Vyhraje la Coruňa letos vše?

13.03.2002, 18:56
Aktuality
Tým Deportiva la Coruňi má velkou šanci letos vyhrát vše, co se dá, myslím tím Ligu Mistrů, španělskou ligu a španělský pohár (ten už vyhrála). Tuto šanci měl ještě královský Real Madrid, ale ten prohrál právě s la Coruňí ve finále španělského poháru. Pikantní bylo, že v tento den zrovna slavil Real své sté výročí založení klubu a navíc hrál v domácím prostředí před zraky španělského krále Juana Carlose. Poslední tým, který tuto šanci má, je Bayern Leverkusen, ovšem šance tohoto klubu na celkové vítězství v Lize Mistrů jsou pramalé. Ovšem jeho dosavadní výsledky v Lize Mistrů jsou zajímavé! Předminulé kolo si odvezl debakl z Londýna, kde ho tamější Arsenal rozdrtil 4:1, ovšem hned další zápas porazil doma věhlasný Juventus 3:1. Navíc v poháru číhá Schalke 04, které letos v německé lize předvádí dobré výsledky. La Coruňa je zatím ve Španělské lize čtvrtá a na vedoucí Valencii ztrácí pět bodů, do konce soutěže je ovšem ještě dost času... Zřejmě největší osobností Deportiva je ostrostřelec Diego Tristan, uvidíme, zda prostřílí Deportivo ke všem třem bájným pohárům, to se naposledy povedlo Manchestru United v roce 1999. La Coruni se daří i v Lize Mistrů, včera porazila Arsenal na jeho hřišti 2:0.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele