Watford má nového manažera, Edwardse nahradil Bilić

26.09.2022, 15:56
Aktuality
Slaven Bilić se vrací do práce, stal se novým manažerem Watfordu. Chorvat ve funkci vystřídal Roba Edwardse, jenž doplatil na neuspokojivé výsledky...

Watford, jeden z hlavních favoritů League Championship, zaznamenal jenom tři výhry z úvodních deseti kol a na vedoucí Sheffield United ztrácí propastných devět bodů.

Vedení klubu na základě toho po pouhých 11 soutěžních zápasech odvolalo Roba Edwardse, kterého nahradí Slaven Bilić. Obě strany se dohodly na smlouvě do roku 2024.

"Věřím, že jde o změnu v nejlepším zájmu klubu. Chtěli jsme nechat Robovi dost času, aby nám ukázal identitu svého týmu, ale výkony neodrážely naše ambice," vysvětlil majitel Gino Pozzo.

"Nyní potřebujeme udělat krok směrem vpřed a ve Slavenu Bilićovi jsme si zajistili služby zkušeného manažera, jenž má nedávné zkušenosti s postupem do Premier League," dodal.

Bilić do nejvyšší anglické soutěže postoupil v sezoně 2019/20 s West Bromwichem Albion, dlouho se ale mezi elitou neohřál a ještě před Vánocemi byl odvolán. Bývalý trenér chorvatské reprezentace působil také ve WHU, Lokomotivu Moskva, Beşiktaşi nebo v čínském Beijingu Guoan.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Reagovat
nani92

uf, tak aspon Watford v buducej sezone neuvidíme

Reagovat
Manchestersky Krocan

koľký za posledných 5 rokov? 50.?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Agent z Melmacu

to je krásny život

Reagovat
smazaný uživatel

A to Edwards mohol hviezdiť u Green Rovers...

Reagovat
Rothbard

Dvanáctý trenér od května 2017, kdy tým přebral Marco Silva. Sparta 11 od března 2017 (Rada). Jaký je rekord?

Reagovat
Slavia10

A to Silva je kvalitní trenér. V některých týmech to vůbec není o trenérovi.

Reagovat
Kluivert9

Koncepce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele