základní část, 31. kolo
21.04.2013 16:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - SBV Vitesse 2:0

Vitesse nejspíše ztratilo možnost bojovat o titul a nechalo se přeskočit Feyenoordem, který díky vítězství 2:0 může pomýšlet nejen na Ligu mistrů, ale klidně ještě na mistrovskou trofej.

Utkání začalo podle předpokladů útočně. Oba celky na sebe vlétly a diváci se mohli radovat, že uvidí útočný fotbal. První velká šance přišla ve 14. minutě. V té se skvěle uvnitř pokutového území uvolnil Pellè a tvrdou ranou vyzkoušel Velthuizena v brance hostů. Ten byl však připraven a pokračovalo se bez branek.

Čas ubíhal a ve 38. minutě přišel jeden z klíčových okamžiků. Za hru rukou uvnitř pokutového území uviděl jediný český zástupce Tomáš Kalas žlutou kartu a domácí celek získal zároveň i výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil střelec Pellè a přesnou střelou srovnal s brankářem Velthuizenem účty - 1:0!

První poločas toho poté moc nenabídl a diváci tak doufali, že druhý poločas přinese nějaké drama a hlavně branky. Toho druhého se dočkali hned zpočátku. V 50. minutě se totiž utrhl domácí Immers a sólovým únikem se dostal až do pokutového území. Sám před hostujícím brankářem nezaváhal a poslal Feyenoord již do dvoubrankového vedení.

Domácí se poté takticky zatáhli a neriskovali. Vitesse proti skvěle bránícímu domácímu celku nedokázalo nic vymyslet a tak si Feyenoord s celkem příjemnou pohodou dokráčel pro cenné vítězství 2:0!

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ryzskej

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Bonyho uplne ztraceny proti Feye, skoda noo, sance tam byli na LM, ted uz se ztracej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele