VSS Košice končí sportovní činnost

27.07.2017, 13:44
Aktuality
Po nekonečných naťahovaniach a zákulisných dohadovaniach je konečne v prípade VSS Košice jasno. Druhé najväčšie mesto, ktoré zažilo veľké zápasy, tituly a Ligu majstrov, končí svoju činnosť. Klub to oznámil na svojej webstránke.

Sága okolo Košíc naberá v posledných týždňocn na intenzite, klub sa nezúčastnil prípravy a ani neoznámil, či bude účinkovať v II. lige. Vo štvrtok navyše vyšla na ich webstránke zásadná informácia, že VSS ukončuje svoju športovú činnosť. "S poľutovaním vám musíme oznámiť, že aj napriek našim snahám a rokovaniam, ktoré prebiehali až do dnešného dňa, sa nám nepodarilo zabezpečiť financovanie na chod novej sezóny, preto sme museli pristúpiť ku krokom, ktoré sme už uviedli v našom vyhlásení zo dňa 13.06.2017," uvádza vedenie tímu v stanovisku.

Túto srávu teda oficiálne oznámili príslušným orgánom SFZ a k dnešnému dňu 27.07.2017 Košice ukončujeú svoju športovú činnosť a to vo všetkých kategóriách. "Veľmi nás to mrzí, inú možnosť sme nemali. Chceme sa verným fanúšikom a členom klubu, poďakovať za doterajšiu spoluprácu, podporu a pochopenie," znie posledné vyhlásenie klubu, ktorý hral súťažný duel naposledy 31.5.2017 proti Skalici.

Autor: Ľubomír Hudačko / vsskosice.sk

Komentáře (12)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Tohle se může stát jedině v Čobolstánu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si zase nemyslím, před nedávnem byly v podobné situaci kluby jako Baník, Slavia, Bohemians. Ale u nás to dopadlo dobře, já si myslím, že časem někdo ten klub zase vzkřísí, ale je to smutné no. Když si uvědomím, že se přátelí fanoušci VSS a Sparty a ve Spartě vydělá hráč základní sestavy za rok tolik, kolik by stačilo celému VSS na sezonu...

Reagovat
onze

Áno máš pravdu ACS + VSS medzi nami fanúšikmi, sú veľmi dobré priateľstvá. A keby si ešte mal pravdu, že sa časom niekto nájde a klub bude pokračovať VSS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Kristina Pliskova musela skracovať zápas,lebo strčila prsty do veľkého ventilátora,to sa môže stať len Ponozkosandalke

Reagovat
smazaný uživatel

To se nenajdou v Košicích peníze ani na 2.ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba, v druhom najvačšom meste. Bolo na čase, posledné roky to išlo od 10 k 5 a koniec sa dal očakávať. Dúfam, že aspoň Lokomotíva to potiahne a na prípadnom novom štadióne si zahrajú prvu ligu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Túto srávu teda oficiálne oznámili...

Reagovat
Emmett Brown

Je to smutná správa, ale veľká gratulácia SFZ, že dovolilo túto komédiu vďaka ktorej sa druhá liga stala neregulárnou skôr než začala

Reagovat
smazaný uživatel

amaterizmus najvyššieho zrna... nie len zo strany VSS ale aj SFZ na grc čo sa deje s futbalom na Slovensku, Myjava mal byť odstrašujúci príklad a tí šašovia zo SFZ dovolia VSS štartovať

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele