základní část, 33. kolo
03.05.2009 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Volendam - FC Groningen 0:1

Groningen sice dlouho nedokázal sestupem ohroženému Volendamu vstřelit branku, ale nakonec se mu to v nastaveném čase podařilo a zajistil si tak místo v příštím a zároveň prvním ročníku Evropské ligy.

Domácí Volendam začal dobře a málem se už po dvou minutách ujal vedení, jenže proti byl brankář Luciano, který Tuypovu střelu vytěsnil nad branku. Od té doby se již diváci v prvním poločase víceméně nudili.

Velkou šanci na otevření skóre prováhal Groningen tři minuty po přestávce. Matthijsův rohový kop se dostal až ke Granqvistovi, jenže hostující obránce z blízka minul. V 58. minutě Granqvist své zaváhání alespoň částečně napravil, když na brankové čáře zastavil střelu Van Dijka. Utkání pomalu směřovalo k remízovému konci, když se však proti zisku jednoho bodu postavil slovinský Tim Matavz. Ten přišel na hřiště jen pár desítek sekund před trestným kopem, který sám zahrával. Nadvakrát sice byla jeho střela zablokována, ale na potřetí již Matavz vše prostřelil a získal pro Groningen tři body. Volendam je tak jedno kolo před koncem předposlední, stále však má šanci na záchranu.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele