Zapojte se do tipovací soutěže k MS a hrajte o 50 tisíc korun!

19.11.2022, 12:16
Aktuality
(© creativereview.co.uk)
Mistrovství světa v Kataru je tu a na Eurofotbalu opět startuje tradiční tipovačka. Trefujte přesné výsledky, tipněte pořadí skupin a pořadí na konci turnaje a když se zadaří, ukrojte si podíl z celkem 50 tisíc korun, které do soutěže věnuje sázková kancelář Fortuna!

K zapojení se do soutěže stačí splnit dvě jednoduché podmínky. První je registrace na EuroFotbalu, druhou pak registrace u Fortuny. V obou případech samozřejmě zdarma. Pokud vám nestačí samotná účast, ale chcete také mít šanci na některou z cen, musíte splnit ještě třetí podmínku - uzavřít během kola, v němž chcete vyhrát, alespoň jednu libovolnou sázku u Fortuny. Jak přesně tuto podmínku splnit se dočtete v podrobných pravidlech soutěže.

Máte splněné alespoň první dvě podmínky? Pak vám nic nebrání začít. Před začátkem turnaje nezapomeňte vyplnit své tipy na konečné pořadí základních skupin, za správně (nebo alespoň skoro správně) umístěné týmy dostanete bonusové body. Pořadí všech skupin je potřeba natipovat do nedělní 17. hodiny, tedy do začátku prvního zápasu turnaje.

Pak se můžete pustit do tipování samotných zápasů. Tipují se přesné výsledky, za každý tip můžete dostat až pět bodů, podle toho, jak moc se liší od skutečného výsledku. Tipy je samozřejmě možné měnit, vždy až do začátku zápasu. Po skončení skupin opět přichází šance na bonusy, tentokrát za uhodnuté konečné pořadí playoff. Na závěr se opět tipují přesné výsledky zápasů playoff.

Po finálovém zápase všechny body sečteme a soutěžící s nejvyššími počty bodů odměníme - přičtením bonusů na sázkařský účet u Fortuny. Ten úplně nejlepší si přijde 5.000 korun! Odměňovat však nebudeme jen za konečné pořadí, ale také za jednotlivá kola. Tím získá šanci na výhru ještě více soutěžících, dokonce i ti, kteří nestihnou začátek a do tipování se zapojí později.

Na stránkách soutěže najdete vše potřebné. Samotné tipování, celkové pořadí i pořadí jednotlivých kol, u každého soutěžícího všechny jeho uzavřené tipy, přehled cen nebo úplná pravidla, která si před zapojením do soutěže pozorně přečtěte, abyste nepřišli o šanci na výhru. Pokud si chcete své umění porovnávat s kolegy nebo kamarády, můžete si je přidat do svého pořadí, kde pak najdete přehlednou tabulku.

Věříme, že vás naše soutěž zaujala a budete se jí bavit po celou dobu trvání mistrovství světa. Přejeme hodně štěstí!

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
fabec1222

Reagovat
Coutinho10

určitě se přidám, tato tipovačka ať už na LM či ME / MS mě vždy baví, ikdyž poslední dobou ty výsledky nejsou moc slavný

Reagovat
db18

Reagovat
JFT97

skoda ze u fortuny

Reagovat
czechfant

Dá se někde si i vsadit na přesné pořadí ve skupině? Všude vidím jen na první dvě místa...

Reagovat
Seydou Doumbia

určitě dá, projdi všechny cz sázkovky co existují a někde to najdeš...sám jsem to někde viděl, jen nevím kde už

Reagovat
czechfant

Nenašel jsem

Reagovat
Coutinho10

ani mě to nepřekvapuje...asi to není pro sázkovky výhodný

Reagovat
fabec1222

Na fortuně je soutěž, kde sestavuješ celého pavouka

Reagovat
czechfant

Škoda. TO jsem prosvihl :(

Reagovat
OTASi

fortuna

Reagovat
smazaný uživatel

#BoycottQatar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele