubu na dva subjekty

Reagovat
Shevchenko

No však stojí, proto by bylo fajn kdyby se s tím začalo něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen o neco lepsi nez RI Okna Zlin nebo Maso Brejcha Klatovy

Reagovat
monty25

Na SHC Maso Brejcha Klatovy jsem kdysi chodil.

https://g.denik.cz/21/3e/klatovy_090309_denik-galerie-800.jpg

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

hokej no

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

Jaaatka Matejka

Reagovat
PH8

Na Kladně byl Geus Okna Kladno. To byl takzvaný okenářský souboj Kladno - Zlín

Reagovat
Neon

a co HC ČSOB Pojišťovna Pardubice nebo Lasselsberger Plzeň a Becherovka Karlovy Vary?

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká je sladká budoucnost.

Reagovat
arsavin

Asi se rozšíří seznam oblíbených klubů

Reagovat
Gazdo

To podpisu Yayu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanoušek Opavy a doufám že se to stane,neboť tohle co děla tihle liďi to je hnus

Reagovat
mickey mouse

Kdokoliv, hlavně ať to nemá už v rukou město prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska sponzoringu sportovniho tymu dava Marlenka trochu vic smysl nez drivejsi kaucuk. Je divne ze tym z FM hodi penize radeji do Opavy u ktere bych spis cekal podporu ze strany Mondelez ci farmaceutickeho "gigantu" z byvale galeny. Popr alespon meli vytriskat prachy z nejakych sulinku typu Juricka, Lamicha apod

Na 2. stranu stadion v Opave jde prestavet za hubicku. Ac nema idealni infrastrukturu helikopt by tam vesel. Meli najit nekoho kdo bude jezdit po arabskem svete a najde bohateho sejka ci obdobneho sponzora jehoz by vytahnout tym z CR na pravidelnou ucast v EL stalo mene nez 1 dovolena ..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu Mondelez by dával smysl ale, mimo to že má v Opavě největší fabriku na výrobu v celé Evropě (měl nevím jestli je to stále aktuální) a je to Americká společnost tak ani nemá důvod do Opavského fotbalu investovat je to ale smutné. Kdysi Opavu sponzorovala Opavia, která je právě součástí Mondelezu pokud se nepletu.

Juříček dal do SFC 1 milion, však taky na stadioně byli reklamy na Brano ale nic víc nedal, sotva přidá zaměstnancům co jsem slyšel natož dotovat fotbal.

Co se týká Lamicha to už je trochu větší otazník, protože před nedávnem se přidal do představenstva klubu ale nakonec to vyšumělo.. netuším z jakých důvodu. Každopádně pokud výjde Marlenka bude to velké a později se můžou navázat další sponzoři mimo aktuální Isotru.

V Opavském fotbale je totiž problém v tom ,že je ve vlastnictví města a neustálé politické taškařice klubu škodí, klub se musí odprostit od politiky pak půjde hodně rychle nahoru.

Reagovat
PH8

Ty ses v té úvaze nakonec úplně jebnul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele