Verón zůstane v Manchesteru

28.02.2002, 12:11
Aktuality
Juan Sebastian Verón opět potvrdil, že chce zůstat v Manchesteru. V posledních týdnech se stále spekulovalo o tom, že se v létě vrátí zpět do Itálie do Lazia. Verón ale všechny takové zprávy popírá. "V United jsem šťastný, když jsem podepisoval čtyřletou smlouvu, ani mě nenapadlo, že tady tak dlouho nebudu. Nechci se pořád stěhovat, jen kvůli jedné sezóně. V Manchesteru se mi líbí, chci tu zůstat. Všechno, co se v médiích o mém odchodu objevilo, jsou lži."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele