Trenér Kučera skončí po roce a půl na lavičce Jihlavy

13.07.2020, 15:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
kecipep

Náběh na sakra pěkný stadion, škoda jich.Před pár lety měli vizi evropských pohárů ... Vzal bych si od nich Klobásu.

Reagovat
Kostomlat

ten stadion je pěkně hnusnej. Něco jako Srbská

Reagovat
kecipep

Myslel jsem to po dostavbe zbyvajicich 2 tribun

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neyjrayx

Klobása má zajímavá čísla, dle mého nabíkdy z 1 ligy má, nedivil bych se třeba ani nabídce z Liberce (podobnost s typologií kuchty), uvidíme kam jeho kroky povedou a nejen jeho druhá liga má letos velikou škálu zajímavých hráčů v rozmezí 18-25 let kteří by mohli ligu obohatit, byť do ní se svými týmy nepostoupili

Reagovat
ratusek

Klobása půjde pryč, Fortelný ukončí hostování pochopitelně, pak je tam ten Arroyo, ten se ještě vyhraje ale po půlroce taky půjde pryč. Otázka je, jak se vyhraje Diouf na stoperovi a co bude se Zoubelem, ten asi půjde do Pardubic řekl bych nebo někam do podobného týmu a zbytek holt nemá na to hrát ani střed 2.ligy, v tom má Kučera pravdu. Křištál, Pojezný, to jsou parodie, ale oni za to nemůžou, prostě na to nemají, ale hrát musí.

Zůstat ten tým z podzimu, tak bych řekl, že jsou minimálně třetí. V tomhle souhlasáím s Kučerou, že takhle se to dělat nedá, pokud má tým ambice a obávám se, že tímhle dal najevo, že ten tým je finančně uplně v prdeli a zůstane ve 2.lize dlouho, dokud se to zase za pár let nesejde jak Pardubicím a vše si sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Tým z podzimu byl až na Tijaniho a Jawa kompletní, akorát se zranil Tlustý a obrana byla v prdeli, protože jsme měli jen dva stopery. To bohužel rozhodlo.

Reagovat
noustres

Tak sponzoři nejsou a nebudou, následnou sezonu asi podrží prodej toho co jde zpeněžit a pak vzít dynamit a odstřelit to.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, byl to super trenér. Teď musíme doufat, že v lize bude příští rok 18 týmů, aby byla FNL snazší, jinak to moc na postup nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek ?

Reagovat
Remt

S tím zoufalým týmem by málokdo předvedl něco lepšího. V posledních zápasech byla obrana čistá tragedie. Pro trenéra asi lepší, že odchází. Hodne stesti v dalsim pusobeni

Reagovat
smazaný uživatel

Co ho zkusit v Sigmě?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele