Zahavi se po dvou letech rozloučí s PSV Eindhoven

05.05.2022, 22:21
Aktuality
Eran Zahavi (© AFP)
Eran Zahavi po dvou sezonách odejde z PSV Eindhoven a znovu si bude hledat nové angažmá. Izraelský útočník v červenci oslaví 35. narozeniny a za dva měsíce mu vyprší smlouva, s vedením se pak dohodl, že k prodloužení spolupráce nedojde...

Někdejší střelec Guangzhou R&F, Maccabi Tel Aviv nebo Palerma pobíral ročně tři miliony eur a se spoluhráči vybojoval dvě trofeje, když PSV Eindhoven nedávno triumfoval v Nizozemském poháru a navázal tak na výhru v Superpoháru. V tuto chvíli stále zůstává ve hře o mistrovský titul, tři kola před koncem ovšem na vedoucí Ajax ztrácí čtyři body.

"Shodli jsme se, že je správný čas na odchod. Zažil jsem zde skvělé roky a klub miluji. Vedle vzestupů samozřejmě přišly i pády, já si ovšem budu pamatovat jen ty krásné věci. Nejlepší vzpomínky budu mít na pohárové finále, to si budu pamatovat do konce života," prohlásil.

"Odcházím i kvůli své rodině, jsme připraveni na další stěhování. Pro rodinu to nebylo zcela snadné a je čas se zase posunout, náš čas v Eindhovenu je u konce," dodal.

Zahavi za PSV zatím odehrál 77 zápasů, na svém kontě má 36 nastřílených gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (8)

Přidat komentář
milan78

to je ON, hráč pro slavii !!!

Reagovat
Fodbalysta

Nejsem si jistý, ze by bylo dobře sem tahat 35 letyho frajera, co bral 3mil eur ročně. Určitě by níž, než pod 2 nešel a z pohledu Slavie je to úplná hloupost. Konec konců, už si to tam jednou s přeplacenymi starymi hraci zkusili.

Reagovat
milan78

jelikož nebudou předkola v LM, tak zbytečný letos..., ale třeba příští rok.., on by ty předkola ukopal golově

Reagovat
lampas

Tak tenhle určitě ne, ale kdyby se Křetínský plácl přes kapsu, tak na rok by byl pro Spartu do útoku luxusní posila (ještě s přihlédnutím k tomu, že odejde Hložek.

Reagovat
rel7

Přijít v 33 letech a stihnout za 2 sezóny zatím 36 gólů not bad

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Witcher

Tenhle člověk započal úpadek Viktorie Plzeň

Reagovat
Kucka

Škoda, že se v nejlepších letech zakopal v Číně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele