základní část, 26. kolo
10.03.2013 16:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Twente - SBV Vitesse 0:1

Twente opět ukázalo, že letos to prostě z jeho strany není nijak skvělé a ani v dalším důležitém souboji na domácím stadionu nedokázalo nejen vstřelit branku, ale ani bodovat. Vitesse si odváží cenné tři body za vítězství 1:0.

Začátek utkání však patřil domácímu celku. Ten měl o něco více ze hry než jeho soupeř, a tak se snažil co nejrychleji vstřelit branku. Aktivní byl zejména Theo Janssen. Ten se ve 28. minutě objevil ve stoprocentní šanci, když sám před prázdnou brankou mohl poslat Twente do vedení. K nepochopení všech však Janssen prázdnou branku přestřelil.

První poločas patřil opravdu domácímu celku. Během 45 minut totiž Vitesse prakticky nic nevymyslelo a v nastaveném čase první půle mohl poslat domácí do vedení Tadič. Ten však po individuální akci nevyzrál na hostujícího brankáře.

Začátek druhé půle však zachytili hostující hráči. Ti se rozhodli, že navážou na Ajax, který v Enschede vyhrál 2:0 a okamžitě začali útočit. Nejprve se v šanci objevil Reis. Ten však nedokázal míč pořádně zpracovat a z šance nic nebylo. Poté přišla na řadu 63. minuta a v ní skvělá individuální akce exsparťana Wilfrieda. Ten z hranice šestnáctky vypálil a jeho přízemní střela nedala domácímu brankáři šanci - 0:1.

Twente inkasovalo a opět prohrávalo. Přestože do 63. minuty hrálo vyrovnanou partii, ihned po inkasovaném gólu se sesypalo. Vitesse si tak vedení hravě bránilo až do konce. Twente však i přesto mohlo srovnat. V nastaveném čase se však hostujícím hrdinou stal van Aanholt, který vykopával hlavičku Castaignose až na brankové čáře.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
freakmarena19

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Twente absencie, najma Chadli ci Rosales ...Bony vo forme, tak hostia maju sancu bodovat ...1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele