V Německu přišel o práci čtvrtý trenér, v Hoffenheimu končí Hoeneß

17.05.2022, 15:02
Aktuality
V sobotu skončila základní část německé nejvyšší soutěže a od té doby přišli o práci už čtyři trenéři. Jako poslední se bez zaměstnavatele ocitl Sebastian Hoeneß, se čtyřicetiletým kormidelníkem se rozloučil Hoffenheim...

Hoeneß vedl Hoffenheim dva roky, loni s ním obsadil jedenáctou příčku tabulky a letos nakonec až devátou. V klubu aktuálně převládá zklamání, jelikož měl skvěle rozehraný boj o evropské poháry, než přišel tragický závěr a zisk pouhých třech bodů z posledních devíti zápasů.

"Včera odpoledne jsme s vedením vše důkladně rozebrali a shodli se, že ukončíme vzájemnou spolupráci. Uplynulé týdny se nám nepovedly herně ani výsledkově, vedle toho jsme se neshodli na tom, jakým směrem by se klub měl vydat," řekl Hoeneß.

Vedle Hoffenheimu hledají nového trenéra i tři další bundesligové kluby - v Gladbachu skončil Adi Hütter, Augsburg už nevede Markus Weinzierl a ve Wolfsburgu ztratil důvěru Florian Kohfeldt.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
Rarášek

Reagovat
RadekVonCZE

Sparta čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej, ambiciózní a ještě Němec, myslím si, že Sparta musí hned jednat......

Reagovat
smazaný uživatel

Nereálné

Reagovat
stas87

Wolfsburg.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele