Trpišovský věří, že slávisté navzdory nezvyklým podmínkám podají maximální výkon

20.07.2022, 19:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
hematop

Byl jsem tam. Nádherné místo. Hned bych se tam vrátil.

Reagovat
madridcan

,,Kdyby tady byla sopka nebo Marťani, musíme hrát stejně."

Trefný prispevok k nicku

Reagovat
Axelrose

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, dokonce v covidu. Bez turistů

Reagovat
hematop

My jsme spojili Malágu právě s Gibraltarem a byli jsme začátek listopadu 2021. Upřímně si nepamatuji zda-li v té době byl covid, protože se mi to už vše míchá dohromady, ale je pravda, že lidí moc nebylo. Saint Michael's Cave je něco neskutečného a samozřejmě přidrzlé opice jsou super, ale měl jsem z nich celkem respekt kor, když mi jedna z nich vlezla na batoh a už začala šmejdit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky spojeno s Malagou + Ronda a dalších pár míst. Krásné místo, asi zatím nejhezčí ve Španělsku, kde jsem byl. Ale tam je to krásné snad všude, hned bych se vrátil

Jj opice vtipné, nesmíš se jim dívat do očí

Reagovat
hematop

Jak vlezeš do lanovky, která tě vyveze na skálu, tak mi nějaký snad Japonec říkal, ať si dám batoh na břicho. Špatně jsem mu rozuměl, ale hned v zápětí jsem to pochopil Jak píšeš. Španělsko je nádherná země. Příští Jaro máme v plánu i s prckem se ubytovat v Cádizu cca na 21 dní a prošmejdit okolí tzn. Sevillu, opět Gibraltar, podívat se na jih Portugalska na Faro. Vše od Cádizu relativně autem dostupné. Jo na Španělsko nedáme dopustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AnthonyR

Mitre bývala dobrá značka míčů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele