Van Bommel se vrací do práce, povede Royal Antverpy

26.05.2022, 16:46
Aktuality
Royal Antverpy našel náhradu za trenéra Briana Priskeho. Belgický klub angažoval Marka van Bommela, jenž ve svém novém působišti podepsal dvouletou smlouvu...

Antverpy v základní části postoupily do skupiny o titul, zde však zaznamenaly jedinou výhru ze šesti zápasů a skončily na čtvrtém místě, což zřejmě Priskemu zlomilo vaz.

Belgický celek nepřesvědčil ani ve skupinové fázi Evropské ligy a se ziskem pouhých pěti bodů zůstal na nepostupovém čtvrtém místě.

Po odvolání Priskeho vedení ukázalo na Marka van Bommela, jenž byl bez práce po říjnovém odchodu z Wolfsburgu.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (4)

Přidat komentář
Aldeano

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda mistra ten měl ve Wolfsburgu vydržet déle.

Reagovat
AjaxFans

Jaký mistr?

Reagovat
Seydou Doumbia

Van Bommelik mistr Oranje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele