Troyes mění trenéra, o práci přišel Bruno Irles

08.11.2022, 20:09
Aktuality
Jeden úkol navíc bude mít během reprezentační přestávky vedení Troyes. Francouzský klub nevyhrál v šesti zápasech za sebou a o důvěru přišel trenér Bruno Irles, jeho povinnosti pro tuto chvíli přebírá asistent Claude Robin...

"ESTAC oznamuje, že z pozice trenéra prvního týmu byl s okamžitou platností propuštěn Bruno Irles. Dočasným trenérem bude až do dalšího odvolání dosavadní asistent Claude Robin," stojí v oficiálním prohlášení francouzského celku.

Irles na lavičku usedl před deseti měsíci a v loňském ligovém ročníku se mu povedlo dovést klub k záchraně v Ligue 1. Letošní sezona byla rozehrána solidně, než přišla série šesti duelů bez tříbodového zisku. Troyes je aktuálně na třináctém místě tabulky, na pozice znamenající sestup má k dobru jen tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Gimme

Je tu nějaký fanoušek OM, který mi vysvětlí proč odchází Gerson zase do Brazílie?

Reagovat
Israha

Buď si nesedl s Tudorem a nebo nemá trpělivost bojovat o základ, který pod ním nemá jistý. Nebo možná od každého něco. O nepasování do systému to podle mě není, protože tu vysunutou pozici, co hrává Harit či občas Guendouzi, zahraje v pohodě taky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele