základní část, 27. kolo
14.03.2009 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Volendam 1:1

Volendam odmítl výhru nad Heraclesem. Hosté vedli od 70. minuty 1:0 zásluhou Platjeho, ovšem tři minuty před koncem hrací doby vyrovnal Jan Wuytens.

V prvním poločase byly šance na obou stranách ojedinělou záležitostí. Ve 23. minutě musel brankář Volendamu Jeroen Verhoeven likvidovat pokus Overtooma, na druhé straně se zase zaskvěl Martin Pieckenhagen. Ve 33. minutě měl další dobrou příležitost Overtoom, ale opět neuspěl. První poločas skončil zklamáním, tedy bezbrankovou remízou.

Na začátku druhého poločasu na sebe opět upozornil aktivně hrající Overtoom. Po jeho další střele musel zasahovat dobrým zákrokem brankář Verhoeven, který si následně poradil i se střelou Douglase. V 70. minutě se diváci dočkali první branky, Gerson Sheotahul přihrál Platjemu, ten předvedl fantastickou kopací techniku, když zamířil přesně do horního rohu - 0:1.

Nicméně domácí celek dokázal vyrovnat, v 87. minutě předvedl Wuytens podobnou parádu jako Platje a krásnou střelou vyrovnal. Volendam se musel smířit s konečnou remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele