Trossard má spory s De Zerbim, podle agenta chce odejít z Brightonu

13.01.2023, 20:36
Aktuality
Leandro Trossard (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: Tomáš Pavlík, ČTK / bbc.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak to jsem zvědav na nový útok, Maupay pryč, Conolly na hostování, teď Trossard na cestě, to bude potřeba někoho koupit, Danny boy už to sám nezvládne

Reagovat
veikko

Tak ten Ferguson se jeví dobře a Enciso je největší talent Paraguaye od dob Santa Cruze (aspoň to o něm tvrdí). Zase tak špatně to v útoku nevypadá. V amerických médiích se pořád objevují zprávy, že Brighton má zálusk na Josého Cifuentese z LAFC, ale tamní média jsou strašný bulvár, budou to mít založené jen na tom, že Brighton chce dalšího Ekvádorce.

Reagovat
icefish

Encisio je dost sólista, kouká jen na svůj balon u nohy a střílí z děsivě špatnejch pozic. Možná má potenciál, ale zatím dost hrůza. Ale je mladý, muže to změnit…

Reagovat
icefish

Sry, Enciso

Reagovat
veikko

Mimochodem, nevíš jak si vede Sarmiento? Ten taky dost sóloval, ale přijde mi, že se to začíná lepšit a začíná se i víc prosazovat do sestavy.

Reagovat
icefish

Upřímně moc nevím. Teď dostal pár minut a přišel mi dobrej, osobně si hrozně cením u jakéhokoliv hráče, když má "hlavu nahoře". Moc nekouká na balon a přemýšlí, co udělá, na základě toho, co vidí. A to je i odpověď na tvůj příspěvek níže - u Encisa je tohle zatím špatný. Hlavu dolu a běžím... není to úplně o zkušenostech, ale o tréninku/vedení. Jasně, útočník musí být trochu sobec, ale já měl vždycky v oblibě spíš týmové systémy (Sacchi 442 na 25 metrech atd), kde jeden doplňuje druhého. Takže když vidím hráče, co to tahá, kouká jen na svůj balon a spoluhráči jsou mu dobří max na roztáhnutí obrany, tak se mi z toho ježí chlupy a nikdy bych ho do týmu nekoupil...

Reagovat
veikko

Hm, to je špatné. Tak je třeba změnit nastavení hlavy, takhle opravdu nemá šanci. Možná jen další supertalent v rámci Jižní Ameriky, který byl zvyklý na individuální bránění soupeře. Aby neskončil za pár let v MLS, protože tam se brání podobně.

Reagovat
veikko

Souhlasím, má spoustu prostoru pro zlepšení, ale za pár dní mu bude teprve 19. V Libertadu uměl i přihrávat, možná ve snaze se prosadit trochu moc tlačí na pilu, nevím. Doufám, že se prosadí. Už jen kvůli Paraguayi bych si to přál. Ono trochu toho sobectví útočník vždycky potřebuje, jen je třeba zlepšit rozhodování, v čemž pomůžou i ten zmíněný věk a zkušenosti.

Reagovat
Vlkoslav

Prej mel i spory s Hazardem v narodaku, o tom se vi neco vic?

Reagovat
Seagulls

Leonardo Who?

Reagovat
Seagulls

Leandro

Reagovat
Pharrell

Do Arsenalu s ním

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele