Sterling je blízko přestupu z Manchesteru City do Chelsea

10.07.2022, 09:23
Aktuality
Raheem Sterling (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (248)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

legenda

Reagovat
Csaplárova past

Máš pravdu. 337 zápasů v City, 131 gólů a 94 přihrávek.

Je na sedmém místě v počtu startů za klub, více branek má jen Aguero.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl kopyto, byl by s přehledem první

Reagovat
Csaplárova past

V poctu golu? Z pozice kde hraval?

Tak to ani omylem ....

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi někdy co byl schopný zahodit?to je takovej lepší Tecl v nadsázce

Reagovat
Csaplárova past

Ano, videl. Ale na Aguera by se nedotahl ani tak.

Reagovat
Benzema

Skôr had

Reagovat
Chazy

Reagovat
Csaplárova past

CR7 na hrot a nemuselo by to být tak špatné směrem dopředu.

Reagovat
Beči

K čemu by jim byl Ronaldo, když koupili Haalanda?

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Beči

Ano, jsem idiot. Jde o Sterlinga, takže jsem automaticky myslel na City, ne na Chelsea

Reagovat
Talker

Nevím, no. Asi vítej...?

Osobně nedokážu tipnout, zda uspěje - hraje asi v nejkreativnějším týmu v PL co pamatuju. U nás bude mít Kanteho/Kovacice, krajní beky a Mounta s Havertzem...?

Předtím zas hrál v Liverpoolu, který hrál agresivní rychlý fotbal, kdy u nás je pomalu pravidlo "můžeš nahrát útočníkovi do běhu? Přihraj radši wingbackovi do křídla, ať z toho není brejk".

Celkově je to určitě kvalitní hráč, ale bude zajímavé sledovat, zda se mu bude dařit v tom systému, když se tam nedaří prakticky nikomu kromě Mounta.

Reagovat
Agent z Melmacu

systém sa bude musieť meniť

Reagovat
smazaný uživatel

Taky z toho nejsem úplně odvareny a bojim se, ze timto prichodem to odsere CHO....my spis potrebujeme poradnyho hrotaka, nez kridlo....pak stoperi a oba krajni obranci (jestli jsou na odchodu Alonso i Azpi)

Reagovat
sejber

Ako to tak citam tak mi pride ze ste si na seba uplietli celkom bic s tym ze tuchel svami vyhral LM

Reagovat
Talker

Za mě je největší průser to, že jsme investovali přes 300 mega do ofenzivy abychom postavili systém na stárnoucích záložnících a stoperech, kterým pomalu končí smlouvy, protože mají spoustu omezení a potřebují mít kolem sebe více hráčů, aby z defenzivní části nebyl ementál.

Takže ta část týmu, která má mít největší value do budoucna (mladí, talentovaní ofenzivní hráči) jsou ve sračkách, protože servis nemají prakticky žádný ve středu hřiště a akorát se potulují kolem vápna, kam zatlučeme 9-10 hráčů soupeře, takže tam nemají moc ani prostor.

Místo toho jsme vytvořili systém, kde Christensen a především Rudiger vypadají jako world class stopeři, přičemž to byli předchozí roky průměráci, z Jorginha jsme udělali kandidáta na zlatý míč (přičemž v PL je jen nadprůměrným "DM") a ofenzivní hráči mají smůlu.

Takže ve výsledku se většiny těch mladých ofenzivních hráčů zbavíme, pořídíme si hráče kolem třicítky na vrcholu kariéry (Lukaku, Sterling a podobně) a za pár let můžeme začít s přestavbou opět.

Situace ala navrácení Krista (pardon, Mourinha).

Reagovat
spider_8

Obecne souhlas, ale ne s tim ze se zbavujeme mladych ofenzivnich hracu a nahrazujeme je starsimi. Tohle leto se zbavujeme Lukaka a Zyiecha, oba 29 let, a privadime 27leteho Sterlinga. Zbytek ma vetsinou pod 25 (CHO 21, Havertz a Pulisic 23). Ta ofenziva je mlada a potrebuje nekoho zkusenejsiho a overeneho, z tohodle pohledu dava Sterling absolutni smysl.

Reagovat
Talker

Tak ona je otázka, jak dlouho bude Puliho a CHO bavit sedět na lavičce. Nedivil bych se, kdyby Puli chtěl odchod ještě teď v létě (pokud budeme hrát na 3 ofenzivní hráče), protože pro něj nebude v základu místo. Co se týče CHO, tak ten si ještě rok počká, ale myslím, že taky bude chtít jít.

Reagovat
JackDaniels.

Svojmu nicku si nezostal nic dlzny

Reagovat
spider_8

Na druhou stranu, v City byl jednim z mnoha. U nas, pokud si udrzi stabilni vykonnost, bude hlavni hvezda.

Reagovat
Talker

Jenže to je otázka - dokáže být hlavní hvězdou, když mu to tam nebudou sypat KdB, Gungodan, Silva a spol? Podle mého to je něco, z čeho strašně těží (nejen on, ale celá ta ofenzivní řada).

Tím neříkám, že je to nějaký tragéd, který má jen luck. Určitě je to kvalitní hráč, ale když se koukneš na čísla, do kolika šancí se dostávají Lukaku, Havertz, Pulisic a spol, tak je to proti konkurenci absolutní tragédie. Přitom Lukaku má lepší conversion rate než Kane, Mané, Sterling nebo Salah. Jen ho dostaneme do 1.6 šance za zápas, kdežto ostatní mají o šanci víc v průměru a Salah má 3.3.

My těm hráčům vůbec nedáváme servis a zároveň jim ani nedáváme prostor, aby si ty šance vytvořili sami (tím, že budeme hrát agresivní, rychlé míče do ofenzivy, kdy půjdou do otevřené obrany).

Reagovat
spider_8

Jo o tom zadna, my nemame zadnou kreativitu ze stredu pole uz dlouhodobe. Ja jen, ze pokud se neprosadi ani Sterling, tak chyba uz asi nebude na strane ofenzivnich hracu, ale systemu.

Na druhou stranu, Sterling je za me trochu podobny Hazardovi, dokaze udelat gol i z hovna a proklickovat se z ruznych pozic. Nemusime ho nutne dostavat do golovych sanci.

Reagovat
Talker

Hele to bych úplně neřekl. Hazard vyrostl jako kreativní geniální hráč, který měl výbornou techniku a výborný přehled na hřišti.

Sterling je za mě zase spíš hráč s výbornou technikou, rychlostí a čichem na to, kde má být. To už bych tam viděl větší podobnost k Salahovi (nebo jako upgrade Pedra, když se bavíme o našich hráčích).

Reagovat
Swarley

Reagovat
Maximm9

Souhlasim uplne se vsim, ale nemyslim si, ze by mel mit u nas extremne mensi servis nez v City (KdB, Gungodan, Silva a spol..)

Pokud se budeme bavit o ofenzive, tak nas problem byl minuly rok utok a hlavne obrovske nepromenovani sanci, takze ten servis tam byl.

Ja jsem zvedavy na toho Raphinhu jeste, protoze pokud Barcelona prodlouzi Dembeleho, tak na neho nebudou mit penize a Tuchel po nem pujde. A ten mi neprijde, ze by nam mel vytrhnout ''golovy trn'' z paty.

Reagovat
Kluivert9

*místo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

▪️ 292 games (most)

▪️ 120 goals (third most)

▪️ 85 assists (third most)

Není, co dodávat. Za mě super posila a konečně hráč z anglické ligy, který v ní hraje v podstatě od začátku kariéry. Na ty bychom se měli zaměřovat především, protože většina těch, kteří přišli z jiných lig naprosto vyhořela a nejsou ani poloviční. Všude, kde byl, tak hrál skvěle a měl výborné statistiky, což dokazují čísla ze City, která jsem uvedl výše. Avšak je to strašně málo na to, kolik posil nutně potřebujeme po odchodech. Hlavně obrany, kde může teoreticky odejít ještě Azpi a Alonso. Aké je sice blízko, ale to není náhrada za světového Rudigera, která je nutně potřeba. Rozhodně musí dojít ještě 2 obránci včetně Akého a 100% ještě jedno podobné křídlo, jako je Sterling, jestli nechceme vyloženě opět skončit 20 bodů od titulu, což považuji za katastrofální stav. Jestli to bude Raphinha či ne, to se uvidí. A stále bych se vůbec nebránil prodeji Jorginha a příchodu někoho jiného, který tu hru posune dál. Majitele čeká ještě hodně práce a celkem málo času do začátku soutěže. Holt, když se spalo, tak se spalo. Teď je čas dělat.

Reagovat
Talker

Tak Rudiger a Christensen byli do příchodu Tuchela lehce nadprůměrní stopeři v rámci PL, takže pokud Tuchel dokázal udělat výborné stopery z nich, tak by neměl být problém udělat špičkového stopera i z Akého. Ten systém je postavený tak, aby defenzivní hráči museli řešit co nejméně situací, které jsou ideálně jednoduše řešitelné (bez přečíslení a s tím, že mají za sebou ještě dalšího hráče).

Co se týče ofenzivních hráčů, teď máme 7 hráčů opět (pokud Sterling přijde) na 3 posty. + Gallagher. Budeme se muset pár hráčů zbavit, než budeme moci někoho přivést přičemž na všech koupených bychom ztratili peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já Christensena nikdy nepovažoval za nějakého super stopera. Neustále zraněný, furt ho něco bolelo. Řekl bych, že je čas se přesně od těchto typů hráčů distancovat. Momentálně je tam Silva, Chalobah. To vůbec není dobré. Silva, který rozhodně nemůže hrát celou sezonu a Chalobah mě úplně nepřesvědčil o tom, že by měl být leader obrany. Proto musí dojít nejen Aké, ale další dva určitě. Aké nemusí hrát ani stopera a může být klidně na straně, jako backup. Nezapomínejme, že se vrátil Emerson a toho já nikdy nepovažoval za špatného hráče do rotace.

Co se týče hry ve předu, tak bych řekl, že ti, co tam teď jsou dostali dostatek prostoru k tomu, aby něco ukázali. Neukázali zhola nic. Proto jsem za to, aby dvě křídla odešla a dvě lepší přišla. Za mě Zyiech a Pulda a možná dát Odoie na hostování, aby se konečně ukázal. Ten kluk mě také nikdy nepřesvědčil. Kai, Werner, Broja, Mount, Sterling, Gallagher, (Raphinha?). To už vypadá hodně dobře. Hlavně s tím, že jak Sterling, tak především Raphinha jsou schopni přejít 1v1 a udělat prostor pro ostatní, což po odchodu Hazarda, který dokázal klidně 1v2 či 1v3 nikdo neumí. A v tom já vidím velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale dalsi kridlo uz nee, zahraje tam Werner, Mount, CHO, Sterling, Pulisic, Havertz, to bohate stačí, my potřebujeme poradny hrot, skoda, ze loni nesli misto Lukakua po Kaneovi, to bysme byli ted vysmaty...

Reagovat
Miguel19

To je sice hezký, že tam zahrají, ale jsou tam většinou totálně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel z útočníků nikdo nezbyl. Lewa chce jedině do Barcelony a to i přesto, že mu za půl roku jsou schopni říct, že musí s platem dolů. To stejné platí i o jiných hráčích, kteří o tom klubu mají asi sluníčkové představy, včetně Raphinhi. Jediný, kdo zbyl na výběr (a to jestli vůbec je to pravda), tak je Ronaldo. Těžko říct, jestli ho třeba na rok vzít či ne. Borec za momentálně průměrné United pomale 20 golů. Takže z tohoto pohledu bych byl klidně pro, protože z těch šancí, co takový Werner nedal, by on dal většinu. Druhá strana je ta, že by mohl dělat bordel v kabině. Já osobně si přál mladého Jesuse. Opět hráč zvyklý na Anglii a vůbec ne špatný. Uvidíme, co se stane z Brojou, ale to je borec, který ještě nic nedokázal. Velký otazník.

Reagovat
O.Giroud

Realita by bola taka, ze on by sice 20 golov dal ale vy by ste dali tuto sezonu mozno tak 60-65 golov zatial co tu minulu ste dali 76.

Reagovat
Talker

Tak Mount, Tammy, Tomori a James byli borci, kteří dokázali ještě méně (Champ vs PL) a nakonec se z nich stali hráči základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tammyho je hodně škoda. Měl zápasy, kdy jen rozhazoval rukama, ale bojovník a dříč. No už jen proto bych tomu Brojovi šanci dal. Radši tam budu mít na hrotu bijce, než někoho, kdo bude mít ukňouraný výraz po celý zápas. A hlavně nikdo prostě nezbyl. To stejné sice platí o křídlech, ale Raphinha stále vyřešený není a Barcelona je stále short v nabídce. Všechny strany na ni tlačí. Teď je otázka jestli tu chceme mít sice skvělého hráče, ale hráče, který sní o Barceloně z historie. Za sebe bych byl rád, kdyby došel, ale s nějakým ošetřením ve smlouvě. Ne jak u Lukaka, který zdrhal v půlce sezony. Takové hráče nikdy už. A to jsem byl zastáncem toho, že on je právě ten, který to tam bude sypat. To je další důvod, proč takové primadony fakt ne už.

Reagovat
Kluivert9

Všichni mají sluníčkové představy, jen ty víš přesně nejlíp, jak to všechno je a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jak to bude. Proto říkám, že takový Raphinha létá mezi dvěma kluby. Jeden z nich podal nabídku, kterou Leeds okamžitě přijal. Tím klubem je Chelsea a ta nemá očividně problém. Druhým klubem je Barcelona, která nejdříve podala nabídku, která byla o půlku menší a teď jaksi záhadně podala nabídku, která se skoro vyrovnává té od Chelsea. Stále není však dostatečná podle posledních informací. Moc nechápu, kde najednou vzali dalších pomale 30 milionů euro, ale budiž. Mě osobně se takové jednání nelíbí, ale očividně to v tom fotbale takhle funguje. Jen chudák De Jong, kterému dluží 20m euro na platu. A Dembelemu vzali 40% z jeho platu. Očividně má Barcelona trochu větší problém. O to překvapivější je, že chce všechny na světě.....

Reagovat
Kluivert9

Já na tom teda nic záhadného nevidím. Prostě podali nabídku, ta byla odmítnuta a když byla přijata nabídka Chelsea v nějaké výši, tak ji v rámci možností dorovnali. Žádná senzace... navíc teď po podpisu Dembeleho se jeví Raphinha jako zbytečnost, takže na Chelsea pravděpodobně zbyde.

Dembelému vzali 40% platu? A jak to dokázali? Byl to volnej hráč, mohl odejít kamkoliv. Neodešel a přistoupil na nabídku Barcy, která je teda zřejmě v pohodě i pro něho. Rozhodně mu nikdo nic nevzal. Možná by to chtělo méně zaujatosti vůči Barce...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis o to překvapivější je, ze tam ty hraci stejne chteji chodit, kdyz je znamo jak to tam ted s tema prachama maji..

Reagovat
Petrinho17

Žeby to bolo tím, že Barcelona a Real je stále pre väčšinu hráčov stále futbalový vrchol?

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezky, ale nebudu chodit do nejaky prace, kde nevim jestli mi vubec prijde vyplata

Reagovat
Agent z Melmacu

OT: to znásilnenie sa stále tutlá?

Reagovat
PanAu

We good

Reagovat
smazaný uživatel

Ta smlouva by nemela byt 3 leta, ale 2027+1

Reagovat
Talker

To taky není ideální vzhledem k tomu, jak obrovský bude mít plat. Pokud neuspěje, tak se ho nikdy nezbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me bude dobrej...druhej Edenek

Reagovat
dejvikker

Edenek v Realu ale

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekna blbost co jsi napsal...

Reagovat
Talker

Jako nedivil bych se. Hraje na TOP úrovni už pomalu 10 let, má odehráno téměř 500 zápasů, to je šílená zátěž.

Na druhou stranu nevypadá jako Hazard, který by každé léto nabral 15 kilo.

Reagovat
Witcher

Pojď synu

Reagovat
spider_8

Pojd synu

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Na Chelsea dobrej přestup v boji o 3-5 místo. Na City moc lenošnej..

Reagovat
oli9

mrdka

Reagovat
LyEX

Neuverím kým ho neuvidím v drese Chelsea, ale teším sa na ten moment už veľmi dlho, snáď ho nič nezkazi, nech si ho teraz vychutnajú fanúšikovia Chelsea, jeho odjebane šance, kľučky do hráčov a prihrávky na meter, pričom len zamáva krídelkami akoby sa nič nestalo a už pozerá po ďalšej šancí, ktorú môže odjebat. So štatistikami na mňa nechoďte, nič nehovoria o počte čistých šancí čo dokázal zahodiť, koľko nájazdov odjebal

Toto zúfalstvo v 1vs1 je to čo si budem pamätať https://m.youtube.com/watch?v=VL4UVIOMeGY&pp=QAFIAQ%3D%3D

Reagovat
Talker

Tohle zní, jako kdybychom kupovali Pulisice.

Reagovat
LyEX

Kamarade neviem takto zrovnať, Pulisica nemám nasledovného, ale ľutujem vás, po tom hovoriacom bukovom kmeni, ktorého ste radšej poslali do Interu a pribalili k nemu zopár rezňov dostať tohto Petra pána, niekto vám robí napriek.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

co ten turner? nevidel som ale vraj katastrofa ratal som s tym ze to bude downgrade oproti lenovi ale z toho moze byt aj novy runnarson

Reagovat
Thab

Tvl, chlap zrovna doletěl z US, doma čerstvě malej kid a my fakt budeme po jednom přípravným zápase vytahovat vidle?

Reagovat
Golasso

Tak to v Arsenalu prostě chodí, no .

Reagovat
smazaný uživatel

ved pisem ze som nevidel, len cital inde a preto sa pytam

Reagovat
Front hell

Tak v tom případě stačila jen ta první věta. A ne ho hned shazovat...

Reagovat
Petr Keš

No při rozcvičce aspoň skákal, runnarson se jen otáčel za míči

Reagovat
Miguel19

FANTA OT:

***** FANTA PL O PRACHY *****

Opět si zpestříme nejlepší ligu světa a rozdáme si to o nějaký ten peníz v oficiální fantasy Premier League. Jedná se již o V. ročník.

Stejně jako loni, tak i letos je startovné 1 200 Kč.

______________________________________________________________________

Kromě nejlepších manažerů sezony hrajeme i o ceny pro manažera měsíce, takže se vyplatí hrát i když na to nejsi v celkovém pořadí dobře. Dále je část vybrána na charitu (z minulé sezony vybráno 5 tis. Kč, zatím jsem nikam neposílal).

Pokud se chceš zúčastnit, tak vstupné ve výši 1 200 Kč zašli na účet číslo:

!!!!! 293317019 / 0300 !!!!! CZ0603000000000293317019 !!!!!

Do popisu transakce uveď název týmu ve fantasy a tvoji přezdívku na EF!!!!!

Po obdržení platby zašlu kód se vstupem do ligy.

Diskuze k fantasy:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/united-jen-do-predkola-28304/

Reagovat
Taiger

Nějak moc na tu charitu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj, do money league se můžou přihlašovat i nováčci?

Reagovat
Miguel19

Jasně

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně jsme se k něčemu rozhoupali, i když zrovna ze Sterlinga do vzduchu neskáču. Ano, je to lepší volba než Dembelé, ale stejně mu nevěřím, že se prosadí. Ale rád se nechám překvapit.

Spíš potřebujeme někoho na stopera.

Reagovat
icka

Však z našich křídel bude nejlepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak z našich křídel by byl nejlepší i Willian

Reagovat
Salfovic

Kdyby ne, tak to bude ještě větší průser než Lukaku.

Reagovat
Salfovic

Dá se ta hranice prosazení nějak kvantifikovat ?

Reagovat
John Obi Mikel

To je čistě subjektivní

Reagovat
blaugrana

A Bernardo k nam.

Reagovat
El Cid z City

Haha.

Reagovat
penepi

Reagovat
LAM

Když prodáme FDJ

Reagovat
blaugrana

Ten sa bohuzial z klubu nechysta.

Reagovat
Busby babes

tak zacnete sbirku. i kdyz ja porad ctu ze finance jsou uplne v pohode...

Reagovat
PhilipS

To by bylo od City šílenství ho nechat konkurenci za tak málo. Divnej přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok mu konci smlouva...

Reagovat
SpecialOne

Riskantní je to při současném odchodu Jesuse, nečekal jsem, že pustí oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se to už dopředu, že Jesus a Raz odejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Ake je bude následovat, pak se hledá klub pro Steffena a jestli přijde Ł35m za Zinchenka, tak odejde taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

a Bernardo možná odejde, City má postoj, že nebudou bránit hráči. když chce odejít, ale Barca zatím nabídla o 30m€ méně než chce City

Reagovat
Kinky7

Bernardo nepůjde pod 100M £ a to Barca nesežene

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
Visca el barca

To je nereálné. To by musel Frenkie odejít za 100 do Chelsea. A ta ho zas tolik nepotřebuje. No a do United by šel jen blázen, pro ně je strop Evropská liga.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Pro Barcelonu drobné. Prodá TV práva do roku 2150.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Ještě mají peníze za nekoupení Halanda.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

Reagovat
Cobra

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
diastan

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
gunner123

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Infi

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Kluivert9

Zbytečný, těch 100 mega dodají zoufalý United za de Jonga

Reagovat
Miguel19

Spíš vám je dodají samotný de Jong s Dembelém, kteří se jich vzdají.

Reagovat
Busby babes

ja fakt doufam, ze je zazaluji a sedrou z kuze. jinak je to i na ukoncen kontraktu, to by bylo mozna jeste vtipnejsi.

Reagovat
Miguel19

Tak Dembelé je nemá za co žalovat ne? Tomu skončila smlouvu a podepsal novou s nižším platem..

U de Jonga fakt nevím jak to mají. Ale nemyslím si, že proti Barce nějak půjde. To spíš jenom jeho agent, který logicky přijde o prachy. Nakonec u nich zůstane...

Já jen doufám, že po tom všem nepůjdeme po Raphinhovi, kterého už Barca nejspíše nebude chtít..

Reagovat
Busby babes

tak kdo vi jaky tam ted jsou vztahy. De Jong je fanousek a urcite z Barcy nechce, ale pokud mu dluzi 17 mega a nechtej mu to doplatit, tak si myslim , ze fanouskovstvi pujde stranou. Zvlast, kdyz pak poslou 40 mega za Lewu, to se hned zacnes ptat: pockat, tak proc jste mi to nezaplatili?

Reagovat
Visca el barca

Ty u těch jednání sedíš viď

Reagovat
Busby babes

ne, ale ty vypadas, ze tam sedis.

Reagovat
Visca el barca

Tak rozhodně nevěřim každý sračce z novin. To, že k vám nepůjde už si snad taky pochopil

Reagovat
81Tomas

Tos zjistil kde, ze nepujde do MU? Nejaka sracka z novin, kdyz tam nesedis?

Reagovat
Busby babes

a odkud teda beres informace? sracka z novin nebo z twitteru?

Reagovat
Swarley

Mu vysvetli, ze to spatne pochopil a ze to jsou penize z jinyho hrnicku

Reagovat
Miguel19

Pak je otázka, jestli takového hráče chtít

Ať si to vyserou jak chtějí

Reagovat
Busby babes

co je spatneho na hraci, ktery chce aby klub dodrzel smlouvu? Nebo asi nevim, jak to myslis...

Reagovat
Miguel19

No Jong evidentně jinde hrát nechce než v Barce.. Tak nevím, jestli ho pak chtít do svého týmu...

Raphinha to samý..

Reagovat
blade115

Obecně s tím souhlasím, na druhou stranu si vezmi Fabregase - ten kdyby tenkrát mohl, tak by byl asi nejradši, kdyby mu to šlapalo. Barceloně, hned za tím byl návrat do Arsenalu a až pak jako třetí volba my. Nakonec z něj byla posílá jak hrom, nikdy neremcal a zpětně to rozhodnutí považoval za nejlepší ve své kariéře. De Jong na tom může být podobně.

S Raphinhou je to samozřejmě trochu jiný, ten ještě v té Barceloně nehrál, tak si tím hnusem dřív nebo později bude chtít projít a při první příležitosti na ten odchod tam tlačit bude, stejně jako dříve Hazard do Realu.

Reagovat
Visca el barca

Ono to je jednoduchý. Historie. Ale to ty moc neznáš, páč si fanda plastic klubu. Barcelona je prostě víc i v krizi, než klub postaven na základech Ruskýho mafiána

Reagovat
blade115

To vážně nevím, jak jsi nabyl dojmu, že stojím o tyhle tvoje blitkoidni reakce.

Reagovat
Busby babes

fanousek Barcy no.

Reagovat
Busby babes

hele ja nevim jak to dopadne, ale kazdej fotbalista si ridi svoji karieru podle toho, co si mysli, ze je pro nej nejlepsi, ne prodle toho, komu fandi. To je prijemnej bonus navic.

Tady je to hezky popsane: https://www.espn.co.uk/football/english-premier-league/23/blog/post/3156825/wayne-rooney-everton-return-is-about-career-not-sentiment

Fans and media often frame the issue as an either/or: either a player is loyal or he's greedy. But that misunderstands how players think. They aren't choosing between love and money.

Just listen to how they talk about themselves: they are "professionals" who have "careers." Like professionals in all industries, they pursue success. If they get that, the money will then follow.

Takze uvidime, co mu Barca naslibuje, ale pokud je to, tak, jak se ted pise, ze mu rikaj: bud podepis novou smlouvu za min penez nebo te prodame (a zapomen na 17 mega, co ti dluzime)... tak to uz dokaze hodne rozesrat vztahy.

Reagovat
Visca el barca

Brouk pytlík

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hornito

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

65 milionov v eurach (45+10m v librach) za hraca, ktoremu ostava rok do konca zmluvy je malo?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Ono to není zrovna málo. Za rok by byl zdarma.

Reagovat
Higi

Šílenství? Toto, je, Sparta!

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

naopak odchod Raze vítáme

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně na to jaký má super čísla, tak furt u něj převládá špatné řešení a zahazování šancí..

Reagovat
penepi

Končí mu zmluva a nie je to žiadna superhviezda.

Reagovat
SpecialOne

EF FANTASY PL DRAFT 2022/23

Aby s tom spamování nebyl Miguel sám, níže INFO k nové sezóně FPL draftu.

DRAFT FPL organizujeme na EF již pátým rokem, původní sezóna byla vstupní, v těch dalších již byla vytvořená určitá hierarchie soutěží.

DRAFT je trochu jiná forma fantasy, než ta standardní. Základem je rozdělení uživatelů do jednotlivých lig po 8 účastnících. Pokud byste hráli letos poprvé, zřejmě byste vstoupili do čtvrté nejvyšší soutěže. Na základě finálního umístění v osmičlenné tabulce poté můžete další rok postoupit o ligu výše a časem se dostat do první soutěže čili EXTRALIGY.

DRAFT, jak už název napovídá, je jiný v tom, že každý hráč z PL je jedinečný a vždy je součástí pouze jednoho z týmu osmičlenné soutěže. Po rozdělení do lig vám admin soutěže pošle přístupový login. Jakmile vás bude v lize plný počet 8 členů, domluvíte se interně na termínu konání vstupního draftu.

Vstupní draft je stanoven poměrně spravedlivě tak, že tým, který vybírá v prvním kole poslední, má v druhém kole právo prvního picku, dalo by se to popsat jako systém 1234567887654321, takže když se k vám draftová loterie nakloní, budete mít první pick a vyberete Salaha, váš další pick bude naopak až šestnáctý.

Bodování hráčů je totožné jako v standardní fantasy. Rozdíl je v tom, že hráči nemají svou cenovku, nadraftujete si takový tým jaký chcete a jaký vám povolí svými výběry protihráči. Draftu se netýká výběr kapitána ani bonusové možnosti typu Bench boost.

Vaši soupisku můžete v průběhu sezóny měnit dvěma způsoby. Můžete si vybrat jakéhokoliv volného hráče z tzv. waiveru před každým kolem. Platí zde poněkud socialistické pravidlo, že první volbu má hráč, který je na tom v tabulce nejhůře a to po celou sezónu. Pokud si tak např. hráč, který je v tabulce na posledním místě zažádá na waiveru o Marcose Alonsa a vedoucí hráč také, získá jej prvně zmíněný, takže opět systém 87654321.

Druhým způsobem jsou trady. Před každým kolem můžete jakémukoliv protihráči nabídnout výměnu neomezeného počtu hráčů a je jen na něm, jestli návrh přijme nebo odmítne.

Prosím o zájemce, aby hodili do komentáře v článku níže palec. Pokud jste vloni nehráli, za něj prosím uveďte "nováček".

Článek pro přihlášení

https://www.eurofotbal.cz/clanky/haaland-chce-zalovat-keana-28563/

Doporučuji vám také si hodit sledování na článek https://www.eurofotbal.cz/clanky/united-jen-do-predkola-28304/ kde budeme postovat všechny aktuální informace.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte zeptat.

Všem, které Fanta nezajímá se omlouvám a slibuji, že toto info pošlu max do 5 PL článků.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte nech zoberú aj Ronalda, prosím..

Reagovat
Salfovic

Nejlépe i s Neymarem.

Reagovat
cristiano.K.

Když pomineme sympatie, tak je to určitě dobrý přestup pro CFC. Když bude cítit důvěru, tak jí bude splácet. Jen teda čekám,že jim po třech letech uteče zadarmo

Reagovat
Miguel19

A jak to udělá?

Reagovat
cristiano.K.

?

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling dal 120 gólů, a tak 600 jich zazdil.

Dle mého se do Guardiolova systému nikdy plně nehodil, a je pro všechny lepší, že jde. Pro ManC měl jít tak dva roky nazpět, ale řekl bych, že to covid to přemrvil. Vsadili hodně na Grealishe, tak ho také musí vydojit, a kdo ví, jak ten dopadne. Možná, že Blues budou Raheemovi pasovat lépe. Ale je, a tipl bych, že zůstane spalovačem protiútoků a šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. City

2.Chelsea

3.Liverpool

4.Tottenham

5.Newcastle

6.Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal určitě neskončí tak vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Pěkně si palcujete řitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ta záležitost s Parteym je tak rozhodí, že budou rádi za záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

ani chelsea ani newcastle podle mne, to jsou jen přání

Reagovat
pantondavo

1. city

2. liverpool

3. chelsea

4. arsenal

5. tottenham

6. united

Reagovat
O.Giroud

najrealnejsie

Reagovat
Front hell

Tak snad se mu bude v Chelsea dařit, tak jak se dařilo poslednímu dílu skladačky.

Reagovat
Jolly Roger

50 milionů liber Sterlingů.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to nebyl takovej spalovač šanci a takova kunda simulantska tak bych ho i měl snad rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

OT: Řeší se někde Wimbledon?

Reagovat
Maximm9

Nemas stream ? Chci videt vyhrat Kyrgios, aby vetsine zavrel hubu

Reagovat
blaugrana

ale on nevyhrat a hubu budes drzat ty

Reagovat
r.mrazik

kyrgios je hroznej kokot

Reagovat
Maximm9

Ja vim, ale proste me bavi, ze si na nic nehraje a rika co si mysli nahlas. A vsechny to strasne sere

Reagovat
Firkraag

Jo, tenista je suprovej a zábavnej je dost no :))

Reagovat
r.mrazik

hraje si na hodne a lezou mu z huby sracky...

je to takovy "Volny" tenisu...

Reagovat
Miguel19

Však si hraje na mistra světa, přitom je to úplný hovno.

Reagovat
krisa

Kyrgios že si na nic nehraje

Tohle finále si snad projede díky tomu, že se chová klasicky jak labilní dement

Reagovat
r.mrazik

a ze ma skvely "jen" podani...jinak vlastne nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Bavo tě ze se chová jako totální curak jo?

Reagovat
Firkraag

Je no, a asi si právě prohrál zápas...

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze tam neni Nadal...tohle je takovy souboj kriplu...

Reagovat
Maximm9

Taky si myslim, ze je konec. On se uz snazit nebude

Reagovat
Firkraag

tak zas je to finále

Reagovat
Firkraag

Fakt debil. V prvním setu byl dobrej, pak se rozesral, mohl z Djokoviče vymáčknout víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt na to nemel, djokovic je jinde

Reagovat
Firkraag

Neměl, protože je dement.

Reagovat
r.mrazik

A protože nemá backhand a forehand je lehce nadprůměrný s ohledem na špičku

Tsisipase psychicky rozesral a nadal nenastoupil

Však ten kretén by finále vůbec nehrál...

Reagovat
Taiger

Za to Tsitsipas má nadprůměrnej backhand i forehand

Ach jo, to jsou samý tenis casuals

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Tsitsipas je suverénně na trávu nejhorší, dělový podání néma, jeho backhand je skvělej na beton a antuku, jelikož má topspin, což potvrzuje jeho historie na trávě.

Zatímco Kyrgios má podání vynikající (hlavní atribut pro trávu) a jeho backhand je plochej a i forehand, takže ideální pro trávu.

Né nadarmo se Tsitsipasovi daří víc na antuce než na trávě, u Kyrgiose je to naopak.

Fakt drž hubu, když tenisu absolutně nerozumíš. Ještě mi řekni, že Nadal je král trávy. Debil jak ohledně United, tak i tenisu, to jde ruku v ruce.

Reagovat
r.mrazik

tak ses vyblil,ale porad plati,ze jsi mi totalne u prdele ty radobychytrej vocasku

jj,protoze kyrgios toho na wimbledonu vyhral...hlavne jeho maximum ctvrtfinale...

tahni do hajzlu,nebavis me...

Reagovat
Taiger

Ty si hrozně blbej človíček

Kyrgios je případ sám o sobě, hru na trávu má přímo ušitou na míru, problém není v jeho hře, ale to, co dělá mimo kurt

Líbí se mi, jak si vůbec nereagoval na to, co jsem zmínil o Tsitsipasovi, nějakej goučák mi tady nebude říakt, co mám dělat lol, fotbalovej i tenisovej casual, IQ na bodu mrazu, stupidní člověk

Reagovat
r.mrazik

za sebereflexi...

a ted zas pal do pice kokutku

Reagovat
Taiger

Když věcem nerozumíš, tak jen urážet, to ses nám vybarvil

Díky, že si tím potvrdil, že jsem měl pravdu, nemáš k tenisu nic co říct a jen si psal příspěvek navíc, co má nulovou hodnotu (tak jako většina tvých komentářů)

Reagovat
r.mrazik

Přijdeš, začneš urážet a pak brečíš.

Vyplachni si hubu Savem nejdřív a pak se vrať.

Nemáš zač a příště nevotravuj...

Reagovat
Taiger

Zase uráží a na tenis fakta nereaguje, stačí si jen přiznat, že tenisu nerozumíš, tak jako fotbalu

Reagovat
r.mrazik

proc bych s tebou mel ztracet cas? prijd priste normalne a ne jak vylizanej vidlak...sbohem troubo

Reagovat
Taiger

Hezky ti ležím v žaludku Jsem rád, že si tím přiznal, že tenisu nerozumíš, holt tě trochu omlouvá tvůj věk a na sociální sítě nepatříš, v poho

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Díky za souhlas, nejseš nejchytřejší no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Jak jako že se nebude snažit? Však hrál super a seriózně celej zápas, nemůže za to, že Djoko je jinde

Reagovat
Taiger

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Řekni, že nesleduješ tenis, aniž bys mi řekl, že nesleduješ tenis

Reagovat
r.mrazik

jsi mi fakt totalne jedno

Reagovat
Taiger

To i ty Kyrgiosovi, ňoumo

Reagovat
r.mrazik

To jo kokot, jak ze školky...

Reagovat
Whitemedia

Berdychův gang už nepinká?

Reagovat
Godwinson

Porad teprve 27? To bych mu uz rekl vic

A taky mne prijde zvlastni ta trileta smlouva.

Reagovat
ashburtongrove

Smlouva je 5+1

Reagovat
Shevchenko

Tak když měl v 17 dvě děcka se dvěma babama asi předčasně vyspělý nebo spíš kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

tuší někdo, co plánuje hrát Tuchel příští sezonu? 343 s Havertzem na hrotu?

Reagovat
j_mrazik

Nejsplašenější útok v dějinách fotbalu Pulisic - Werner - Sterling?

Reagovat
icefish

To by bylo takový pálení šancí, že by z toho byl další Velký požár Londýna

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude v sestavě o jednu anglickou vlaječku méně, no. Asi nejnesympatičtější hráč city. Rychlost je fajn, ale když je dřevěnej a 90% šancí zazdí, tak je to celkem k ničemu. Jeho našpulená prdel mi chybět fakt nebude. Sbohem

Reagovat
VTID94

Hráči ktorých trénoval Guardiola a dali viac gólov ako Sterling? Iba dvaja! (Aguero, Messi)

Hráči ktorých trénoval Guardiola a majú viac asistencií ako Sterling? Iba dvaja! (De Bruyne, Messi)

Reagovat
Svatej

Taky jsem viděl to videjko na redditu

Reagovat
Visca el barca

Tak a je to. Frenkie potvrdil, že zůstává.

Reagovat
Busby babes

kde?

Reagovat
Visca el barca

Dnes v Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Reagovat
Busby babes

myslel jsem treba nejakej odkaz, ne nazev vaseho treninkoveho centra.

Reagovat
Visca el barca

Tě provokuji Ale dnes se to rozsekne a bude klid. Je to otravný, absolutně mě to nebaví číst.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Visca el barca

90:10 že zůstane.

Reagovat
r.mrazik

je mi to jedno,hlavne at je od tebe uz klid

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Visca el barca

Já už potom do PL sekce nikdy nepáchnu.

Reagovat
Greny

To je dobře je to zde pak zbytečně toxické prostředí když je tady tak nasrano

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Mikesh

Mělo jít na GIF ke kohoutovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele