základní část, 14. kolo
27.11.2011 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Twente - SBV Vitesse 0:0

Twente nedokázalo zareagovat na výhry Alkmaaru a PSV a doma jenom remizovalo s Vitesse. Hosté tak potvrdili oprávněnost umístění v horní polovině tabulky.

Úvod utkání se nesl ve znamení opatrnosti a na první šanci se čekalo až do 19. minuty. V té se snažil Michajlova přehodit Wilfried, naneštěstí pro něho a celý tým rozvlnil jenom boční síť.

Twente bylo hodně dlouho slušným hostitelem a drápy vystrčilo až po centru Chadliho z trestného kopu, po němž hlavičkoval nepřesně De Jong. Chadli na sebe pak upozornil i akcí ze hry, když obešel tři protihráče a dostal se až do palebné pozice, na střelu mu ale už nezbyly síly a Velthuizen s její likvidací moc problémů neměl.

Chadli byl vidět i po změně stran, v 57. minutě si zpracoval přihrávku od De Jonga a řádně protáhl Velthuizena. Stejný souboj se s totožným výsledkem opakoval i o pár minut později, ještě předtím se nepřesnou ranou prezentoval Kazaishvili.

Bezbrankovou remízu mohl odmítnout Wilfried. Čtyři minuty před koncem se ocitl v obrovské šanci a míč poslal přímo do brankáře Michajlova. Následně se k míči dostal Büttner a místo přihrávky na volného Wilfrieda se snažil prosadit sám díky prudké a především neúčinné střele.

A něco podobného se opakovalo i v samém závěru, někdejšího útočníka Sparty tentokráte v dobré pozici ignoroval Čanturia, který zakončil nepřesně na vlastní pěst. Poslední zajímavý moment byl k vidění v nastavení, kdy Velthuizen v pohodě zneškodnil trestný kop Bramy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip:2:1, 3:1. Přání 1:2 a Bony gola

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas hrál celý zápas a díky za to. Jinak to mohlo dopadnout hůř, útočníci nikde,obrana plno práce.Ale bod je doma.Tak aspoň to.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele