Zápas Kaiserslauternu zůstal kvůli infarktu trenéra nedohrán

24.01.2018, 21:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
JackDaniels.

To musel byt nervy drasajuci zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Infakrtový závěr poločasu?

Reagovat
REPLIKATOR

Fotbal škodí vám i lidem ve vašem okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Kaiser. je na tom tak bledě?

Reagovat
OnderCZ

Bohužel je, poslední roky to jde od desíti k pěti a záchrana letos vůbec není jistá. Bude se muset hodně máknout a je potřeba udělat nějakou sérii výher hned na začátku. Problémů, které tento stav způsobily je víc, postupně se to vše nabalilo a tohle je výsledek.

Reagovat
Rudnevs

Jj, bohužiaľ. Najmä teda finančne, FCK má dlhy a preto musí každý rok púšťať dôležitých hráčov ako Bödvarsson, Koch, Pollersbeck, Zimmer, Zoller, Sippel, Müller, Heintz alebo Orban. FCK sa nemôže spoľahnúť na podporu mesta KL, pretože to je podobne zadlžené a navyše štadión patrí mestu a FCK musí platiť pomerne vysoký nájom. Keby VfB Stuttgart nezaplatil za Jeana Zimmera predčasne, tak by Lautern dokonca meškal s platmi. Športovo sa taktiež nedarí, od pádu do 2. BL je každým rokom horšie, tie prvé sezóny to bol boj o postup, dokonca baráž proti Hoffenheimu, potom prišiel stred tabuľky, minulú sezónu nádych boja o záchranu a túto sezónu pád na dno. Tréner Norbert Meier minulú sezónu tím dokázal pozdvihnúť, ale túto sezónu to bolo len trápenie, pod Strasserom prišlo zlepšenie, ale stále to na vyššie priečky nestačí. Uvidíme, teraz prišla nová dozorná rada, ktorá plánuje inštalovať športové vedenie, predseda predstavenstva Thomas Griess končí, prišli na hosťovanie skúsené a kvalitné posily, pravdepodobne príde i nový tréner, keďže Strasser asi bude mať nariadený odpočinok. O nákup štadióna, okolitých pozemkov a vstup do klubu sa vraj zaujíma investor - na vstup investora však bude treba na valnom zhromaždení odsúhlasiť zmenu právneho klubového statusu. Investor by vstúpil do klubu i v prípade zostupu do 3. Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo myslel jsem že Oldřich Kaiser a říkal jsem si, co to tu píšete za nesmysly.. Peace

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky miluju tadyty vlastní rádoby zkraceniny a přezdívky typu kaiser nebo liver

Reagovat
smazaný uživatel

Běžně je nepoužívám, proto jsem za to dal tečku

Reagovat
Noustress

z tých výkonov sa tomu vôbec nedivím

Reagovat
Rudnevs

Mimochodom, šéf Lauternu bude v novom vedením s najväčšou pravdepodobnosťou Martin Bader, ten bol i včera na zápase s Darmstadtom. To je zaujímavý krok, celkom sa teším, že sa Lauternu v takejto situácii podarilo zohnať niekoho takého, Bader má mať zmluvu i na 3. Ligu. Bader začínal v Herthe ako asistent Dietera Hoeneßa, potom bol dlho manažér v Nürnbergu s ktorým vyhral i DFB-Pokal a naposledy bol v Hannoveri, kde ho pred 10 mesiacmi vystriedal Horst Heldt.

Reagovat
smazaný uživatel

Badera vítám,nečekal jsem,že by přišel někdo takto protřelý a se zkušenostmi.

Reagovat
Rudnevs

Vraj boli traja kandidáti, pričom jeden z nich bol Bader a ten druhý bol bývalý brankár Lauternu Thomas Ernst, ktorý bol medzi rokmi 2008 a 2010 manažér v Bochumi. Schindelmeisera a Schmadtkeho, ktorí FCK odmietli mám za kvalitnejších manažérov, ale v situácii, v ktorej sa Lautern momentálne nachádza, je i príchod Badera Königstransfer.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je fotka omg

Reagovat
bayern987

Chybí ti tam psí filtr nebo co?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele