Trenér Alonso končí v Realu Sociedad a čeká na nabídky

28.05.2022, 16:45
Aktuality
Xabi Alonso nabral první trenérské zkušenosti a pomalu se chystá na první prvoligové angažmá ve své kariéře, alespoň co se mezi kormidelníky týče. Čtyřicetiletý někdejší záložník opouští rezervní tým Realu Sociedad a čeká na nabídky...

Alonso jako aktivní hráč oblékal dresy Bayernu Mnichov, Liverpoolu, Realu Madrid a Realu Sociedad, v posledně dvou jmenovaných klubech už pracoval i jako kouč. V Bílém baletu měl na statisti mládež, v San Sebastianu vedl tři roky rezervu.

"Nevím, co se stane. Nemám žádné informace o nabídkách, takže vám nemohu nic říct," prohlásil.

Béčko Realu Sociedad letos hrálo druhou nejvyšší španělskou soutěž a sezona se mu nepovedla, skončilo čtvrté od konce a vrací se do třetí ligy. Zájem o služby Alonsa měl belgický Club Bruggy, ten ovšem nakonec upřednostnil jiné jméno a na jeho lavičku usedne Carl Hoefkens.

"Jsem mnohem lépe připraven než před třemi roky. Ale nevím, kdo bude mým dalším zaměstnavatelem. Musím vše pečlivě zvážit, jelikož se jedná o důležité rozhodnutí. Uplynulé tři roky mi toho daly strašně moc," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeste ma cas, ale moc by se mi nekdy v budoucnu libil u nas.

Reagovat
FiX

Křéťo, zavolej!

Reagovat
Seydou Doumbia

banán, nemá na něj číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Je na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli

Reagovat
Remt

Líbí se mi tato cesta. Mnohem více než "Je to přece bývalá hráčská legenda mluví, ten bude určitě i dobrej trenér! Šup, uděláme z něj trenéra áčka!"

Reagovat
Rothbard

Bývalá hráčská legenda mluví. Líbí se mi tato cesta.

Reagovat
Remt

To mluví se tam dostalo nevím jak:D

Reagovat
cr7sux

Spadl s rezervou a nyní čeká na nabídky z první ligy

Reagovat
Remt

Raději spadnout s rezervou než spackat vše s prvním týmem. Mnohem menší škody, přeci..

Reagovat
j_mrazik

A tahle ukázaná nám říká, že na to má a nebo nemá?

Reagovat
Rudnevs

Mozno by stalo za zmienku, ze on tu rezervu predtym doviedol do druhej ligy. Prvykrat od 60. rokov. Ze potom spadli, to slo ocakavat, je to predsa len rezerva. Ale uz len to, ze tam boli, je velmi slusny vysledok.

Reagovat
j_mrazik

To je potom jiná. Proto jsem se ptal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele