V Nizozemsku vyšetřují úřady 27 hráčů kvůli sázkám

16.01.2023, 15:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
kilobyte

Stejně je zajímavé, že sázení (na svůj sport) mají často sportovci zakázané od asociací pod které spadají. Ale sázkovky můžou klidně přijímat sázky na ligy a zápasy, které sponzorují.

Reagovat
risk je zisk

Tak je rozdíl si vsadit a je rozdíl vsadit na ovlivněný zápas.

Znám pár lidí ještě když jsem hrával fotbal, kteří na tomhle nechali celý majetek a dnes jsou v dluzích. Někteří mají dluh přes 2 miliony. Někdo vyšší jim často dával tipy na ovlivněné zápasy a tihle kluci na to dávali třeba 100k a když neměli prachy, ale měli “zaručený” tip, tak si půjčili od kamarádů třeba 30-50k. Samozřejmě jim ty peníze nevraceli.

Pak už to jde samo, dluhy u nejlepších kamarádů a najednou to nejsou kamarádi, lži, podvody, vymrdávky. A tito kluci si třeba ve 23 letech zkurvili život. Jenom tím, že jim někdo říkal nějaké podplacené zápasy.

Reagovat
kilobyte

Jasně, to vím, že je rozdíl mezi sázením a ovlivňováním zápasů. Ale dost sportovců má zakázáno sázet na vlastní ligu nebo sport od asociace. Přitom jsou dost často sponzorování sázkovými kancelářemi.

Podobné pokrytectví, jako kdyby byli sponzorováni pivovarem a hráč dostal pokutu, že se napil po zápase piva.

Reagovat
jáá

Mají si vsadit na vlastní tým, to by předváděli životní výkony.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele