základní část, 3. kolo
22.08.2010 14:30 CET
2 : 3
(1:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - ADO Den Haag 2:3

V dalším zápase holandské Eredivisie si to proti sobě rozdali domácí Venlo proti přijíždějícímu Den Haagu.

Domácí celek mohl jít do vedení již v 1. minutě, když si na rohový kop nejvýše vyskočil Boymans, avšak jeho pokus mířil těsně nad. Neuběhlo však mnoho a ve 2. minutě se potvrdilo pravidlo "nedáš - dostaneš". Po dobré kombinaci se svými spoluhráči se uvolnil Bulykin a tvrdou ranou poslal ADO do vedení.

Domácí však nepadli do kolen a okamžitě se pokoušeli srovnat krok se svým soupeřem. Silný tlak však přinesl své ovoce až ve 23. minutě. Boymans našel osamoceného Ahahaouiho a ten tvrdou ranou srovnal stav utkání.

Hosté se mohli dostat do vedení těsně před přestávkou, avšak hlavičkový pokus Timothy Derijcka byl pro domácí brankáře snadnou záležitostí. Ve druhém poločase začali lépe hosté.

V 61. minutě se souvislý tlak Den Haagu proměnil ve výbornou šanci Bulykina. Ten svou druhou brankou v utkání strhl vedení na stranu svého celku.

Hosté pak své jednobrankové vedení bránili až do samotného konce. Avšak v tom bylo ještě veselo. V 89. minutě se v dobré šanci objevil Verhoek a přesnou ranou poslal svůj celek do dvoubrankového vedení. Neuběhlo však mnoho a o pouhou minutu později se sám před brankářem objevil Verhoek, který snížil na konečných 2:3.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele