V belgické reprezentaci je i nezaměstnaný Denayer, zápasy hrát nebude

17.09.2022, 16:25
Aktuality
Jason Denayer (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Stejně nechápu, proč vlastně od nás takhle odešel, opora zadních řad...

Reagovat
REPLIKATOR

Slušnej bizár

Reagovat
aurelio

Valencii by sa náramne hodil, ale vraj o neho nemajú záujem... a odmietli aj Jamesa, ktorý sa mal núkať sám

Reagovat
Seydou Doumbia

valencie by mohla mít zájem jaký chce, ale on nějaké nabídky v létě měl a všechno dementoval tak je to stejně jedno

Reagovat
aurelio

V lete áno, ale teraz už väčšina tímov tých stopérov doriešila, len my tam máme Diakhabyho

Reagovat
Seydou Doumbia

bývalého lyonaka my zase máme jednoho použitelnýho stopera, druhý je defenzivní záložník mendes, který tam celou probihající sezonu hraje, takže vítej v klubu

Reagovat
aurelio

Reagovat
Bucky

No, ideální příležitost pro Leverkusen zkusit vyřešit tu šílenou obranu. Ale pokud se nepletu, tak na soupisku pro LM by mohl být dopsán až v případě postupu do jarní části. Ale i na ligu by byl potřeba.

Reagovat
Rudnevs

Leverkusen podla mna stale moc nedokazal vykompenzovat odchod bratov Benderovcov. Prisli sice vseljaki nadejni mladici, ale chcelo by to do obrany niekoho skuseneho, bundesligou prevereneho. Je tam sice Tah, ale to nie je este stale uplne skuseny hrac, mal dojst este niekto preverenejsi. Ci je Denayer spravna volba, to tiez netusim, ale zadarmo asi uskodit nemoze.

Reagovat
Bucky

To máš naprostou pravdu. Tah mi přijde, že šel dokonce o něco dolů za tu dobu, co přišel. Asi je to jak říkáš tím, že vedle sebe nemá nikoho, kdo by ho posouval. Já si myslím, že Tah s Denayerem může fungovat. Tah je dvoumetrové hovado, které vypadá na papíře vlastně ideálně (silný, na svou postavu i dost rychlý, umí bránit 1 na 1), ale chybí mu lepší čtení hry, předvídavost. Denayer je rychlík, větší dravec, větší hecíř, to by mohlo fungovat. Na druhou stranu škoda, kdyby to zabrzdilo Tapsobu. Ale ten taky dělá spíš kroky zpátky. Těžký, těžký.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele