Zářez rozhodčího, penalta na mě byla jasná, zlobil se Kalabiška

16.09.2022, 09:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
verv

Chápu, že je v emocích, ale tyhle prohlášení jsou zbytečný. Obě penaltový situace vyřešený správně, tak ať se radši mluví o super výkonu Slovácka, než z toho zase dělat nějakou národní křivdu.

Reagovat
oli9

Já ti nevím, ale faul to klidně být mohl.. To že spomalil a nohy nechal za sebou nic nemění na tom, že ho přejel aniž by hrál míč...

Spíš tam jde o to, že když už nastavím nějaký zkurveny metr a nepiskam nic tak na druhé straně to taky nefouknu.. Tam si zad pěkně naskočil do hráče.. Stejně jako se dali obě pisknout tak nemusela být ani jedna

Reagovat
verv

No on hlavně kopl do země a tím se rozhodil a spadl. Soldo mu pak sice nohu přišlápl, ale bylo to tím, že mu Kalabiška spadl pod nohy, on s tím nemohl nic dělat. Na druhé straně do něj Hoffman nesmyslně vletěl, to je za mě jasná penalta, Ljubičič se mu ještě spíš snažil vyhnout. Btw Hoffman má tohle opakovaně, je vidět, že tu evropskou úroveň nestíhá.

Přijde mi škoda, že hlavním tématem je rozhodčí, namísto toho že Slovácko předvedlo super výkon a celkově to byl výbornej zápas.

Reagovat
Israha

Naprosto přesně

Reagovat
OTASi

Reagovat
Seydou Doumbia

taková klasika...neřešíme výkon, řešíme penalty, redky, ofsajdy a další pičoviny co nám jsou úplně k hovnu...

Reagovat
hromdopolice

Penalta pro Kolín ok, ale jinak si asi koukal na jiný zápas, ty zářezy tam byly asi tak 3. Rudá pro Dudu hned v první minutě měla být, před druhým gólem Kolína jednoznačný útočný faul, a pak ta penalta. Tím hůř, že výkon Slovácka si minimálně bod zasloužil.

Reagovat
verv

O červené nemluvím, protože jsem to zapnul později, takže nemůžu hodnotit. Ale reaguju na článek a tam o ní není ani zmínka.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
dontcallmeandre

škoda, kdyby včerav Kolíně vyhráli, v Hradišti by z toho vyžili 20 let. Přál jsem jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, pískal ukrajinec

Reagovat
D.Drogba

Takže?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dostane hate, protože jsou mezi námi ukrajinci oblíbení jen tak "napůl". a pak jestli si myslíme, že v čr panuje korupční prostředí a zároven se proslýchá, že na ukrajině je situace násobně horší, tak se třeba včera "párkrát neupísknul" náhodou..

Reagovat
D.Drogba

Myslím, že všem je ´plně ukradený odkud je ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, ale zmrd to teda byl, jako nezaujatý divák jsem si nemohl nevšimnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle brečení mi přijde zbytečný. Chyby rozhodčích k fotbalu patří a s výjimkou Plzně na ně občas doplatí každý. Deal with it.

Reagovat
OTASi

zrovna penalty byly asi ok.. ale ty dva zákroky byly aspoň na jednu ČK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele