Žerty o koronaviru připravily Alliho o první zápas po pauze

11.06.2020, 15:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (209)

Přidat komentář
janinho

niektorym degesom (Alli, Jovic, atd.) by trebalo proste zakazat chodit na soc. siete, pre vlastne dobro. nech si somari najmu niekoho kto to za nich bude robit, lebo zjavne tito chapci maju v hlave prilis malo aby vedeli co mozu a co nemozu.

Reagovat
Liquid

diktatura v PL

Reagovat
mistr129

Reagovat
FUnk

ali

Reagovat
TheMally11

je to kampaň proti Tottenhamu

Reagovat
h8_sfatto

účelovka

Reagovat
DieryVonry

A kdo za to všechno může? No přece vožrala vožralej jak vobyčejně

Reagovat
smazaný uživatel

trochu prehnane. Precitliveli ludia dnes.

Reagovat
FruFru

Reagovat
Kovi81

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
janinho

keby sme sa bavili o tom ze niekomu ukazal fakaca tak beriem.

ale ked ma niekto milion followerov a takto bude zlahcovat situaciu s virusom tak ti garantujem ze sa tam najde min. 5000 jednoduchsich ludi co si povedia, ze to asi nebude take horuce ked aj samotny pan Alli si z toho robi prdel. v tychto veciach treba postupovat citlivo a necitit potrebu kazdu jednu picovinu ktora ho napadne vesat na socialne siete. niektori su z tych socialnych sieti totalne zmagoreti a cokolvek robia tak pri tom rozmyslaju ci by to mohli/mali dat na znamost celemu svetu.

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se jenom zeptat jak přesně nám to hodláš garantovat?

Reagovat
janinho

kokotskejsiu otazku nemas? staci ked si pozriem FB hociktoreho politika a vidim tam statisticku vzorku celej krajiny (vid volby). uz len to ze kraus si zavola do talkshow nejaku cajocku, ktora sa v pohode uzivi tym, ze kazdy den zdiela prosim pekne to co si obliekla, pofoti to z 10 stran a okomentuje. a som si isty ze nema tolko followerov ako ma dele alli. mne je az zle z toho aku velku silu dnes maju socialne siete a vsetky tieto moderne media. mozes sa aj pojebat, ale proste nejaky spevak alebo sportovec ktory nevie naratat do 10 bez toho aby pouzil prsty ovplyvni X krat viac ludi nez clovek ktory studoval pol zivota a robi nieco ozaj prospesne.

Reagovat
valloire

ovlivní max nějaký idioty...a těch škoda není

Reagovat
janinho

tak ale ak sa bavime o viruse a ti idioti mozu potom dost vazne ovplyvnit aj normalnych ludi. ak by slo o nejake jeho tanecky alebo ze si da slipy na hlavu a magori to budu opakovat tak mi je to jedno.

zakon schvalnosti moze aj tu fungovat ako pri ozratych alebo mentaloch za volantom (ze ich vycinanie zivotom odnesie vacsinou ten co v tom bol nevinne).

Reagovat
valloire

když někdo bere za bernou minci to, co říká nějaká nedostudovaná celebritka, tak ať nese následky

Reagovat
janinho

este raz (a snad naposledy). bavime sa o viruse. nejaky kokotik si z toho moze robit srandy a svojim lahkovaznym pristupom moze nakazit 100 ludi ktori su opatrni.

hentu pindu som dal ako priklad toho aka chora je dnesna doba. clovek ktory tvrdo pracoval cely zivot a vytvaral nejake skutocne hodnoty nezarobil nikdy tolko ako cvarga ktora si natoci nejaky vlog kde hodinu splietaju totalne o hovne, pouziju tam 2-3 reklamne produkty a maju zarobeno.

Reagovat
smazaný uživatel

takže nijakl. myslel jsem si to, díky

Reagovat
janinho

nemas za co

Reagovat
smazaný uživatel

ako je to co spravil zlahcovanie?

Reagovat
janinho

"V záběrech si anglický reprezentant v roušce dělá legraci z muže z Asie, kde epidemie nového typu koronaviru odstartovala"

v situacii ked kvoli nejakemu virusu umieraju stovky a tisice ludi natocit taketo "duchaplne video" nie je zlahcovanie? verim tomu ze ked to prepuklo naplno v UK tak by uz taku kktinu nenatocil, ale toto je pre mna humor na urovni 1.stupna ZS ale Alli ma 24 rokov, je anglicky reprezentant a mal by mat asi trosku viac rozumu na svoj vek a postavenie v spolocnosti.

ukaz mi kedy spravil podobnu kktinu napr. beckham.

alli je svojpravny clovek a moze si robit co chce. ale takisto za to co urobi musi niest nasledky a ked clovek vidi aka citliva je dnes spolocnost na taketo veci, tak dobrovolne postovat taketo kktiny je od neho debilita. este keby ho niekto natocil a bez jeho vedomia to poslal do novin tak to neriesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne opravdu to není tak horké a je mi uplně u prdele co na to Ali, mám svůj vlastní mozek a myslím si o té šaškárně své...

Reagovat
Salfovic

No a co, že to zlehčuje, to se jako nesmí ?

Prostě zase jednou dostala svoboda projevu, jedno ze základních lidských práv, pěkně na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mi líbí, že ti co nejvíc křičí a demonstrují proti možnému návratu nějaké totality se chovají jak tupé stádo a vlastně popírají sami sebe, na jedné straně by chtěli být hrozně svobodní, ale chovají se přesně opačně. Blázinec dneska...

Reagovat
janinho

tvl, teraz to davaj do suvisu s totalitou no nech ti nejebe chlapce.

ked teda si taky bojovnik za slobodu prejavu tak mi povedz preco sa Alli velmi rychlo ospravedlnil za to co zdielal. asi mu niekto rozumnejsi ako je on vysvetlil ze taketo kokotiny zdielat nebude mat prilis velky zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se bál postihu...Když se někdo bojí říct svůj názor, ikdyby byl sebehloupější tak je to špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej nazor prosimte Ali vyjadroval tim, ze natacel uplne ciziho cloveka asijskyho puvodu jak pokaslava.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, je to blb, ale aby byl trestaný, že je blb?

Reagovat
mistr129

Reagovat
valloire

Reagovat
janinho

tvl, tak nabuduce ked ta policajti zastavia pri beznej kontrole tak im vykric vsetko co zle si myslis o policajnom zbore, lebo ty uznavas slobodu slova

furt ked si myslim ze uz hlupejsi argument nenajdes tak ma vyvedies z omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já policajty nesnáším a říkám jim naprosto jasně co si o nich myslím, promiň A.C.A.B!

Reagovat
janinho

jasne, to urcite hned ako im zazelas pekny den a zavries okno

https://youtu.be/K5UBRXOHTuM?t=28

toto si ty a tvoj buddy

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dle pravidel FA se hraci za vsech okolnosti musi chovat tak, aby neuvrhli tu organizaci a fotbal obecne ve spatny svetlo. Nesmi se chovat nasilne, nesmi nikoho urazet, nesmi nikomu vyhrozovat, pouzivat necitlivy nebo nemistny jazyk. Predni hrac top tymu PL zlehcujici situaci ohledne corony, delajici si srandu z kaslajiciho asiata, presne to spatny svetlo na FA vrha. Svodoba slova s timhle nema nic spolecnyho.

Reagovat
Mimalu

poškozuje značku no... tahat do toho svobodu slova nedává smysl, stát ho za to netrestá

Reagovat
Nihilister

Reagovat
janinho

presne tak. nikto tu nehovori ze alli ma nakazane co si moze mysliet. ale dobre vie ze za taketo kktiny a aj ovela mensie FA aj ine federacie z fleku trestaju ale on si proste nemoze pomoct.

proste tupelo a zase raz ukazal ze v hlave toho bohuzial vela nema.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

Kde jsme, ze tohle je treba vysvetlovat..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Hokaido

Svoboda slova není absolutní. Svoboda slova je ohraničena svobodou náboženskou nebo třeba občanskou.

Reagovat
mistr129

což pak už není svoboda slova

Reagovat
Counter

Však Alli to napsat mohl, policie mu po krku nejde. Jen prostě porušil podmínky FA, která mu za to udělila trest.

Reagovat
mistr129

Jasný, já taky za tohle kritizuji FA, ne policii nebo stát. A reagoval jsem čistě na Hokaidův příspěvek

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kiwi-21

No já být tedy fotbalista PL a mít miliony fowleru tak si myslím že se svýma nazorama na umělou pandemií si už PL nikdy nezahrál i kdybych byl jejich nejlepší hráč

Reagovat
janinho

tak ale ved potom by si bol spokojny nie? lebo si dal prednost prezentacii svojich jeblych nazorov (aj ked z tej prezentacie nemas co ziskat okrem nejakych lajkov a emotikonov) pred futbalom. vybral si si co je pre teba dolezitejsie.

ale ked si myslis toto tak ty by si ani nepodpisal ten kodex ktory maju hraci dodrziavat (zda sa mi ze sa to podpisuje a ak nie, tak sa na to upozornuje pred kazdou sezonou, takze hraci vedia co im v takom pripade hrozi).

myslim ze by si si urcite nasiel krajinu kde by ti taketo nazory tolerovali a nechali by ta rozpravat co sa ti zachce. niekde v subsaharskej afrike by si mohol mat peknu karieru

Reagovat
Kiwi-21

No tak za prvé jeblé názory máš evidentně ty

Za 2.vemte si nazpět Babiše, dělejte cenzuru a zakažte svobodu slova

Myslím si že každý by měl mít právo říci svůj názor i když by byl blbej jako ten tvůj

Reagovat
janinho

v kidku, sak ste si ho sami zvolili tak co places

to cislo v nicku to ma podla mna skor blizsie k tvojmu iq nez k veku

Reagovat
Kiwi-21

Také kecy si nech na EuroFotbal.Sk

Inteligence ?

No i kdyby to bylo číslo mé inteligence tak pořád bude 5.krat vyšší jak to tvé

Reagovat
janinho

mal by si spustit peticiu aby sem slovaci nesmeli chodit. aspon by bol konecne k dispozicii zoznam vsetkych miestnych kktov

Reagovat
Kiwi-21

Někteří jsou v pohodě

Reagovat
janinho

aj drviva vacsina cechov. nemozes za to ze spadas do mensiny blbeckov ktori ked nemaju normalny argument tak pouziju tu tvoju zazracnu formulku...

ja sa na teba nehnevam, takych degesov mame aj u nas dost. ale ja som mojko vyrastal v ceskoslovensku a take kktske recicky ako mas ty ma urazit ani nahnevat nemozu. akurat ta polutujem, ale to je asi tak vsetko.

Reagovat
Kiwi-21

Mě opravdu litovat nemusíš

Spíš je mi líto té ubohé menšiny co chodí na české stránky jenom provokovat a rypou do nás Čechů a ty mezi tu skupinu chudáků evidentně spadáš a takové na české stránce lidé vyhánějí

Takový jako ty dělají těm slušným ostudu

Češi nevím že by chodily k vám trolovat

To je vše co ti k tomu napíšu,já mám naštěstí jiné starosti a radosti než se otravovat z trolem

Reagovat
janinho

kks, tebe asi fakt jebe chlapce. kde ja chodim provokovat? sa kukni trosku vyssie kto provokuje s cobolmi a podobnymi slaboduchymi recami, ci to nebol nahodou tvoj kamarat pedrofcb ked nemas uz co povedat tak radsej fakt nepis nic nez by si mal napisat takuto kokotinu

Reagovat
Kiwi-21

Jdi se schovat pod peřinu před čínskou chřipkou když se normální určitě nebojíš

Pedra neznam

Reagovat
janinho

vdaka za radu. je hodna tvojho intelektu

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Kiwi-21

Rypej si do někoho jiného jediný debil si tu ty co by vše držel pod cenzurou a nejlépe ať lidé nevyjadřují svůj názor

Mám pro tebe zemi a to je Čína tam takové dementy jak ty potřebují

Fakt nehodlám už nadále odpovídat pubertalnimu internetovému hrdinovi

Reagovat
janinho

debila vidis kazde rano v zrkadle chlapecku ja som bol v puberte ked ty si este tatkovi plaval v gulach moj zlaty, takze rady takych ako si ty beriem s dolezitostou aka im prinalezi

Reagovat
Kiwi-21

Babišovo dvojče co slovo to kec

Reagovat
janinho

co ste si zvolili to mate, na to nenadavejte

Reagovat
Kiwi-21

Alespoň v tomhle máš pravdu

Já vždy říkal že i kdyby na Slovensku byla jen jedna dobrá věc co udělaly tak to že jste ho vyhnaly je to nejlepší.

Tady opravdu souhlasím že těch 30% voličů je opravdu to nejhorší co mohlo být

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tady do tebe nerype protože jsi Čech

Reagovat
Kiwi-21

Jj všiml jsem si že rypal všeobecně

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
LidoOP

Nechápu ty pokuty. Kdyby to udělal někdo pobírajicí průměrnou mzdu tak to nikoho nezajímá nebo v krajním případě zaplatí pár stovek. Nevím, proč by se výše pokut měla odvíjet od výše platu.

Reagovat
Coniglio

Lee Harvey Oswalda na tebe, ty anti-Marxisto!

Reagovat
Gazdo

Jeho potrestala FA lebo je to de facto firma pre ktoru jeho firma pracuje cize ho potrestal zamestnavatel ktory ma taketo podmienky o ktorych Alli vedel a ich porusil

Reagovat
Salfovic

Kokoti

Reagovat
scheeza

Sakra, tak to United budou mít o dost těžší protože Totáč je bez Alliho daleko lepší

Reagovat
Gareth Bale 11

To je slušná sračka. Ty už neví fakt jakou hovadinu vymyslet.

Reagovat
h8_sfatto

tak čutálisti toho v hlavě moc nemají,tak co čekat...

Reagovat
Nikikrew

Sasek

Reagovat
Csaplárova past

Koho dnes zajímá koronavirus. Teď už je IN upozorňovat na rasismus ....

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Gazdo

*zase

Reagovat
r.mrazik

meli mu dat pokutu,ale zakaz startu je totalni debilita...

stejne tahle doba zacina byt neskutecne silena

Reagovat
smazaný uživatel

Nezačíná, už je, teda obávám se ale že bude hůř, lidi totálně zmagořili Covid, rasismus naruby, Metoo, gender sračky, zlatí komunisti, smáli jsme se co to bylo za šaškárnu, ale proti dnešku to ještě bylo o.k.

Reagovat
jk

Zlatí komunisti paldopiči

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v té době taky žil a špatně nebylo...A z naší rodiny nikdo v KSČ nebyl, ale bylo líp, můžu srovnávat dneska...Ale to je jen můj pohled samozřejmě. Nechci návrat komunismu, ale dneska svoboda slova taky není a o nějaké sociální jistotě nemůže být ani řeč, když chceš bydlet tak platíš šílené najmy nebo do konce života hypotéku a pak přijde nějaký covid nebo jiné sračky a lidi jsou v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

a co tie miliony mrtvych ludi dosledkom komunizmu?

Reagovat
smazaný uživatel

To já přece neschvaluju, mluvím o 80.letech...Ale miliony byly jen v SSSR a tam to je jiná liga úplně, za cara bylo taky špatně, Rusko je částečně Evropa, ale jsou jiní, jiný svět. A mám obavy, že lidi jsou furt stejní a opakovat se to může vždycky a bude...Komunismus byl u nás po válce nevyhnutelný, o tom rozhodli jiní, ne my...Vlastně o tom, že Československo bude komunistická/socialistická země se rozhodlo už ve 39...Lidi neměli důvěru v západ, západ se na ně vysral...Tak tíhli k východu, logické. Nechci abychom byli ani prorusti, ale ani proameričtí nebo proevropští, nelézt nikomu do prdele a chovat se racionálně.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
andrew96

Právě že na rozdíl od mnoha jiných zemí východního bloku jsme si po WW2 rozhodli o své budoucnosti z většiny sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme si o něčem rozhodli sami? Přestaň...Moskva by nás určitě nechala si dělat co se nám zachce když jsme byli v jejich zóně, v 68 jsme chtěli změnu a jak to dopadlo, v Maďarsku jak to dopadlo v 56? Nebuď naivní.A kdyby se v SSSR v 89 rozhodli, že žádné revoluce nebudou tak by mohli studenti třeba skákat 5 metrů vysoko i s Havlem a nic by se nezměnilo.

Reagovat
andrew96

Jsem myslel, že se bavíme o 48 a nastolení komunismu, což byla především ryze česká záležitost. Beneš se z vlastní vůle přeorientoval na SSSR (i přes varování lidí působících v Británii), po válce jsme sami zakázali pravicové strany, znárodňovali podniky. Stalin nepotřeboval vyvíjel tlak, neboť Beneš se na něj sám obrátil a směřoval do jeho spárů. A samotné vyvrcholení v únoru 48, kdy obrovské masy lidí podpořily stávku, KSČ měla 2 miliony členů, také proběhlo bez sovětské intervence.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to všechno řízené z Moskvy, vražda Masaryka, zakázali nám i připojit se k Marshallově plánu ap.

Reagovat
andrew96

Vražda Masaryka proběhla po únoru a na ustanovení vlády KSČ neměla vliv. S odmítnutím Marshallova plánu souhlas, taky netvrdím, že řízení SSSR nemělo žádný vliv. Na druhou stranu to byl jediný opravdu výrazný a viditelný krok sovětské intervence v období Třetí republiky, proti kterému byl navíc učiněn marginální odpor ze strany ČSR, tzn. že to bylo v souladu s jeho směřováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět, že blbec nejsi, ale ikdyby jsme se stavěli na hlavu tak stejně by tady nakonec ten komunismus/socialismus byl, je fakt, že i dost lidí to i chtělo, ne všichni samozřejmě, ale po tom co nám provedl západ před válkou, nikdo se nás nezastal, i ke konci války si to mocnosti rozdělily a nebylo co řešit, SSSR by nás nepustil ze spárů. Děkuji aspoň za inteligentní názor.

Reagovat
andrew96

Toť otázka, jaký by byl výsledek. Globální rozložení sil určitě nahrávalo zahrnutí do sféry vlivu bolševika, nicméně bez našeho přičinění by Sověti museli vynaložit mnohem více úsilí. Jakožto malý nebo středně velký národ rádi hledáme viníky mimo nás a již nejsme tolik schopni reflektovat vlastní akceschopnost. Ostatně ani Mnichov nebyl zcela černobílý - neochota řešit za První republiky německou otázku, bláhové spoléhání na Francii bez vlastního vkladu do udržování vzájemných vztahů, nedostatečně jsme udržovali též vztahy se státy Malé dohody, o antipatii k Polsku ani nemluvě - to vše vedlo k eskalaci situace, jež vyvrcholila Mnichovem.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
jk

Nebylo líp. Tohle jsou akorát berličky lidí, kteří tím omlouvají svoje posraný životy. Za komárů ste si nemohli na nic stěžovat a i kdyby tak vám to bylo prd platný. Měli jste stejný prd jako většina lidí kolem s nebylo moc komu závidět.

A dneska nedáváte na to jak je všechno špatně když ostatní mají něco co vy ne, protože ste zůstali zstuchlí v tom komoušském systému.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
janinho

zasnem nad tym s cim si niektori ludia mylia slobodu slova. Ak niekomu chyba totalita tak Lukasenko ich urcite milerad privita, mozno aj v Cine by sa im zilo lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já jsem se neměl úplně špatně nikdy, teď mám nějaké problémy, ale ty vyřeším, ale to rozhodně není důvod k mým názorům a nemluvím úplně o sobě, jen mám takový náhled na svět a vidím, slyším a nenechám si namluvit nesmysly, před půl rokem jsme na tom údajně byli ekonomicky nejlíp v historii, pár měsíců koronaničeho a je to jinak a ještě pár měsíců a zhroutí se celý systém...

Reagovat
masina_LFC

keby bola "koronanič" za komunizmu, tak by pol národa umrelo na koronu a ďalšia kopa od hladu

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne.

Reagovat
ElectrickMann

Keby

Reagovat
jk

Na to abych dnešní dobu považoval za PODSTATNĚ lepší než nějaký totalitní režim mi nemusí nikdo nic namlouvat. Vidim to u sebe, vidím to kolem sebe, kde lidi můžou studovat, pracovat nebo cestovat a nikdo jim to nereguluje. A za život, jsem poznal dost lidí, kterým ten komunismus určitě víc vzal než dal.

Pochvalovat si komouše podle mě můžou jen lidi, co to s nimi jde od desíti k pěti a škodolibost jim velí, že když se mají oni blbě, tak by se měli mít stejně blbě i ostatní. Jak za komínů.

Reagovat
LokoLFC

teď mám nějaké problémy, ale ty vyřeším, ale to rozhodně není důvod k mým názorům a nemluvím úplně o sobě, jen mám takový náhled na svět a vidím, slyším a nenechám si namluvit nesmysly..

Reagovat
masina_LFC

strašný mentál

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi no a jestli sis všiml tak nikoho neurážím, no do očí bys mi to neřekl

Reagovat
masina_LFC

to, že nikoho neurážaš je síce pekné, ale tvoje názory sú retardované a s tým nič neurobíme a keby si mi takéto sračky rozprával naživo, tak ti kľudne poviem do očí

Reagovat
merlick

ekonomika je cyklicka, dosahuje svoj vrchol z ktoreho musi prist pad. Nemozes donekonecne rast. Momentalne nastal dopytovo - ponukovy sok, teda ked ti zatvoria Wuhan - mesto s 11 mil obyvatelmi, a nasledne sa sa uzatvoria aj cele hranice ciny, ktora tvori az 20% importu USA. Nasledne v USA chybaju tieto veci, neda sa vyrabat, zatvoria sa fabriky, prepustia ludia. Tyto ludia nemaju nasledne nemaju peniaze na kupu tovarov, takze obchodnikom klesaju trzby, co opat vytvara bludny kruh kde si obchodnici nemozu kupovat tovar a dalej vyrabat, lebo nemaju tie peniaze, a nemaju taktiez ani ten tovar.

Vola sa to globalizacia, a toto je jedna z jej nevyhod. Jedna z vyhod je napr ze vytiahla vyse miliardu ludi z chudoby.

Zdroj:

https://www.worldbank.org/en/topic/poverty/overview

In 2015, 10 percent of the world’s population or 734 million people lived on less than $1.90 a day. That’s down from nearly 36 percent or 1.9 billion people in 1990.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo byl šikovný, inteligentní tak se měl vždycky líp než ti méně inteligentní, méně pracovití, dnes jsou velké extrémy, někdo vydělá 15, někdo, 20, 25 a někdo miliony, ale málo z nich poctivě, málo.

Reagovat
Chazy

Si napsal tři brutálně podprůměrný platy a pak miliony mi přijde, že lidi se mají dobře, pokud mají něco v hlavě a makají

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě že se mají lidi dobře...i normální lidi ve fabrikach se mají dobře...

Pindaji akorát gumy, co se jim nechce dělat a vzpomínají jak byli mladí

Reagovat
vodka

to zase není tak úplně pravda. na těch vesnicích to není moc prdel, když makáš v družstvu, případně v lese atd. Jako jasně, furt se můžeš přestěhovat atd., ale to by ani pro čr nebylo optimální, kdyby se vylidnil úplně venkov a zůstaly by ghost towns...

Reagovat
r.mrazik

ok,pindaji i moji znami,co jsou milionari a vlastni nekolik domu,jak driv bylo lip...ale tam to je dany tim,ze jsou ted starsi a vsechno je boli

beru to podle zapadnich cech,kde to neni nic uzasnyho a svareci v tovarnach tam maji 30 cisteho a bydleni o dost levnejsi nez ve mestech...vse ma neco do sebe a nechci to delit na venkov/mesto...lidi se obecne maji lepe,vsichni maji auto,telefony a barevny televize

Reagovat
vodka

hej mně se celkem líbí ty výzkumy a názory Daniela Prokopa kolem tohoto:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ceska-spolecnost-vyzkum-tridy-kalkulacka_1909171000_zlo

Reagovat
r.mrazik

jj, to znam

Reagovat
Kucka

Reagovat
patas92

Lidi na vesnicích co pracujou třeba v zemědělství můžou mít malé příjmy, ale zase v drtivé většině bydlí ve svojem, častokrát třeba ve dvougeneračním domku s jinými členy rodiny, dělí se o náklady a ve výsledku jsou na tom stejně, nebo i líp, než lidi ve městě, co musí platit nájem/hypotéku.

Reagovat
vodka

no, nebo se jim děcka odstěhovaly pryč a zůstali tam sami. těch dvougeneračních domků, kde bydlí jedna babička je spousta.

Reagovat
patas92

Tak to ale už mluvíš o důchodcích, kteří na tom můžou být bídně kdekoliv.

Reagovat
vodka

no, nemyslel jsem to tak konkrétně. Ale dvougeneračních domků, kde žijí 2 generace s příjmem je podle mě už fakt maličko.

Reagovat
smazaný uživatel

Realné platy chlapče...Já nikdy neměl míň než je nadhodnocený průměr v ČR, byly doby kdy jsem měl násobky téhle imaginární cifry, ale jestli si myslíš, že lidi vydělávají 25 čistého...polovina na to nedosáhne, nikdy, sorry.

Reagovat
Chazy

Já myslel, že mluvíme v hrubém a já popravdě znám asi víc lidí, co mají nad 100K hrubého než co mají pod 30K. Těch 25K čistého už asi docela je cajk, pokud nejsi z Prahe

Reagovat
Front hell

25 je brutálně podprůměrný plat ty budeš asi hodně mimo realitu

Reagovat
Chazy

Říkám, že mluvím v hrubým ale prostě i kdyby, tak žiju v Praze a tady je průměr kolem 40, takže když jsi těsně nad polovinou, holt máš brutálně podprůměrný. Máš tak na nájem akorát

Si pamatuju, když sem měl 36 a fakt jako ten život nic moc s těmi nájmy

Reagovat
Front hell

Jo tak Praha . To je jiná. To musíš upřesnit příště.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieryVonry

Na druhou stranu, kde jsme teď? Kdo je úvalu co se děje? Přerod k zasranému komunismu 2.0 už je několik let započat...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Asi toho budu litovat, ale jak to, že není svoboda slovo, prosím tebe?

Reagovat
janinho

lebo Alli porusil pravidla FA, ktore jasne hovoria ako sa ma hrat v PL spravat. co na tom nechapes?

tvl, Alli dostane trest za to ze urobi na soc. sieti kktinu, ktoru si hned prizna a pedrofcb tu zacne vyplakavat jak keby to bol prejav vacsej totality jak za sociku kks, uz som tu cital vselico ale tento chlapec je nieco speci.

Reagovat
r.mrazik

Já v ty době žil a stálo to za celkově za picu

Reagovat
andrew96

Špatně nebylo kvůli tomu, že okolí se mělo stejně "šedě". Byl kladen důraz na rovnost ve výsledku, na progres nebyl prostor. Všichni se měli stejně průměrně a k tomu se naplnilo i Orwellovo "někteří jsou si rovnější".

Dnes je naopak kladen důraz na rovnost příležitostí, což vybízí k seberealizaci. Tato aktivita není pro všechny zcela konformní a ti, kteří této příležitosti nevyužijí, nechtějí využít nebo si ji vůbec neuvědomují, jsou následně nespokojeni s tímto modelem, který jim přitom dává větší šance na progres než ten minulý. A samozřejmě že tu je svoboda slova.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže nikdo říct vážně

Reagovat
Hokaido

Zlatí komunisti

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
valloire

zjišťuješ teprve teď?

Reagovat
r.mrazik

Rozhodně ne...psycho začalo už dříve a určitými národními volbami se to akorát stupňuje

Reagovat
valloire

je mi jasný, který volby máš na mysli a je to pouze reakce na akci

Reagovat
r.mrazik

a nakonec pekne kokotska,protoze se tady z toho budeme vzpamatovavat pekne dlouho

Reagovat
Kapřík

Přesně. Fakt se ta doba nějak vymknulo z kloubů.

Reagovat
Zaschrona

A není to málo? Neměli by ho Spurs rovnou vyhodit?

Reagovat
ratusek

Exemplárně zastřelit

Reagovat
Nihilister

Narážíš na Katai z MLS ?

Reagovat
Zaschrona

No, tam to bylo ještě absurdnější, vyhodit někoho za to, že jeho žena něco napíše, WTF...

Reagovat
Didier Drogba

Tahle butthurt doba je k zbliti ...Na svobodu slova a nekorektnost

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/IsrrtF2.png

Jako vim, ze myslel Secret Service, ale stejne.. SS

Reagovat
vladis271

Liverpool 6:0 Blackburn Rovers

Reagovat
O.Giroud

to si všetci nechali nárast vlasy? bobbyho som skoro ani neapoznal

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem úplně zapomněl

Reagovat
vladis271

čo by ti to pomohlo. Hádam si nemyslíš, že bol stream.

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně jsem doufal, že bych něco vykopal. Od LFC TV by to někdo ukradl

Reagovat
Coutinho10

super kombinace, hodně se mi líbil Keita a i mladíci se dobře ukázali v závěru

Reagovat
Kixi Syhimour

Přidal bych ještě Minamina

Reagovat
Coutinho10

za toho jsem taky rad, ze se konecne trefil

Reagovat
Kixi Syhimour

a i jak tam jednou výborně vybojoval ten míč, hezké

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je jeden z nejmíň sympatických hráčů vůbec. Hrozně arogantní opice.

Reagovat
spider_8

Ty vole

Jako chápu pokutu, ale zákaz startu? To bude mít Mou důvod k brekotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dele měl odjakživa v hlavě nasráno

Reagovat
berliner

Dele Alli a celej Tottenham je k zbliti

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

To je zase píčovina. FA

Reagovat
Zajda

Generation Snowflake

Reagovat
Tommy$

Není on se Sonem nejlepší kamarád ?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

nee.těm už fakt jebe.kdyby ty lopaty aspoň měli na zádech ten nápis bez black, tak ok,ale takhle je to jako že záleží jen na těch černých životech.takhle vlastně budou za rasisty

Reagovat
Busby babes

ne, neni. to si tam jen ty dosazujes abys to mohl pouzivat jako klacek...

Reagovat
Kapřík

No, něco na tom bude, mrkej: https://m.youtube.com/watch?v=SL8f5iWrzN0

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mikelinos

z tohoto videa plyne velké ponaučení, když máš na videu černocha, černé titulky se fakt nehodí

Reagovat
icemike

Blbost, vždyť většina z nich není ostříhaná, jak poznáme, kdo je kdo...

Reagovat
masly008

však je to bez diváků,tak uslyšíš jak na sebe pořvávají

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa niči liberalizmus

Reagovat
Zaschrona

OGC Nice are in advanced negotiations to sign Everton midfielder Morgan Schneiderlin, according to Nice-Matin.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu za co dostal zákaz

Reagovat
smazaný uživatel

Já bejt Alim, tak je soudim šmejdy mafiánský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A neměl by teď někdo zase potrestat FA za rasismus..?

Reagovat
Busby babes

z pohledu anglie, kde tech mrtvych maji hodne, to proste je docela ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty malej ušáčku zlobivej opálenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pohonil

Reagovat
stas87

Dele delete Alli povedal urobil niečo nevhodne. Šokujúce.

Reagovat
LokoLFC

To ma owny za to, ze je blb.

Reagovat
afc

Reagovat
nani92

tak skurvenú ligu ako táto nech si Liverpool kľudne vyhrá

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

neregulérní sezóna a titul

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

ty pokrytec. Keby existovala ešte šanca ako zvrátiť náš titul tak po tej možnosti skočíš ako pes.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele