základní část, 4. kolo
02.09.2012 12:30 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - Feyenoord Rotterdam 1:0

Vitesse zvládlo domácí utkání s Feyenoordem Rotterdam a celkem překvapivě doma zvítězilo díky brance v nastavení těsně 1:0.

Utkání začalo v klidném tempu a oba celky se nikam nehnaly. Více ze hry měl však domácí tým a bylo to právě Vitesse, které mělo na kopačkách i první šanci. V běžící 16. minutě se skvěle uvolnil Theo Janssen a svou tvrdou ranou vyzkoušel štěstí. Jeho pokusu však chybělo pár centimetrů a tak si brankář Mulder mohl s klidem vydechnout.

Domácí stále drželi míč na svých kopačkách a v prvním poločase Feyenoord prakticky k ničemu nepustili. Na další šance se navíc muselo čekat až do druhého poločasu. Ve 47. minutě napřáhl ke střele Reis, ale brankář hostí Mulder byl připraven a perfektním zákrokem vytáhl míč na rohový kop.

Rotterdamští se poté osmělili a začali také hrát. Po hodině hry si dokonce získali výraznější převahu, kterou přetavili v první velké šance. V 62. minutě se skvěle uvolnil Schaken. Ten se prosmýkl kolem van Aanholta a skvělou přihrávkou našel osamoceného Immerse, který ihned pálil. Jeho pokus však domácí brankář vystihl a stav se neměnil.

Poté se hra uklidnila a oba celky čekaly. Velké šance nepřicházeli a tak se oba týmy vystřídali po jedné možnosti. Domácí Reis nedokázal vyzrát na hostujícího Muldera a rotterdamský Fernandez nedosáhl na přihrávku svého spoluhráče do vyložené šance.

Vše směřovalo k bezbrankové remíze, avšak se samotným koncem zapnuli domácí druhý dech. Velký tlak před brankou Muldera řešili obránci odkopy. Mike Havenaar jeden takový míč sebral a napálil jej přímo na hostující branku. Do jeho střely navíc vložil šikovně patičku exsparťan Wilfried a změnil směr natolik, že domácí fanoušci mohli vybouchnout radostí z vedoucí a zároveň vítězné branky z 91. minuty.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Zajda

Reagovat
Veselac

doma Vitesse Feyenoord neporazilo více jak 10 let....tip X...2:2....na tiket patří, že oba dají gól

Reagovat
smazaný uživatel

si pobavil

Reagovat
ryzskej

si debil

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bruchy

pěkný zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele