Wolfsburg dotáhl příchod Winda z Kodaně

31.01.2022, 11:22
Aktuality
Jonas Wind podle očekávání přestupuje z FC Kodaň do Wolfsburgu. Německý celek má podle nepotvrzených zpráv zaplatit 12 milionů eur a s talentovaným útočníkem podepsal smlouvu na čtyři a půl roku...

Rodák z Hvidore je produktem mládežnické akademie tradičního dánského klubu, do jehož prvního týmu poprvé nakoukl v sezoně 2017/18, v níž také premiérově skóroval.

Wind postupně zastával v mužstvu výraznější roli a podílel se na zisku titulu v ročníku 2018/19. Nejvíce se mu ale podařila loňská sezona, ve které vstřelil 15 ligových gólů.

Nyní čeká 22letého útočníka první zahraniční angažmá, ve Wolfsburgu bude mít za úkol nahradit branky Wouta Weghorsta, jenž míří do Burnley. Podle uvedené přestupové sumy bude Wind patřit mezi dvacet nejdražších nákupů v historii automobilového celku.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejoblíbenější hráč Lucie Vondráčkové.

Reagovat
GrimeBaller98

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Dobre posily od vlkov Winda budem sledovať, ďalší dánsky export.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebude odchod weghorsta ztráta ? Já vím Wind a Kruse ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

wind..like a blind

Reagovat
hodjohn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele