Trmal mění dres, z Guimarãese si ho vypůjčilo Marítimo

25.07.2022, 09:37
Aktuality
Na větší herní vytížení se snad může těšit Matouš Trmal. Český brankář plnil roli dvojky ve Vitórii SC Guimarães a nakonec mění dres, na hostování si ho vypůjčilo konkurenční Marítimo.

"Marítimo oznamuje, že se s Vitórií SC dohodlo na příchodu brankáře Matouše Trmala," stojí v prohlášení portugalského celku.

Trmal se už připojil k novým spoluhráčům a chystá se s nimi na novou sezonu. Za jedenáct měsíců by se do Guimarãese vracet nemusel, dohoda obsahuje opci na trvalý přestup za jeden milion eur.

23letý gólman dříve chytal za Slovácko a v Portugalsku začíná třetí sezonu. Mezi tyčemi Guimarãese se objevil v patnácti zápasech, jedničkou týmu byl a je Bruno Varela.

Autor: Tomáš Pavlík / csmaritimo.org

Komentáře (122)

Přidat komentář
Anetis92

Tak snad bude stabilně jednička, přál bych mu to.

Původně jsem myslel, že spíše zamíří do druhé portugalské, ale je toto je nice.

Ještě by ten Horníček někam mohl na hostovačku, kde by chytal.

Reagovat
icefish

Madeira je bomba na žití... tam bych s chutí zůstal

Reagovat
Nuno čomes

Naprosto úžasná destinace

Reagovat
Nieuwendyk

I ten stadion je boží, byl jsem už dvakrát nmve FNC a loni i na fotbale na Maritimu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, pokud má člověk problém s lítáním.. Ty podmínky okolo letiště jsou k posrání (teda pro mě, jakožto leteckého posránka ) Asi bych hrál jen domácí zápasy..

Reagovat
Seydou Doumbia

aha on to je ostrov někde v prdeli na půli cesty mezi portugalskem a marokem to mi nějak ušlo tam to bude stejná sranda jako ajaccio nebo cagliari

Reagovat
dontcallmeandre

Pochází odtud Cristiano Ronaldo, nebývá tam horko, pokud ti nevadí létání, tak super

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebývá tam horko? Tak to je nuda když tam není celý rok aspoň 40 stupňů tak to je na hovno

Reagovat
Jordi Alba

Říkám to furt, v Czechii je 10 měsíců v roce nesnesitelně, člověk aby pokaždý našetřil na to bejt minimálně půl roku pryč.

Reagovat
Seydou Doumbia

nebo se odstěhoval někam do prdele ale taková prosincová dovolená v keni proč ne

Reagovat
Jordi Alba

Já o tom reálně uvažuju, že něco našetřím a fakt zmizet pokaždý na nějakou dobu, tu zimu tady fakt nedávám. Ideálně asi Asie, tam mi to vychází poměrem příroda a ženský asi nejlíp.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kde přesně by si chtěl do Asie? Škoda, už jsem myslel že mám partáka do Keni, na zimní běžeckou přípravu by se někdo kdo umí česky hodil.

Reagovat
Jordi Alba

Běháš ? Tvl, kámoš co běhá mi nedávno ukazoval nějaký video právě asi o Keňi ? jak se tam právě nějaký český kluci připravujou na běhání. Já jsem momentálně takovej lempl, minulej rok jsem aspoň dával nějaký ty Spartan race, tenhle rok zatím nic a na začátku srpna mě asi čeká Gladiator, jestli ti tyhle blbosti něco říkají.

Jinak k tý Asii, já zatím cestoval tak nějak jenom po Evropě, takže nejradši celou, že jo.

Jako letěl jsem minulý léto do UAE do Dubaje a super, ale radši bych si vybral nějaký tyhle Vietnami Thajska apod, prostě ty šikmooký. Akorát před tím rokem jsem kupoval letenky celkem na rychlo a všude takhle tam chtěli karantény a tolik času jsem neměl, abych tam byl tejden/dva jenom v karanténě a pak tejden cestoval.

Reagovat
Jordi Alba

Tak jsem si to našel a byla to Keňa a Etiopie to běhání.

Reagovat
Seydou Doumbia

jojo tyhle závody znám...přesně ten typ závodů, který bych si rád zkusil ale vím že bych na první překážce si dojebal záda/rameno, cokoli...jako olympijsky vítěz van niekerk, který šel do exhibičního zápasu rugby a zranil se ted sice se léčim po operaci menisku, ale jinak běhám dost, objíždím závody v okrese a celkem se mi daří, soustředění v keni by bodlo, jen se mi nechce samému asie na cestování mě zas tak neláká no, to radši Jižní Ameriku to s tou karanténou dost na hovno

Reagovat
Jordi Alba

Tam budeš běhat kolik v tý Africe ? U mě by byl problém, že jak jsem nějaký běhání teď prcal, tak by mi dalo záhul 10km, respektive ne to doběhnout, ale doběhnout to nějak rozumně.. Asi před 2 měsícema jsem zkoušel jen tak kilák a asi 3:20, jenomže u mě je problém vydržet to tempo no, běžet pětku, tak mi to beztak už zas trvá nad 22-23minut, Jako čistě na doběhnutí nějakýho maratonu nebo půl maratonu bych asi natrénoval za chvilku, ale čas by stál dobře za hovno, to by mi natřela prdel kdejaká babička, která by šla po chodníku do Kauflandu. Hlavně jak vím, že běžím pomalu, tak mě to začne srát.

Reagovat
Seydou Doumbia

hele ono je to spíš zatím utopie, nejdřív se musím vrátit po zranění a dostat se zpátky do své bývalé formy...pořád vím že jsem zatím dosáhl asi 50% svého potenciálu a pokud mi vydrží zdraví, vím kam jsem schopný se dostat...jinak jsem ve své době byl schopný trénovat 6x týdně, většinou dost těžké tréninky, intervaly nebo kopce...kilak za 3:20 je pěkný, ale udržet to už je věc druhá každopádně pokud by si trénoval správně a nějak pravidelně tak 5 km za dvacet minut by si mohl být schopný zvládnout...to mě právě taky nebaví běžet jako ''sračka''...já i v těch minulých sezonách neměl víkend co víkend závod, dokud nemám top formu tak si s nějakými pomalými časy nikde dělat ostudu nebudu, nesbírám závody, ale rekordy a medaile na delší vzdálenosti mám zatím čas, ale pulmaraton bych rád v závodě si dal, zatím ho mám jen 2x v tréninku...ty běháš nějak systematicky nebo ?

Reagovat
Jordi Alba

Kopce mám slabinu, tam mě taky natře každej. Jako já to nijak nehrotil, někdy jsem si dal intervaly, někdy jenom třeba 5 km rychlejší tempo, někdy víc km pomalejší, střídal jsem terén podle nálady. Já jsem takovej, že jsem to nikdy nějak moc neřešil, měl jsem od kamaráda napsaný tréninky, co a jak by bylo dobrý běhat, ale já jsem přesně ten typ, kterej si v půlce případů zapomněl vzít i hodinky, natož ten hruďák, co chtěl abych nosil. Pak jsem začal zkoušet ty závody typu Spartan s překážkama, protože jenom běžet mě prostě víc jak těch pár km nebaví. (Znám člověka co zkouší tadyty 24h běhy apod a to bych nedal ani kdybych to uběhl, hnus.) Hlavně to chce nabrat nějaký svaly a nebejt jenom chcípák a k tomu mi běhat 40km denně nepomůže. Spartan co si budem má prostě lehký překážky, půlku z toho normální člověk co se někdy hejbal nemůže ani nazvat překážkou, takže od toho prvního Gladiatora teď čekám víc no. Hlavně mi to asi doufám ukáže, že zas musím začít něco dělat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo tak pokud si to měl tak ležárně nastavený a dělal sis to jak chtěl tak věřím že se správným vedením by ses mohl posunout hodně dál. Ale taky záleží jak velká priorita ve tvém životě běh je. Ultramaratony a podobné to je hnus, souhlasím. Možná až mi bude 40,50 tak přeju na ty dlouhé, ted závodím na těch kratších dokud mám rychlost. 3,5,10 km, dám i půlmaraton. Ale podle vypočtových tabulek mám nejlepší časy právě na 3 a 5 km. Hele jsem plzenský kraj, tak tady, popřípadě Praha by nějaký závod šel. Spartany a tomu podobný určitě nedám se svým zdravím, ale nějaký čistě běžecký závod se můžeme sejít.

Reagovat
Jordi Alba

Zas tak velká není, ale furt mě celkem baví. Chci bejt prostě funkční..rád si zahraju fotbal, volejbal atd. Věnovat se naplno běhu znamená bejt spíš vyhublo a jenom cvičit taky nepřichází v úvahu, bejt velký neohebný hovado fakt nepotřebuju. Chci to nějak rozumně skloubit no, hlavně pokud je ten den možnost si dát nějakej ten sport, tak si vyberu vždy ten místo běhu/fitka. Já Liberec, takže kdyžtak někdy Prahu, to máme oba v půl cesty. Každopádně pak sem napiš, jestli budeš dávat tu Afriku, držím palce a byl bych zvědavej jak a kolik tam toho natrénuješ.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdyby něco hodím to sem zase megadlouhý příspěvek jako v německé sekci minulý týden jak jsem byl na Kaiserslauternu na fotbale. Měj se, kdybych někdy měl nějaký závod v Praze tak dám vědět, ale asi spíš příští rok, letos už nestíhám natrénovat.

Reagovat
Jordi Alba

A co, že teda běháš nejradši za vzdálenosti? Až se doléčíš a já nebudu taková sračka, tak mužem domluvit někde klíďo ať už překážkovej nebo nějakej normál závod, ale asi dostanu hodně klepec no. Okres stejnej asi nebudou, ale ty překážkový bejvají všude možně, jenom to stojí prachy oproti normálním většinou no.

Reagovat
Jordi Alba

*Okres stejnej asi nebudeme.

Reagovat
Jordi Alba

Radši opálený holky, než s očkama šejdrem?

Reagovat
Seydou Doumbia

přesně tak peru/kolumbie

Reagovat
Jordi Alba

S Indiánkou jsem ještě nespal, Peru zní dobře.

Reagovat
pingla

To jsi takový profík jo? Vaš tam byl, Homoláč tam jezdí snad i pravidelně

Reagovat
Seydou Doumbia

spíš bych chtěl být a vím že by mi takové soustředění dost pomohlo homolač a jemu podobní mají sponzory, oni si to samí ze svého neplatí, já bych musel

Reagovat
pingla

Tak většinou na taková soustředění létají právě jen profíci, prostě závodníci, co běhají republiková mistrovství třeba. Ty ses dostal mezi ně někdy?

Reagovat
Seydou Doumbia

bohužel nedostal...proto píšu že je to zatím spíš utopie a sen se tam někdy dostat...na tuto uroven jsem se nikdy nedostal, ale vím že nějaké takové soustředení by mě vystřelilo výše a já bych potom ve stáří mohl vzpomínat na top výkony, protože potenciál na to stále mám, vůli makat do krve taky

Reagovat
Benfica
Reagovat
Jordi Alba

To už abych začal škudlit hned na těch 90k euro.

Reagovat
Benfica

Len do toho

Reagovat
Baronne

Kostarika brácho

Reagovat
oli9

Mně nevadí ta zima. Ale nejvíc na kokot je to že je půl 5 a je tma a ráno taky.. Prostě 5 měsíců tma a hnusně

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je to vedle kánárů, v atlantiku na západ od saharské pouště.

Reagovat
oli9

Já si to zas užíval a dokonce jsem byl mírně zklamán

Reagovat
icefish

Přesně, když jsme letěli my, tak bylo skoro bezvětří

Reagovat
JarousFCB

už se nemůžu dočkat až tam jednou zamířím. Pěkně na těžko tam prochodit ty kopce.

Reagovat
Nuno čomes

Hory, levády, lesy, oceán, milí lidé a skvělé jídlo - co víc si přát.

Reagovat
oli9

Ty treky jsou tam úžasné

Reagovat
icefish

Udělali jsme, mám trasy, kdyžtak dej vědět bylo to super

Reagovat
JarousFCB

Já nejsem moc plánovací typ. Všechno řeším tak nějak operativně, ale dík

Reagovat
ladyboy arsenal

Azory lepší

Reagovat
smazaný uživatel

v čem lepší

Reagovat
ladyboy arsenal

termální bazény, větší odlehlost (= míň turistů), divočejší příroda, super podmínky pro surfing...

Reagovat
smazaný uživatel

To zní dobře...nebyl jsem ani v jedný z těch destinací, testnu

Reagovat
kecipep

Madeira lepší, to se přeci ví. Je mnohem pestřejší.

Madeira was elected "World's Leading Island Destination" in 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 and 2021 by the World Travel Awards.

In 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 and 2021 won the "Europe’s Leading Island Destination"

Reagovat
Freedo

Argumentovat tímhle je opravdu k smíchu.

Reagovat
kecipep

částečně souhlas, ale tady je ten úspěch opakovaný. Nelze se tím řídit, viz naše u nás ocenění pivo roku

Já soudím hlavně dle sebe, půl roku jsem v Portugalsku studoval. Většina mnou tázaných místních řadí výš Madeiru. Já sám byl jen na Madeiře a chtěl jsem i na Azory, ale na doporučení místních jsem raději zašetřil a vynechal. Tím je nechci snižovat, obě to jsou bomby světového kalibru

Reagovat
Freedo

Já jsem taky v Portugalsku půl roku studoval a co si pamatuju, tak většina místních řadila výše Azory.

Nebyl jsem zatím bohužel ani v jedné lokalitě, takže nemohu hodnotit.

Akorát jsem dost spektickej vůči těmto oceněním. Včera jsem třeba četl, že Manchester dle nějaké ankety vyhlásili nejošklivějším městem na světě.

Reagovat
kecipep

Reagovat
ladyboy arsenal

já byl jen na hlavním ostrově Sao Miguel a i tam je rozmanitost neskutečná na tak relativně malé ploše... západ, střed a východ ostrova hodně odlišné, stejně tak dole u moře a nahoře v kopcích...a to tam máš na výběr dalších 8 (?) ostrovů, kam se dostaneš trajektem

Reagovat
oli9

To jsem řekl hned po Maideiře, že mě láká nejvíc.

Reagovat
ladyboy arsenal

je to poklad nedojebanej masovým turismem jen proto, že to není typická plážová destinace

Reagovat
kulych

3 roky zpátky jsme byli Porto - Terceira - Pico - Faial - Sao Jorge - Terceira - Lisabon. A za mě úplná pecka. Velice příjemné počasí na léto, skvělé místo na treky (Pico má 2350 mnm a začíná se asi ve 1200). Každý ostrov jiný, nicméně všechny hornaté s krásnou přírodou. Agora de Heroismo má navíc krásné centrum zapsané v UNESCO. Jídlo levnější než v ČR. Navíc když letíte vnitrostátním letem, je pak přesednutí z Terceiry na koncový ostrov zdarma(respektive ty 3 roky zpátky bylo). Pokud bych měl vyzvdihnout jedno místo, tak Fajã da Caldeira na Sao Jorge. Jinak Porto na míle lepší než Lisabon. Po Praze a Římu pro mě nejhezčí město Evropy.

Reagovat
kulych

jo a když svítí slunce, tak se dá i koupat

Reagovat
Freedo

Reagovat
ladyboy arsenal

já měl jen týden dovolené což je tak akorát na Sao Miguel, ale příště si vyhradim týdny dva na ty menší ostrovy. Tys cestoval mezi nima letecky jestli dobře chápu? Na kolik to vyšlo?

Reagovat
kulych

letěl jsem na Terceiru (s Ryanairem z Porta), díky tomu zdarma do 24 hodin na Pico. Totez zpet - do 24 hodin jsem letel do Lisabonu. Mezi Faial Pico a Sao Jorge jezdi pomerne levne trajekty. Na Pico jsem si pujcil auto. Na ostatni ostrovy jsou hodne male, tam neni potreba. Jednorazove jsem vyuzil bud taxiky nebo me odvezli domaci, co me ubytovavali.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Seydou Doumbia

Kolik tě ten trip stal letenky ubytko žrádlo se vším všudy ?

Reagovat
kulych

Uz si to presne nepamatuju. Letame se zenou pomerne low cost, ale tady jsme si i trochu uz vybirali - meli jsme to jako "svatebni" cestu. Po ceste do porta jsme byli jeste v Bordeaux a nazpátek z Lisabonu v Bruselu. Celkem tech 14 dni mohlo vyjit tak 25 na osobu bych tak tipoval. Zpatecni letenky byly za cca 6 (meli jsme jen příruční), ubytování 1500-2000 za 2 na noc + neco auto a utrata.

Reagovat
Benfica

Reagovat
frankiefcb

Ještě hrát třeba za Santa Claru. Azorym musí být taky bomba

Reagovat
oli9

úžasný ostrov

Reagovat
PH8

Já byl teda zklamaný. Žádné sluníčko, v moři se moc koupat nedá a horko jak hovado Třeba Porto mě nadchlo mnohem víc.

Reagovat
kecipep

Tak Porto si jede svou vlastní kategorii

Reagovat
Kucka

Porto je top

Reagovat
Baronne

Ještě i ten Lisabon je krásnej

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Djibril6

Taky bych se tam odstěhoval. Naprosto úžasný ostrov. Byl jsem tam jen 7 dní a spoustu věcí jsem nestihl projít, ideálně tam být 14 dní a více.

Reagovat
Benfica

V Portugalsku je to ideálne takto:

Lisabon - bývanie a práca

Víkendové výlety - Sever, Porto, Coimbra, Aveiro.. alebo Juh všede dostupnosť 1,5 hodiny vlakom

Letná dovolenka - Azory/Algarve

Zimná dovolenka - Madeira - Funchal (hlavne Silvester a Nový rok)

Dôchodok na staré kolená - Algarve..

That's my plan

Reagovat
LeonardoUžoa

A čeho z toho jsi už dosáh?

Reagovat
Benfica

No konečne som získal job, za super € a ktorý časom by nemal byť závislý na mieste odkiaľ hk robím. Čiže som na začiatku, ale tak mám ešte len 26 tak čas dúfam mám

Btw základ sa mi snáď podaril.. akurát pár ľudí v Lisabone už by ma chceli gam hneď

Reagovat
frankiefcb

Byl jsem s kámoškou v Lisabonu, co v Portugalsku byla na Erasmu a měla tam hodně kámošů. A co jsem pochopil, že si furt stěžovali na služby především na zdravotní (že jak klasický obvoďák anebo zubař je tam docela průser). P.S: Jinak Portugalkso byla paráda, ale bydlet bych tam asi nechtěl, aspoň do té doby než přestanou nehygiencky vyhazovat toaleťák do koše.

Reagovat
Trand

Reagovat
LeonardoUžoa

Aha. No tak good luck, ať se ti splní, co sis předsevzal.

Reagovat
Benfica

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně mít vilku v Tróie nedaleko Setubalu.

Reagovat
Benfica

Zalezi na tom, cim by si si zarabal.. ja sa to snazim vybudovat tak, aby som ozaj nebol zavisly na mieste vykonu prace a celkom zacinam verit, ze som na dobrej ceste cize nemusel by to byt ani u mna Lisabon, ale nieco blizko urcite, btw z Lisabonu (Almada, Sintra..) poznam najviac ludi tak, mne by to vyhovalo skor v meste.

Btw ja byvam v mini meste a nemusim to velmi. Potrebujem nieco vacsie a idealne nieco co ma metro

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam zůstal už jen kvůli Ponche.

Reagovat
icefish

Jojo... to byla paráda A čerstvý ryby - tkaničnice, tuňáci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jednou na důchod

Reagovat
kattos

Reagovat
FC Porto FC

V Guimarsesi hraje vše proti němu. Varela prodlouží smlouvu a plus je to novéj kapitán... Doufám že ten šašek v Marítimu pro něj nebude konkurence

Reagovat
kecipep

Ukáže své kvality a po roce půjde do většího klubu než Guimares

Reagovat
db18

Kvasnice a EF informují o opci na přestup (1 milion eur), tak jak?

Reagovat
FC Porto FC

Je tam

Reagovat
Salfovic

To si ho Guimarães tedy moc necení.

Reagovat
ladyboy arsenal

po Vaclíkovi bude narodak potřebovat gólmana co chytá stabilně v nějaký lepší lize

Reagovat
PH8

Máme Koláře

Reagovat
GrimeBaller98

Reagovat
kattos

Tak myslím že jsme way behind that už ne?

Reagovat
Kily

on myslel náhradníka v reprezentaci, ne ve Slavii

Reagovat
kattos

Staněk je famozní golman, Pavlenka bude jednička v Bundes lize.

Reagovat
db18

Reagovat
Kostomlat

Staněk je fakt skvělej, vypracoval se neskutečně

Reagovat
dave30

Tihle dva pokryjí brankařský post minimálně na dalších 5 roků...

Reagovat
oli9

zachyta si a pro život úžasné místo

Reagovat
Messy<3

Super, hlavně ať chytá

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

https://souteze.fotbal.cz/cee-cup-slavia-si-zahraje-finale-turnaje/a16742

Sparta - Palmeiras oslava 3. gólu, co to je za oslavu? heilovat a držet si druhou rukou oko? To je znamení čeho??

Reagovat
Puskas

že hajluje jen naoko

Reagovat
meno

hláška roku kurva!

Reagovat
Neon

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
naheCZ

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

postiženého nácka

Reagovat
Hromy4

Reagovat
noustres

Marítimo, tam se mu zalíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic říkat ale post jedničky tam taky nemá úplně jistý :/ přes Victora to bude mít docela těžké

Reagovat
FC Porto FC

Odešel

Reagovat
božský John

Prosim vas, jak je to s Azorama/Madeirou a koupanim? Letos jsem byl v Portugalsku uz dvakrar (na jare Lisabon na courani, ted v lete jsem projel Algarve) a tyhle ostrovy me moc lakaj. Jen by se mi hodilo nejaky srovnani, co se more tyce. Chtel bych tam jet v lete, poradi nekdo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele