základní část, 22. kolo
06.02.2011 12:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - Feyenoord Rotterdam 1:1

Vitesse v rámci utkání 22. kola holandské Eredivisie na své půdě přivítalo Feyenoord Rotterdam. Po devadesáti minutách se oba celky rozešly smírně 1:1.

Utkání začalo v jasné režii domácích hráčů. Ti se okamžitě do svého soupeře zakousli, ovšem nedokázali si vypracovat nějakou lepší střeleckou pozici. První šance přišla až s únikem Jordiho Lopeze, který šikovnou přihrávkou našel osamoceného Babangidu. Ten si však v dobré pozici nepočínal nejlépe a hostující brankář tak podržel svůj celek a neinkasoval.

Hosté se nenechali zastrašit a také se pustili do útočení. Své štěstí zkoušel v polovině první půle Castaignos, jeho střela z dorbých třiceti metrů však nenadělala domácímu brankáři žádné větší problémy.

Neuběhlo mnoho a o podobnou střelu se pokoušel domácí Babangida, ani jemu nesedla tak, jak by sám chtěl a jeho pokus mířil těsně nad branku.

Druhý poločas začali aktivněji hosté. Ti se také jako první dočkali branky. Běžela 56. minuta a aktivní Wijnaldum se uvolnil a přesným centrem našel Castaignose, který parádním zakončením poslal Feyenoord do vedení.

Z toho se však Rotterdamští nemohli radovat dlouho. V 63. minutě rozhodčí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil faulovaný Aissaiti. Jeho pokus byl úspěšný a necelou půlhodinu do konce utkání tak stanovil konečný stav 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

cus,ebite nekdo jestli bude nekde prenos?rad bych videl,jestli bude hrat bony :)

Reagovat
AjaxFans

zkus justin tv nebo něco takového.

Reagovat
smazaný uživatel

livescorehunter.com ...fromsport.com ...pripadne v stavkovej bet365.com

Reagovat
smazaný uživatel

Bony nehrál, byl tak alespoň na střídačce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ani tam, co se děje ? :O

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu tak, měl zůstat ve spartě byl by klid a hrál by poháry, takhle 3 body od sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nemá vyřízený kompletní pracovní povolení, nastoupí až v příštím kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele