West Hamu bude tři měsíce chybět zraněný Payet

09.11.2015, 21:56
Aktuality
Na hodně dlouhou dobu si od fotbalu odpočine Dimitri Payet. Ten si ze zápasu s Evertonem odnesl zraněný kotník a podrobné vyšetření ukázalo, že bude chybět až tři měsíce...

Payet přišel do londýnského celku před startem letošního ročníku z Marseille a okamžitě se zařadil mezi nejvýraznější postavy WHU. Ve 12 ligových zápasech si připsal pět branek.

Další však hodně dlouho nepřidá. Bývalý francouzský reprezentant si pět minut po začátku druhého dějství po souboji s Jamesem McCarthym zranil kotník a musel hřiště opustit. "West Ham United musí potvrdit, že Dimitri Payet uprpěl během sobotního zápasu s Evertonem zranění kotníku. Po konzultaci s odborníkem je pravděpodobné, že doba absence bude činit tři měsíce," stojí na webu WHU.

28letého Francouze na trávníku nahradil Enner Valencia, ovšem i ten se po dvaceti minutách poroučel zpátky do šatny a na vině bylo rovněž zranění kotníku. Ekvádorský reprezentant, jenž teprve před nedávnem vyléčil zranění kolena, podstoupí vyšetření na začátku dalšího týdne.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (326)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele