Záložník Fortelný odešel ze Sparty na hostování do Olomouce

02.01.2023, 11:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
noustres

Takže to je cca 250km pěší chůze.

Reagovat
ondrvo

Trochu mě to mrzí, představoval bych si pro něj víc příležitostí, i třeba na desítce, kde hrál v Teplicích dobře. Ale tak aspoň bude pravidelně hrát no.

Reagovat
smazaný uživatel

Další Rosickýho provar. Kluk měl v minulé sezoně 6+7 v podprůměrných Teplicích. Na začátku sezony nehrál ve Spartě špatně, odstavili ho až když se přešlo na 4-4-2. Mrzí mě, že vlastních odchovanců si nevážíme a místo toho přivádíme různý cizince, když nemusíme.

Reagovat
icefish

No já nevím… prišlo mi, ze to hlavní, čím na sebe v prvnich zápasech upozornil, byly hloupé žluté karty, fauly a slabý pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

jop, je pravda, že na disciplíně v kartách by měl zamakat. Jinak ale slabý pohyb, mi teda přišlo, že na začátku sezony byl celý tým zpomalený, možná přepískli fyzickou přípravu a kluci byli unavený, upřímně nevím. Ale Fortelný byl furt docela slušný, přišlo mi hlavně, že byl jedinej kreativní nebo se aspoň snažil.

Reagovat
Salfovic

Fortelný není zázrak, navíc ho Priske evidentně nemá v oblibě.

Reagovat
smazaný uživatel

Priske ho opravdu v oblibě nemá, uvidíme, jestli se v tomdle plete. Já si myslím, že se plete. A zázrak asi nebude, ale dobrej hráč je a to mi stačí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bakary3

A v čem provar rosickyho?

Že ho Priske nestavěl (ikdyz zezacatku šance dostával a nevyužil, pak byl snad zraněnej), tak mu měl domluvit, ať ho staví?

Reagovat
smazaný uživatel

tak rosický rád mluví o sparťanský dna a takových hezky znějících věcech ale pak dělá opak, přivádí bývalý slavisty a náhodný cizince a odchovanci nedostávají tak velkou šanci. Já bych Fortelnýmu na jaře šanci ve Spartě ještě dal. V lize dostal jeden zápas v základu, pak dvakrát Viking, ten obecně moc nevyšel.

Samozřejmě jestli mu Priske řekl, že s ním pracovat nechce, tak pak je to větší odpovědnost Priskeho. Na druhou stranu, ok odešel Fortelný ale místo něho jsme přivedli 2 střední záložníky, kteří vypadají, že budou hrát spíš hlouběji a rozhodně není nějaká záruka, že budou lepší než Fortelný. No a když nebudou, tak je to stopro Rosickýho provar, protože utratil miliony za něco co měl doma prakticky zadarmo

Reagovat
wwwx

Ať jde. Hromadě hráčů odchod ze Sparty do týmů druhého sledu pomohl a naopak Spartě se málokdy vyplatilo podobné typy věčných talentů s jednou nadprůměrnou sezónou na hostování předržovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele