základní část, 3. kolo
21.08.2010 18:45 CET
0 : 3
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - FC Twente 0:3

Twente zvládlo své utkání na půdě Vitesse a s přehledem zvítězilo 3:0.

Lépe utkání začalo pro hostující celek, avšak Twente si nedokázalo ze svého úvodního tlaku vytvořit žádnou sebevětší šanci. O první slibnou příležitost utkání se tak postaral domácí Genaro Snijders. Ten svým únikem zamotal hlavu nejednomu obránci a namířil si to přímo na branku svého soupeře. Jeho střela však postrádala na přesnosti a letěla těsně nad.

První poločas toho moc nenabídl. Za zmínku stojí dále akorát pokus hostujícího Douglase Franca, který si nejvýše vyskočil na centrovaný balón a hlavičkou mířil těsně mimo brankovou konstrukci. První dějství tedy skončilo bezbrankovou remízou.

Na řadu přišlo dějství druhé a s ním i branky. Ta první hned v 58. minutě, když se parádně uvolnil Wout Brama a přesným pasem našel osamoceného Marca Janka. Ten se zakončením již neměl sebemenší problém a poslal hostující celek do vytouženého vedení.

O další branku se v 66. minutě postaral spíše aktivní Ruiz. Ten skvělou individuální akcí prošel až před branku soupeře, kde naservíroval přihrávku jako na zlatém podnose Luuku de Jongovi, který ušmudlanou ranou zvýšil náskok svého mužstva.

Domácí nekladli odpor, a tak hosté vcelku snadno utkání dohrávali. V nastaveném čase se znovu odehrála spolupráce Ruiz - Jong, při čemž prvně jmenovaný znovu parádně prošel skrze většinu soupeřů a přesnou přohrávkou vybídl Jonga ke skórování. Ten se znovu nemýlil a stanovil konečné skóre 0:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele