Wigan kvůli dluhům požádal o ochranu před věřiteli

01.07.2020, 17:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Vincent Vegan

Zase nějaké záhadné konsorcium nebo pochybný majitel, který pošle tradiční klub do pekla.. vedení Football League by se mělo zamyslet a začít řešit finanční situaci klubů, finanční fair play a to jaké majitele povolují. Tohle je už kolikátý případ. Wigan možná "jenom" spadne do třetí ligy a ne jako Leyton do pátý, nebo neskončí jako Bury. Ale stejně je to situace, ke které by nemělo docházet.

V Champu a nižších ligách byla v mnoha klubech ta situace dosti hraniční už před koronou a teď to bude jen přibývat

Reagovat
H.N.T.

Kdysi tak fajnový klub, stejne jako treba portsmouth. Je to skoda, snad se z toho jednou vylizou

Reagovat
Stannis Baratheon

Blackburn se snad vrací

Reagovat
REPLIKATOR

První vlaštovka. Krachujících klubů bude kvůli covidu časem daleko více.

Reagovat
Noustress

Obrovskú radosť z posledných výsledkov vystriedala dnes ku*evsky studená sprcha, hlavne teda tá čiastka na Anglicko smiešnych 9,2 mega čo by vyriešili možno predajom Gelhardta s Robinsonom. Potom predaj klub takýmto šikmookým bastardom ktorí ti slubujú modré z neba. Síce to išlo aj pod Whelanom dolu vodou ale aspoň to bol rodinný klub so stabilným zázemím a finančnou situáciou. Inak Bolton Bury aj Wigan kluby z rovnakého regiónu

Reagovat
PH8
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele