základní část, 31. kolo
19.04.2009 14:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Volendam - Sparta Rotterdam 3:0

Volendam se osmělil a ukázal celému Nizozemsku, jak vážně to myslí se setrváním v nejvyšší holandské soutěži, když doma jednoznačně 3:0 porazil rotterdamskou Spartu.

Domácí nováček začal utkání zcela otevřeně bez jakéhokoliv respektu vůči soupeři. Do první velké šance se dostal domácí van Zaanen, ale jeho rána mu nesedla tak, jak měla, a stav utkání se tedy neměnil. Poté se do dobré šance dostal Jack Tuyp, ale ani on nebyl úspěšný. Přišla ovšem 33. minuta a s ní únik aktivního van Zaanena. Tentokrát se však domácí útočník nemýlil a poslal domácí do vysněného vedení. Tím však první poločas skončil.

Do druhého dějství však lépe vešli hostující hráči. Nejdříve o sobě dal vědět Joey Godee, který se po sobré individuální akci dostal do dobré střelecké pozice a tvrdou ranou prověřil Verhoevena v brance domácích. Stav se však neměnil. Poté se o slovo přihlásil hostující Edouard Duplan, ale ani on nedokázal srovnat stav utkání. Sparta nedokázala vyrovnat a tak se do hry znovu dostal Volendam. Přišla 56. minuta a s ní i překvapivá branka Paula de Langeho, která znamenala již dvoubrankové vedení domácích. Hosté se prakticky nedostávali do hry. Z toho nakonec vzešla i branka z 88. minuty, kterou vsítil Gerson Sheotahul a stanovil tak stav utkání na konečných 3:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

gj volendam ja vam verim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele