Zapomenutý Drinkwater opouští Chelsea, na závěr se omluvil fanouškům

27.05.2022, 17:38
Aktuality
Z výplatní pásky Chelsea po pěti letech zmizí Daniel Drinkwater. Záložník přišel v srpnu 2017 z Leicesteru a na Stamford Bridge zklamal, nenaplnil očekávání a putoval po hostováních. Nyní mu končí smlouva a novou nedostane, na rozloučenou se za výsledek celé anabáze omluvil fanouškům londýnského klubu...

Blues za Drinkwatera zaplatili 35 milionů liber a investice se jim nevrátila. Fotbalista celkem posbíral 23 soutěžních startů a naposledy za Chelsea nastoupil začátkem srpna 2018. Následně neúspěšně hostoval v Burnley, Aston Ville, turecké Kasimpaşe a letos Readingu.

Spíše než výkony na sebe Drinkwater upozornil prohřešky mimo stadion. Hned dvakrát se o něho zajímala policie, kvůli řízení pod vlivem alkoholu přišel o řidičský průkaz, vedle toho byl zatčen za rvačku v nočním klubu.

"Já, klub a fanoušci jsme velice zklamaní, o tom není pochyb. Zranění, to, jak se ke mně někteří chovali, chyby, jichž jsem se dopustil, výkony, nedostatek zápasové praxe... seznam výmluv by mohl být nekonečný. Z těch uplynulých pěti let si chci vzít jen pozitivní věci - hrál jsem se skvělými fotbalisty, trénovalo mě několik báječných manažerů, pracoval jsem se skvělými členy realizačního týmu, potkal několik fantastických lidí, žil na nádherných místech, procestoval svět a získal několik trofejí," napsal na sociálních sítích.

"Fotbal je fantastický sport, ale tohle byl špatný obchod pro obě strany. Fanouškům Chelsea se omlouvám za to, jakým směrem se vše vyvinulo. Moc jsem chtěl, aby si mě zamilovali při sledování toho, jak v dresu jejich klubu dělám něco, co sám miluji," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (221)

Přidat komentář
Gazdo

Reagovat
jsemdement

Zaujal hlavne jmenem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak hlavně že jim napsal, že si hezky procestoval svět a královsky se bavil

Reagovat
Salfovic

Po Jarošíkovi druhá největší legenda Chelsea

Reagovat
VojtovaChelsea

Celosvětově jsou ale oba dva až za Ibrou

Reagovat
Seydou Doumbia

to všichni ale...mě uráží že to ještě není všem jasný

Reagovat
Realita

Tak v minulé sezoně byl docela překvapivě tahounem, jeho branky v Evropě jsou leckdy památné (Sevilla, Fenerbahce, či Feyenoord), ale že by Traoré dosahoval celosvětové úrovně, to snad neřekne ani nejzarytější fanda Slavie..

Reagovat
VojtovaChelsea

Myslel sem samozřejmě zlatana

Reagovat
Agent z Melmacu

to boli vtedy prestupy

Reagovat
Salfovic

To už tam byla Marina ?

Reagovat
Agent z Melmacu

asi áno, a dojebala aj prechod k Nike

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc dojebala?

Reagovat
Agent z Melmacu

pozri tie dresy

Reagovat
fabec1222

Mě teda spíš příjde, že osočil všechny okolo sebe, než, že by se omluvil

Reagovat
vceradnesazitra

Stále menší flop jak Maguire

Reagovat
Bakary3

maguire si zaslouzi, at si z nej dela prdel kdekdo od rana do večera, ok.

Ale tyhle nesmysly...

Reagovat
Busby babes

jen ciselne Chelsea zaplatila za 1 zapas Drinkwatera 1.5 milionu liber. nas v tuhle chvili vysel Maguire na 0.5 milionu na zapas. a i jinak je to samozrejme picovina, cos napsal.

Reagovat
dave30

K tomu ale musíš připočítat i mzdu. Maguire zhruba 10 mega ročně, Drinkwater zhruba 6 a to jim ještě na hostování na tu mzdu jistě přispívali (I když pochybuji, že takový Reading nějak výrazně, z těch 120 tisíc liber týdně tak maximálně pětinu...).

Reagovat
Busby babes

super. pak pridej Chelsea 30 mega na platech, Maguire zatim 20 u nas, pokud vezmu tvoje cisla.

Reagovat
Remt

Netřeba však zapomínat i na položku Výkony daného hráče - konkrétně kolik inkasovaných gólů daný hráč svůj klub stál. V tomhle případě Drinkwater moc nehrál a tak nebylo moc co posrat:D

Reagovat
Busby babes

super no, v tom pripade Maguire byl loni jeden z nejlepsich stoperu v lize, takze se nam vyplatil.

Reagovat
dave30

Evidentně ho máš rád a já ti to nechci vyvracet. Přesto mi ty tvé počty nějak nevycházejí. Proč Maguire 20, když je u vás 3. sezónu (takže 30). A Chelsea se z těch 30 určitě něco vrátilo za hostování. Nicméně nemám problém uznat, že Drinkwater je větší průser než Maguire...

Reagovat
Busby babes

protoze jsem myslel, ze je u nas druhou sezonu.

Reagovat
dave30

Reagovat
Blasphemer

Pivo, vodka, becherovka, Danny Drinkwater!

Reagovat
Kucka

Reagovat
ratusek

Reagovat
RadekVonCZE

35 mega

Reagovat
Coutinho10

aspoň je soudnej

Reagovat
kissak

Doufám, že se fanouškům neomluvil tím, že je pozval na panáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Maloktery fanousek by to odmítnul :-)

Reagovat
Neutron

Naopak si myslim, ze by to nebol zly napad

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně ten systémový hráč, který opravdu mohl fungovat jen v Leicesteru, podobný flop bych čekal od Albirgtona. On za to nemůže že nemá na lepší tým, Chelsea prasata.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom stačilo ho trochu odvodnit...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Stan Smith

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

- “It has never been in doubt”. Spurs sources have been confident for days and it’s now decided: Antonio Conte will be Tottenham manager for the next season.

- Ivan Perisic has agreed terms on a two-year deal with Tottenham Hotspur, with sources close to the player believing the London club will beat both Chelsea and Juventus to his signature.

- Ivan Perisić won’t announce his final decision today. For sure Tottenham are leading the race since Monday, they want Croatian winger as priority - he’s in Conte’s list.

Let's gooooooooo

Reagovat
Svatej

Dikybohu, tohle od vas hrozne pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Jako free agent se nemůže nevyplatit.

Reagovat
Mastný Chobot

Willian vibes

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten rozdíl, že Perišić má za sebou super sezonu.

Reagovat
Mastný Chobot

a na ten rozdíl, že je o 2 roky starší a v Anglicku nikdy nehral, ale to už sa ti nechcelo spomenúť

Reagovat
Nizzie

Nehodí se mu to do koncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že Willian tu PL znal jak svoje boty, jinak to mohl být flop jak svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem na o 2 roky mladšího Williana nadávali už fanoušci Chelsea, a stejně ho Arsenal podepsal, ten přestup bizarní už od prvního dne. Přístup Perisice si fanoušci Interu pochvalují a mnozí by mu tipovali o 10 let méně, podle toho jak hraje. Samozřejmě, že časem půjde dolů, ale každý ten věk má jinde. A že nehrál v Anglii? Bentancour a Kulusevski taky nehráli, přišli v půlce sezony a okamžitě se stali klíčovými hráči. Stát se to může, ale tipoval bych, že s adaptací mají problémy spíš mladí hráči a tady to riziko nebude vysoké, zvlášť když má ještě Evropu už celkem procestovanou. To srovnání s Willianem mi přijde mimo.

Reagovat
vitasrp

Willian měl za sebou před přestupem do Arsenalu taky poměrně dobrou sezónu, v Chelsea v sezóně 19/20 udělal statistiky 11+9, což nebylo vůbec zlý. Ale na něj se nadávalo tak nějak furt, protože jsme si jako fanoušci na tom postup představovali hráče, co víc riskuje a víc se tlačí do zakončení + ty ofenzivní posty bylo třeba oživit.

Třeba Perišič měl v letošní sezóně 10+9, on jako vyhořet taky může, ale ta pravděpodobnost je podle mě nižší, u Williana si myslím, že ten už se viděl zpátky v Brazílii a do toho Arsenalu prostě neměl vůbec chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
lofin9

škoda ho, bol to celkom sympaťák doteraz

Reagovat
Remt

Jinak teda.. já moc nesouhlasím s tou pasáží " tohle byl špatný obchod pro obě strany" Naopak jedna strana z toho profitovala dost jen to teda nebyl klub

Reagovat
O.Giroud

podla mna si chlapec uzival tie roky v Chelsea vyplata mu chodila, zatrenoval si s borcami, obcas isiel na nejaku hostovacku tam tiez ledva odohral zapas az teraz na ten Reading ked uz si spomenul, ze dovolenka mu pomaly konci tak sa zas zacal trochu venovat aj futbalu

Reagovat
spider_8

Diky za vse

Btw uprimna omluva. Ale trochu uveritelnejsi by byla, kdyby poslednich 5 letech nevysaval klub a neodesel az po vyprseni smlouvy.

Reagovat
Nikikrew

V jeho situácii by to spravila väčšina hráčov, nalejme si čistého vínka

Reagovat
spider_8

To nepopiram, jen mi pak ten jeho dopis fanouskum zni trochu falesne. Je spousta hracu co se neprosadilo a slo o dum dal, ale jen maloktery zustane vysavat smlouvu az do konce.

Reagovat
dave30

V situaci, kdy máš smlouvu na 120 tisíc liber týdně a víš, že už nikde nedostaneš ani polovinu, by to udělal asi opravdu každý. Ale máš pravdu, že ta omluva byl zbytečná.

Reagovat
Busby babes

OT: Obiwan zatim dobrej. Ma to dobrou atmosferu, zapletka vypada zajimave ale zatim pomaly rozjezd rekl bych. Ale jinak fajn, Ewan je super.

Reagovat
r.mrazik

sorry...Stranger Things, Lincoln Lawyer a We own the city...

Reagovat
Busby babes

jsem ani nevedel, ze Lincoln Lawyer udelal Netflix serial. to kouknu, snad to bude tak dobry jako Bosch.

Reagovat
Whitemedia

To nemůže, Bosch je až moc top.

Reagovat
andkoo

Bosch je Amazon, sa mi zda ze maju momentalne lepsich showrunnerov ako netflix...a pokracovanie, Bosch legacy malo niekedy vyjst, mozno uz aj je

Reagovat
Busby babes

jinak dik za tip, neni to McConaughey, ale sympatak to je a vypada to dobre.

Reagovat
r.mrazik

jojo, ty postavy jsou prima...takovych dobrych cca 7/10

Reagovat
smazaný uživatel

Mala Leia super. Ta zaporacka je ale uplne hrozna.

Reagovat
Mato178178

no hlavne tie trapne sceny boli "super" ako vsetkym utiekla ale realne by ju chytili za tri sekundy alebo ako zistila ze ju pouzili iba ako navnadu aby chytili obivana ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem tu herecku. Na to jak je mala, tak dokazala Leiu perfektne vystihnout. Ty honicky byly samozrejme cringe jak prase.

Reagovat
Mato178178

ano herecka je super ale nahanacky boli riadne odveci.ja nechapem ci to nevidia alebo k comu to bolo dobre

len to ubera na kredite nic viac

Reagovat
patas92

Koukám, že celá série má 4 hodiny. To dřív skončí, než se to rozjede.

Reagovat
Nikikrew

Tak ešteže dnešným dňom konci sezóna

Reagovat
r.mrazik

Čtu nějaké recenze a prý to Disney klasicky prosral...

Reagovat
Busby babes

https://serial.tvzone.cz/obi-wan-kenobi/recenze

jo no. ale zas na CSFD to zatim ma vesmes 4. Druha epizoda byla rozhodne slabsi, to je popsane v te recenzi, tak uvidime co dal.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Tam jsem to četl.

Přeci jen je to PG9 dokonce?

Boba Fett byl prý taky šílený..

Celkově Disney dojí Marvel a Star wars ale jde to kvalitou celkem dolů. Mysak no..

Reagovat
Busby babes

Bobba byl takovy not great not terrible no. Ale tak ja tu postavu nikdy moc nemusel, tam mi to nejak nevadilo.

Reagovat
r.mrazik

Fakt? Boba byl tedy spíš velice tragický...ale budiž

Reagovat
Busby babes

uz si to moc nevybavuju. bylo to takve nijake no.

Reagovat
smazaný uživatel

PG9 to urcite neni. Jen prvni epizoda ma useknutou ruku a povesenou mrtvolu (byt ne za krk).

Reagovat
smazaný uživatel

Rychly google - je to PG14.

Reagovat
Busby babes

dneska se vsechno dela tady v tom PG13.

Reagovat
smazaný uživatel

Na britskym D+. Vsude jinde se pohybuje 12-14.

Z IMDB: https://i.imgur.com/QegMdjd.png

Reagovat
Neon

ani ne, trapný parkour, trapná zaporacka, trochu nuda. Zlatý Star Trek: Strange New Worlds.

Reagovat
Witcher

Já si zase před měsícem koupil Termix a dneska sem ho vyhodil prošlej.

Reagovat
smazaný uživatel

proc? to urcite jeste nebylo zkazene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

přesně

Reagovat
eder

A fanouškům ses omluvil?

Reagovat
spider_8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Minister

dpč zaklínač a má problém zjest jogurt po záruke.

Reagovat
jk

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Freedo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Shottack

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Manik...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Kejza

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Neon

Reagovat
oddy

Reagovat
gunner123

Reagovat
Jolly Roger

Ale titul na rozdíl třeba od Gerrarda má a odehrál ho v základní sestavě. Pánové, kdo z vás to má?

Reagovat
Jolly Roger

Ale titul na rozdíl třeba od Gerrarda má a odehrál ho v základní sestavě. Pánové, kdo z vás to má?

Reagovat
Remt

Já se nejblíž Dannymu priblizil tou rvackou v baru

Reagovat
Kejza

tak to já maximálně vysedáváním na lavičce

Reagovat
mesyas

Danny mel potencial hrat aspon ve stredu tabulky, kdyz nemel na top klub, ale dojebal si to hlavne v hlave a zacal delat sracky a poslal svoji karieru do hajzlu. Podobny pripad jako Barkley, ale ten aspon nedostal do drzky v baru.

Reagovat
Ingimir

Ačkoliv to může znít neuvěřitelně, anglickými rekordmany v počtu vítězství v Lize mistrů jsou se dvěma tituly Steve McManaman, Gary Neville a Owen Hargreaves. Tento seznam se může dnes zdvojnásobit. Pokud ve finále uspěje Liverpool, přibudou na něj Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold a Joe Gomez. (dailymail.co.uk)

Scholes? Wes Brown?

Reagovat
Grahf

možno mysleli hráčov, čo nastúpili vo finále, brown a scholes v jednom nehrali.

Reagovat
Kixi Syhimour

musí být, u nás chybí ve výčtu Chamberlain

Reagovat
Ingimir

popravde, myslel som nato kedže som vedel že Scholes bol v 99 vykartovaný, ale checkol som si to v rýchlosti len u Gomeza kde som na wiki videl toto "In May 2018, Gomez underwent surgery to his ankle injury, with Liverpool confirming via their official website that Gomez wouldn't play in Liverpool's last fixtures of the season, including the 2018 UEFA Champions League final.". Až teraz pozerám že oni vlastne vyhrali až sezónu potom, takže asi máš pravdu

Reagovat
Busby babes

Neville nehral v Moskve, je to nejaky divny

Reagovat
Zaschrona

Really nervous for the final today, by far the biggest game Real Madrid have had since I started supporting them this morning.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
standa91

Debilni kauf pro Chelsea! Hnupidni fotbalista.. Zbytečně článek.. Ten patří tak do druhé ligy..

Reagovat
Busby babes

Prej chcem zkusit Kanteho. Fans United na twitteru to berou jako ze by to byla od klubu picovina... kdyz teda pominu to, ze nam ho chelsea nepusti, tak by to porad bylo na 2-3 roky fajn, ne?

plus teda ironie, ze perfektniho partaka pro Pogbu privedem kdyz odejde.

Reagovat
Maresma

Neni v posledni dobe porad zranenej?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Grahf

super, další matič po záruke

Reagovat
Busby babes

jako... svym zpusobem jo. ale nemyslim, ze by to bylo tak hrozny. Imho to je cele blbost, ale na ty 2 sezony bych ho klidne bral, pokud nenajdem lepsi alternativu

Reagovat
VTID94

According to 90Min, Aston Villa have made contact about potentially signing Tammy Abraham from Roma this summer.

Reagovat
kissak

no neke, to pokud by vyšlo byli byste již tak potvrzeným přestupovým králem

Reagovat
VTID94

Len koľko za neho? 80? 100? To by sme asi nedali

Reagovat
Seydou Doumbia

60 max

Reagovat
VTID94

To by šlo

Reagovat
Čenda

To byli i loni a kde skončili ale jako mas pravdu, to zas jo.

Reagovat
VTID94

Nemáme hrotaka čo dá 15 - 20 gólov. Taký nám veľmi chýba

Reagovat
smazaný uživatel

Výmluvy, takového neměl letos ani Man City.

Reagovat
Čenda

To jste neměli ani s Grealishem.

Reagovat
jk

Forster by měl být hotovy. A Perisic s Bastonim by měli být ve velmi pokročilé fázi na cestě do THFC. What a přestupák z naší strany. Mít posily už na přípravu by bylo skvělý. Paratici

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

Perišic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Perisic

Reagovat
smazaný uživatel

Perišič bude super

Reagovat
Seydou Doumbia

bude solidní, super by byl nějaký top mladý křídelník jako antony nebo raphinha, ale ti by tam nešli no

Reagovat
jk

Podle mě ho chce Conte na LWB. S injury listem Sessegnona a možným odchodem Reguilona si i dost zahraje a jeho zkušenosti se budou hodit.

Mladý křídlo na levou stranu se ale výhledově bude řešit určitě, Son už neomládne

Reagovat
Seydou Doumbia

Jen si myslím že by se Spurs hodil i třetí top hráč do ofenzívy...protože vždy Kane a Son bůh, ale ten třetí tam to je vždy něco nemastného neslaného, Lamela, Bergwijn, Lucas...

Reagovat
blade115

Vždyť Kulusevski je minimálně co do statistik úplně skvělý.

Reagovat
Seydou Doumbia

první půlrok v novém týmu hráče nehodnotím at už je skvělý nebo stojí za hovno...to zatím není měřítko, ukáže čas

Reagovat
blade115

No já jen, že je blbost, co píšeš výš. Není pravda, že ten třetí k Sonovi a Kaneovi je vždy nemastný neslaný.

Reagovat
Kluivert9

Takže bys teď vyhodil dalších 50-60 mega za hráče, kterého už pravděpodobně máš?

Reagovat
Seydou Doumbia

prodal bych lucase/bergwijna a přivedl dalšího top křídelníka

Reagovat
Eichel

Reagovat
jk

On ani jeden z těch tří co jsi napsal není vyloženě propadák. Já si třeba o Bergwijnovi myslím, že kdyby dostal pořádnou šanci tak by na LW byl skvělý ale přes Sonyho si nemá šanci kopnout v základu. Kulusevski ale ztatím vypadá dobře. Ale typologicky bychom někoho za Sona na křídlo fakt potřebovali. Za mě David z Lille by byl super ale nevím jestli by za něj Spurs zaplatili.

Reagovat
Seydou Doumbia

David je ale hrot nebo second striker, ne křídlo...tam hrál naposledy kdysi dávno v Belgii, ale ted už ne...typologicky spíš do nějakého 4-4-1-1 pod Kanea by seděl, možná...na křídlo jsem zmínoval Raphina nebo Antony, Diaby třeba

Reagovat
jk

No on právě Son je taky víc útočník než křídlo. Pokud bychom se bavili o někom na levé straně kdo dokáže sypat balóny do vápna tak se hodně zmiňuje Kostič, který má poslední dvě sezóny fakt skvělý. Ale ten by šel taky na LWB.

A nějaký kreativní wide player jako Raphina by se řešil určitě jedině v případě více odchodů (Lucas, Bergwijn), vzhledem k tomu, že přišel Kulusevski.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný no...tihle ti kostičove, perisicove jsou spíše pracanti a hráči, kteří hrají pro druhé, ostré křídla jsem jmenoval...pod contem stejně budete hrát nějaký prasácky styl, kde jedno místo zabere kostic/perisic a v utoku bude son a kane ne? takže někdo jako bergwijn,lucas stejně nemá šanci

Reagovat
jk

No já si furt myslím, že Perišič přichází na místo LWB, maximálně by mohl zaskakovat při zranění Sona ale to mi přijde jako dost downgrade. Ta trojka vepředu je jasná - Son, Kane, Kulusevski, což je taky levák hrající na pravé straně jako Anthony s Raphinou.

Ale vzhledem k tomu, že více útoku při possesion taháme přes pravou stranu, tak bych řekl, že jednička na tom levém wingbackovi (pokud nebude zraněný) by měl být Sessegnon, který je fakt skvělý bez míče a má cit pro náběhy do volných prostor, takže Perisic stejně záskok

Reagovat
smazaný uživatel

Nketiah

Reagovat
jk

Pablo Marí

Reagovat
afc

On mal 33, ked prisiel?

Reagovat
jk

Podle mě nebude mít 33 ani když bude odcházet.

Reagovat
afc

Odchadza toto leto, takze nemusis sa bat.

Reagovat
jk

Myslel jsem 33 startů z woolwich

Reagovat
Eichel

Perišič za 3m ročne so zmluvou na dva roky a na LW aj LWB je veľmi dobrý prestup.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayern +

Reagovat
spider_8

Bastoni by pro vas byl super kauf Nechapu proc po nem nejdeme my, jestlize je k mani.

Reagovat
fff

Darwin Nunez is a top target for LFC .

#LFC

Mane na odchode.

Do budúcej sezóny mozno utok Diaz, Nunez, Salah a za nimi Jota a Firmino.

Keby vysiel aj ten Tchouameni, tak by to bolo fajn.

Reagovat
stiflerovamama

Tak Nunez by bol výborný. Vadí mi len to, že by to bol spolu s Jotom a Firminom tretí stredný útočník s tým, že Jota by potom pravdepodobne nastupoval väčšinou na krídle, kde sa mi v poslednej dobe vôbec nepáči.

Reagovat
avicii

kto pise o Darwinovi? dufam ze je to pravda, velmi sa mi pacil v tom dvojzapase proti nam, to je top talent...Maneho som uz cakal ze oznami odchod po finale, ale ten utok co pises by bol super.. aTchouameni sa uz rozhodol pre Real, a po finale to tiez asi nezmeni

Reagovat
O.Giroud

tak za Nuneza chcu 80-100 mega takze pochybujem. Za Maneho dostaneme max 40, ale snad niekto poriadny pride

Reagovat
Maresma

Kdo pise o tom Nunezovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio Romano

Sadio Mané has decided to leave Liverpool this summer.

He’s ready for a new experience after many special years with Reds - it will be confirmed to the club.

FC Bayern are strong contenders - but it’s still open and not completed as Sadio wanted to wait for the final.

Reagovat
Whitemedia

Official. Ralf Rangnick announces that he will not be staying on at Manchester United as a consultant, he leaves the club immediately.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

byl to jen zpusob jak mu zaplatit vic penez no. Murtaugh s nim ted pracoval pul roku, privedl si ho, tak uvidime, jak to pujde dal. Z toho, co ETH rikal, tak stejne nepocital, ze by s nim nejak vic spolupracoval.

Reagovat
Coutinho10

to je ten dlouhodobej projekt s vizí

Reagovat
Busby babes

vsak kvuli tomu se cekalo na ETH.

Reagovat
Coutinho10

a netvrdilo se náhodou, že ten Rangnick tam jde kvůli tomu, aby tam dělal nějakýho toho sportovního ředitele s tím, že tuto sezonu dotrénuje, abyste tam nemuseli cpát někoho na pár měsíců ?

Reagovat
Whitemedia

Úplnou náhodou tvrdilo

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

sportovniho reditele? ne, netvrdilo. Mel delat toho konzultanta a radit s tou strukturou, jak ji nastavit. ale tu roli Football director mit nemel. V to jsme spis doufali jako fans, ze by tak mohlo dopadnout. Tuhle roli prevzal Murtough, ktery Rangnicka privedl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

no vsak to tak ve vysledku temer dopadlo. Na podzim ETH volny nebyl, privedli jsme Rangnicka jako interim s tou konzultantskou roli. Potrebovali jsme nekoho, kdo to odtrenuje nez bude nas primarni cil k dispozici. To docela ukazuje na dlouhodobej plan, ne? Taky jsme mohli vzit hned Conteho, to by byl ten kratkodobej plan co jen reaguje na danou situaci. Zbytek pak niz.

Vysledkove jsme urcite doufali v lepsich 7 mesicu, to se Rangnickovi nepovedlo. Ze nebude konzultant? njn. brecet kvuli tomu nebudu, holt to na sebe vzal Murtough

Reagovat
Coutinho10

s tím trenérem to chápu, ale čekal jsem, že on měl nějaký zkušenosti a že už třeba monituruje nějaký posily a pak by to s novým trenérem řešil, takže toto mě překvapuje celkem, ale ok....každopádně mi to přijde, že se teda celkem nechal využít a moc to teda smysl nemělo to jste tam rovnou mohli nechat Oleho to dojet

Reagovat
Busby babes

mame armadu analytiku a skautu. Ze by zrovna Rangnick vytahl nejake nezname jmeno bych uplne necekal. Jde o to, jak ti hraci budou pasovat do toho, co chceme hrat a to bude ted vic na ETH.

Psal jsem to tu xkrat, imho ta konzlutantska role byla jen zpusob, jak ho vyplatit z Ruska. S bonusem, ze s nim muzem treba neco konzultovat kdyz bude pak treba.

Na druhou stranu Murtough byl u nej na stazi nekdy dva roky zpatky.

K tomu vyuziti... od zacatku treba Athletic reportoval, ze se ta role bude definovat po sezone a ze se pocita spis s par hodinama mesicne nez ze by mel nejakou vetsi roli. To bylo spis prani casti fanousku (vcetne me) aby byl vic zapojeny. Vsadili jsme na cloveka z klubu, coz fajn. uvidime jak to dopadne. Murtough na me pusobi jako clovek, co vidi, jake problemy mame a jake chyby se v minulosti delaly. On privedl Rangnicka jako interim a on privedl ETH ted.

Reagovat
Coutinho10

ok, tak uvidíme, co s váma Ten Hag udělá

Reagovat
avicii

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

No tyvole

Reagovat
Coutinho10

a koho teda za toho Maného ? jak to pořešit ?

Reagovat
Coutinho10

15:26 Mané prý chce odejít z Liverpoolu

Další facku zřejmě dostane Liverpool. Anglický klub včera nezvládl finále Ligy mistrů proti Realu Madrid, během léta by pak měl přijít o jednu z klíčových postav. Odejít se údajně rozhodl Sadio Mané, tvrdí to novinář Fabrizio Romano. (Fabrizio Romano)

Reagovat
avicii

Darwin Nunez a ak po Origim odide aj Minamino, nebolo by zle za nejake prijatelne peniaze niekde najst mlady talent na kridlo, hlavne ak sa rata s Ellittom a Carvalhom do zalohy..

Reagovat
Coutinho10

ten by mohl bejt dobrej...nemám ho tolik nasledovanýho, ale aspoň někdo s velkým potenciálem

Reagovat
Front hell

100 milionu eur.

Reagovat
Maresma

Bych se klidne vsadil, ze do zakladu neprijde nikdo.

Reagovat
Coutinho10

trochu se toho taky bojim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Luc-Luc

za Maneho je Diaz a na lavce je Minamino s Oxem, plus prisel za par susnu Carvalho...pohoda, na co posily? dokud neprijde nejaka krize, tezko budou nasi skrbli majitele investovat do kadru

Reagovat
Coutinho10

radsi bych se nejaky krizi vyhnul...Oxovi se uz neveri, Minamino obcas ma nejaky zablesky, ale asi to nejsou uplne hraci, na ktery se muzeme dlouhodobe spolehnout...no jsem na to zvedavej, jak to bude vypadat

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem teda skeptický s nějakým Darwinem, jednak bude drahý a jednak to je další střeďák, to je ovšem pozice pro Jotu. Pokud Mané opravdu odejde, tak bych to viděl maximálně na koupi křídla na lavičku, přičemž do sezóny půjdeme s útokem Diaz-Jota-Salah. Krajní scénář je nepřivést vůbec nikoho, jestliže se počítá s Carvalhem do útoku.

Reagovat
Coutinho10

ten Carvalho je pro mě taky celkem neznámá, no uvidíme, ale asi by to bylo oslabení, pokud by se nikdo nepřivedl + když člověk viděl v posledních zápasech Diaze nebo Jotu, tak jako snaha jo, ale nějak to úplně gólově nešlo a nevím, jestli by se to změnilo, pokud budou ještě ve větším zápřahu a nebude se jim dařit, tak Salah to taky asi sám neurve, pokud bude pokračovat...asi nás brzo bude čekat nějaká přestavba v tom útoku a Bobby taky šel dolů

Reagovat
O.Giroud

hlavne ten Jota zacal hravat na kridle a tam to fakt nie je ono, jemu to viac pasuje v 16ke kde dostane loptu a hned pali. Bobby mal odist z tej trojky ako prvy, ale bohuzial to bude Mane aj ked asi aj dobre, uz som sa aj bal ze v podstate vsetci tu ostanu do konca zmluvy a za nikoho nic nedostaneme aj ked zrovna Mane z tej trojky bol poslednu dobu jasne najlepsi. Ale Salahovi verim, ze si teraz oddychne a v novej sezone zas zacne strielat jeden gol za druhym a uz mu snad ziadny Egypt nepokazi naladu

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že Jota je hlavně zakončovatel, tak třeba se mu ta role změní, je fakt, že ve Wolves byl hlavně díky tomu tak dobrej, že to tam sypal a ze začátku ty góly u nás dával, tak uvidíme, mohlo by se to nějak překopat a dát ho spíš na hrot

j Salah to snad hodí za hlavu, ale zase, když se bude blížit MS, tak to asi bude bolet, že tam nebude

Reagovat
stiflerovamama

Tak tak, podľa mňa sa Maného kvalitatívne dá nahradiť aj lepším hráčom, v tejto sezóne to od neho bolo aspoň dosť gólové, ale herne to stále podľa mňa nebolo ono. Ako ale vravíš problém by napríklad s Nunezom bol, že by to bol tretí streďák a Jota by musel hrávať viac na krídle kde je tak polovičný. Pôjde Mané aj Firmino a príde útočník aj krídlo

Reagovat
Kixi Syhimour

Oslabení to je jasné, Mané šel sice dolů, ale pořád to byl platný hráč, možná teda otázka, jak by na tom byl příští rok, holt někdy ta spolupráce skončit musila.

Jotovi věřím, jenom prostě musí hrát a ideálně i na své nejlepší pozici, v tomhle byl od počátku problém s přesunutím Maného, jelikož je Jota na LW nejhorší. Salah si svoje pravděpodobně odehraje, Diaz nastoupil sice dobře, nicméně bude to mít těžší až si ho soupeři budou více všímat.

Nunez je dle mého absolutní nesmysl, vůbec bych něco takového nečekal, navíc pořád máme toho Gordona, nevím, co se s ním plánuje.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele