základní část, 7. kolo
29.09.2012 19:45 CET
5 : 1
(2:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - NEC Nijmegen 5:1

Fotbalisté Feyenoordu předvedli naprosto úchvatný výkon v utkání s Nijmegenem a díky tomu se prozatím dostali na třetí místo tabulky. Na kontě mají třináct bodů a v tuto chvíli jsou psychicky nahoře. Nijmegen naopak inkasoval celkem pětkrát a rozhodně nebude s tímto duelem spokojen, v tabulce prozatím zůstal na desáté pozici s osmi body. Hvězdami utkání se stali Gaziano Pellé se dvěma trefami a především Lex Immers, který zaznamenal hattrick.

Domácí se dostali rychle do vedení a v závěru první půle a na začátku té druhé svému protivníkovi odskočili. Nicméně poté NEC snížilo a chtělo utkání zdramatizovat, avšak po hodině hry utnul definitivně jeho naděje Immers. Ten zakončil svůj hattrick pět minut před závěrečným hvizdem. Sebevědomý Feyenoord se dostal do vedení už po čtvrthodině hry díky skvělému výkonu Leklého, který vsítil jediné dva góly úvodního dějství.

Po nádherném průniku Janmaata po levé straně přišel měkoučký centr do vápna a rychlý Pellé si naběhl za obranou, kde hlavou s pomocí břevna dopravil míč do sítě. Minutu před přestávkou se radoval podruhé. Po nádherné kolmici dokázal skvěle naběhnout před vápno a následně se jen podíval, kde stojí gólman Babos. Pak už ho jen dokázal přehodit a diváci mohli zatleskat. Ihned dvě minuty po přestávce přidal třetí trefu Immers. \

Ten byl nejprve faulován v pokutovém území a sám nařízenou penaltu proměnil. Za další dvě minuty hosté snížili, Po dlouhém centru do vápna trefil míč perfektně z voleje Soren Rieks a ještě dal hostům naději. Nicméně v 63. minutě se ocitl stejný hráč na zadní tyči a hlavou bez problémů pokořil Babose podruhé. Immers disponoval velkou střeleckou chutí až do samého závěru a v 85. minutě dokončil zkázu Nijmegenu opět povedenou hlavičkou - 5:1.

Autor: Viktor Sandev / feyenoord.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele