základní část, 32. kolo
27.04.2013 19:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

ADO Den Haag - VVV Venlo 1:1

Fotbalisté Venla definitivně přišli o naději na přímou záchranu a nejlépe skončí na předposledním sedmnáctém místě zaručující baráž. Díky remíze na půdě Den Haagu mají čtyřbodový náskok na poslední Willem, ten má ale ještě duel k dobru. Den Haag před zápasem počítal se ziskem tří bodů, avšak vzhledem k průběhu hry může být rád i za remízu 1:1. Potvrdil tak svou špatnou formu a naděje na evropské poháry opět o něco klesly.

Oba celky hrály po celý zápas velmi opatrně a hostům výrazně napomohla vedoucí branka po necelé čtvrthodině hry. Hosté poté velmi zodpovědně bránili a dlouho drželi nadějný výsledek, avšak domácí využili své mírné herní převahy a z ojedinělé akce dokázali vyrovnat. V úvodní čtvrthodině oba celky bojovaly o míč ve středu hřiště a branka ani jednoho z nich nebyla výrazněji ohrožena, avšak Venlo zaútočilo z ničeho nic ve 14. minutě a skórovalo.

Po krásném centru za obranu se ujal míče Uche Nwofor a krásnou střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři Coutinhovi nejmenší šanci na úspěch. Do konce úvodního dějství už tvořili hru spíše domácí, jenže v ofenzívě byli naprosto bezzubí a jejich akce ztroskotaly hlavně na finálních přihrávkách. Krátce po startu druhého poločasu zahrozil kanonýr Haagu Rydell Poepon, jenže proti jeho hlavičce předvedl skvělý zákrok brankář Mäenpää.

Ihned na to byl blízko vyrovnání Tjarron Chery, který se z přímého volného kopu pokusil obstřelit zeď. Jeho technický pokus ale skončil o pár decimetrů vedle levé tyče. Nicméně domácí se přeci jen dočkali v 84. minutě. Po dlouhém pasu do vápna se míč odrazil přímo na nohu Mike van Duinena a ten nekompromisní ranou rozvlnil sít - 1:1. Venlo v příštím kole přivítá Groningen, Den Haag se pokusí překvapit v duelu se silným Feyenoordem.

Autor: Viktor Sandev / vvv-venlo.nl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele