základní část, 13. kolo
30.11.2008 12:30 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - Feyenoord Rotterdam 1:1

Utkaní, ve kterém byl favoritem spíše hostující celek a měl povinnost odvézt si z Arnhemu všechny tři body, skončilo nerozhodně, a tak se Feyenoord musí spokojit pouze s bodem.

Hosté nastoupili do zápasu jako opravdoví favorité a už ve třetí minutě šli do vedení, když se pošesté v sezóně trefil Roy Makaay a překonal Pieta Velthuizena.

Domácí poté měli dvě dokonalé šance na vyrovnání, respektive na otočení zápasu. Avšak ani jeden z dvojice Santi Kolk a Ricky van Wolfswinkel nedokázal překonal Henka Timmera.

Ve druhém poločase se do slibné příležitosti dostal znovu Kolk, avšak jeho střelu zablokoval vlastní hráč. Otěže zápasu poté převzal rotterdamský celek.

Do dobré příležitosti se po hodině hry dostal po centru Luigiho Bruinse nabíhající Georgino Wijnaldum. Jeho hlavička však postrádala jak razanci, tak i přesnost.

Běžela 77. minuta a do útočného pásma Utrechtu přiletěl nakopnutý balon. Toho se zmocnil Domingues De Souza Claudemir a po kombinaci s Paulem Verhaeghem ho druhý jmenovaný zasunul po své střele do hostující branky.

Ke konci utkání pak přišla veliká příležitost Leroye Fera. Ten svou šanci na vstřelení rozhodující branky zahodil, a tak se hráči hostů museli spokojit pouze s bodem.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele