základní část, 7. kolo
24.09.2011 19:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

ADO Den Haag - VVV Venlo 2:0

Den Haag se konečně zmátořil a dokázal proti VVV Venlo vybojovat cennou výhru 2:0.

Domácí začali v utkání proti Venlu aktivněji, avšak na hráčích ADO šla znát značná nervozita. Den Haag se však brzo oklepal a začal na svého soupeře dotírat mnohem více než zpočátku. První velká šance přišla ve 20. minutě, když se skvělým centrem prezentoval Christian Supusepa. Na jeho centrovaný míč si v pokutovém území nejlépe naběhl aktivní John Verhoek. Jeho následná střela znamenala vytoužené vedení domácích 1:0.

Hostující celek v průběhu prvního poločasu jakoby neexistoval. Domácí tlačili a bylo jen otázkou času, kdy padne druhá branka. Ta přišla ve 40. minutě, když se Wesley Verhoek chopil rohového kopu a přesným centrem našel osamoceného Gábora Horvátha, který přízemní střelou k pravé tyči nedal Gentenaarovi v brance hostí žádnou šanci.

Druhý poločas začal opatrněji. ADO si hlídalo náskok a VVV jakoby nestálo o vyrovnání. Za zmínku stojí akorát dobrý centr Lexe Immerse z volného přímého kopu, který našel volného Wesleyho Verhoeka. Ten následně posouval hru na svého bratra Johna, který v dobré pozici neodkázal trefit branku, a tak se utkání pouze dohrálo za stavu 2:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele