základní část, 23. kolo
12.02.2011 18:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - VVV Venlo 3:0

V Haagu se nakonec žádné překvapení nekonalo. Fotbalisté Venla sice dokázali svému soupeři vzdorovat poměrně dlouho, nakonec ale odjíždí domů s porážkou 3:0. Svou pozici tak nijak nevylepšili a stále zůstávají jasně předposlední.

Na góly si museli diváci počkat až do druhého dějství. Před přestávkou sice bylo k vidění pár zajímavých šancí, i přesto se šlo ale do kabin za bezbrankového stavu. První gól přitom mohl padnout už po pouhých pěti minutách. Domácí Kubík však z hranice šestnáctky těsně přestřelil. Podobně si vedl také jeho útočný parťák Dmitrij Bulykin, který chtěl využít výborného centru Verhoeka, jenže jeho hlavička postrádala přesnost.

Krátce na to naopak předvedl velmi povedené sólo Toornstra, jenž přešel hned přes tři obránce, ale zakončení mu nevyšlo zrovna podle představ a míč lapil gólman Begois. Venlo poprvé udeřilo osm minut před přestávkou a hned z toho byla největší příležitost prvního poločasu. Cullen ovšem orazítkoval nakonec pouze břevno.

Po změně stran se dostalo Venlo pod velký tlak a několikrát jej musel podržet dokonce samotný brankář Begois. Skóre se sice i přes řadu zajímavých akcí domácích neměnilo, v 53. minutě to už ovšem Haagu konečně vyšlo. Bulykin poslal přihrávku na Kubíka, který připravil výbornou palebnou pozici pro Toornstru a ten nabídnuté příležitosti náležitě využil.

Za dalších deset minut svěřenci trenéra van den Broma své vedení pojistili další brankou. V pokutovém území se dopustil faulu Timisela a následný pokutový kop proměnil bez větších potíží Dmitrij Bulykin. To však ještě nebylo posledního slovo Haagu. V 83. minutě využil zkušený ruský útočník přihrávky Verhoeka, zbavil se svých strážců a stanovil skóre na konečných 3:0.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele