Zprávy z evropských lig

16.09.2002, 18:11
Aktuality
Nečekaný výsledek mělo utkání Ferreira - Sporting Lisabon, 4:0. Ano, Ferreira takto deklasovala slavný Sporting Lisabon. Zbylí favorité v portugalské lize už nezaváhali a své zápasy dovedli k vítězství: Coimbra - Boavista 0:1, Moreirense - Benfica 2:3 a FC Porto - Gil Vicente 3:1.

Nizozemská liga žádná překvapení nepřinesla, PSV rozdrtil doma Waalwijk 4:0, Feynoord porazil venku Twente Enschede 5:1 a Ajax doma 2:0 Zwolle. Překvapivá je možná vysoká výhra Rody Kerkrade 4:2 v Nijmegenu.

V Belgii se nedařilo Anderlechtu, prohrál na půdě FC Antverp 1:2. Genk, který vyřadil pražskou Spartu ve 3.předkole Ligy Mistrů, si snadno poradil doma s Lommelem, vyhrál 4:1. Střelecké hody si o víkendu uspořádal soupeř Slavie v 1.kole Poháru UEFA, Mouscron na svém stadiónu rozstřílel Charleoi 6:0.

Rapid Vídeň s brankářem Maierem prohrál venku s Riedem 1:3, přesto je v tabulce první rakouské ligy stále třetí.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele