základní část, 12. kolo
11.11.2012 12:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - FC Twente 0:0

Očekávaný šlágr dvanáctého kola Eredivisie fanoušky příliš nenadchnul. V souboji mezi Vitesse a Twente nakonec nepadl ani jeden gól.

Oba celky vstoupily do utkání pěkně zostra. Asi nejvážnější šanci úvodních minut si vypracoval Marco van Ginkel, jenž po rohovém kopu hlavičkoval zhruba dva metry vedle. Poté ale tempo hry totálně opadlo a diváci byli svědky nezáživné podívané, která je zcela jistě ani v nejmenší nebavila.

Změna přišla až po změně stran, kdy se hra konečně více otevřela a nabídla také pár zajímavých šancí. První moment, který skutečně zaváněl gólem, byl k vidění v průběhu pětapadesáté minuty. To dostal Marco van Ginkel od Bonyho výbornou přihrávku do běhu, ovšem v rozhodující moment brankáře Mihajlova přehodit nedokázal.

Zanedlouho zahrozil pro změnu útočník Jonathan Reis. Jeho střela z úhlu sice na první pohled příliš nebezpečně nevypadala, byla ovšem výborně umístěna ke vzdálenější tyči, a proto musel Mihajlov vytáhnout pohotový zákrok, aby míč vyrazil.

Twente si jedinou pořádnou šanci celého zápasu vypracovalo zhruba dvacet minut před koncem, kdy se dostal k hlavičce neobsazený Willem Janssen, bohužel ale mířil pouze do míst, kde zrovna operoval připravený brankář Velthuizen. Závěr utkání se už odehrál bez dalších zajímavých akcí, a tak se oba celky rozešly smírně 0:0.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi narocnej zapas v Amsterdamu to Vitesse zvladlo prestoze sem jim moc neveril,ale Bony ted chytil supr formu tak doufam ze na to navaze i v zapase proti Twente.tip 3-1 (2x Bony,Havenaar,-Castaignos)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
bruchy

těžký zápas, snad to arnhem uplichtí , tip 1:1

Reagovat
bruchy

škoda přeškoda, mohla to být výhra arnhemu, obrovská snaha ve 2. půlce ... snad bude kalasova ruka oukej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele