základní část, 28. kolo
22.03.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Volendam - FC Utrecht 0:0

Nováček z Volendamu ve svém zápase přivítal Utrecht FC a díky bezbrankové remíze 0:0 stále drží naději na záchranu v nejvyšší soutěži.

O první reálnou šanci zápasu se ve dvacáté minutě postaral hostující celek a to zásluhou vydařené střely Toma Caluwého, do které se výborně položil domácí brankář Jeroen Verhoeven. Hosté si nadále drželi územní převahu a po necelé půl hodině se do dobré pozice dostal Morten Skoubo, ale ani on nedokázal překonat domácího brankáře, když svůj pokus poslal hodně mimo branku Volendamu. Blížil se konec prvního dějství do dobré šance se také dostali hráči domácího celku. K míči se totiž dostal domácí Aaron Meijers, který vzápětí vyslal tvrdý projektil na hostující branku. Proti jeho střele se však postavil hostující brankář Michel Vorm a s přehledem ji zlikvidoval.

Druhý poločas začal spíše v relaxačním tempu, když oba celky vyčkávaly, s čím vyrukuje soupeř. O první šanci druhé půle se však postarali hosté, když se v dobré pozici objevil hostující Simon Cziommer. Ten se také osmělil vypálit, avšak jeho pokus dobře přečetl domácí brankář. Utrecht se postupně dostal k územní převaze, kterou se snažil v první branku využít Loic Loval. Ten se díky dobré individuální akci dostal až před samotného Verhoevena. Domácí brankář měl však potřebné štěstí a Lovalovu střelu se stylem zlikvidoval. Utkání poté znovu přešlo do fáze útlumu, kdy se oba celky spíše přetahovali o míč ve středu hřiště a tak po devadesáti minutách svítil na výsledkové tabuli nerozhodný stav 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
pavel.fotbal

Přál bych si aby se Volendam zachránil bez baráže a zápas s Utrechtem by mohl být velkým krokem k tomuto cíli. 3:2 !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele