základní část, 30. kolo
12.04.2013 20:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - PEC Zwolle 0:2

Záchranářský souboj mezi Venlem a Zwolle dopadl lépe pro hosty, kteří uhráli cenné vítězství 2:0.

Oba celky si moc dobře uvědomovaly důležitost dnešního klání, a tak podle očekávání začaly hodně opatrně. Hlavním cílem bylo neudělat nějakou zbytečnou chybu. Tento plán ovšem Venlu příliš dlouho nevydržel. Už ve třinácté využil nedorozumění dvou domácích hráčů Fred Benson, potáhl si míč až do šestnáctky VVV, kde se zasekávačkou zbavil bránícího Joppena, a s přehledem zakončil - 0:1.

Venlo pochopitelně chtělo na nepříznivý stav okamžitě odpovědět, avšak směrem dopředu předvedlo obrovské trápení. Poprvé zahrozilo až v průběhu sedmadvacáté minuty. V obrovské příležitosti se zjevil Brian Linssen, ovšem z hranice vápna pálil z voleje jen pár centimetrů vedle tyčky.

Oba týmy následně sváděly především řadu soubojů ve středu pole, i proto bylo šancí jako šafránu. Po necelých osmnácti minutách druhé půle se přesto hosté prosadili podruhé v utkání. A znovu v tom měl prsty Fred Benson, jenž využil parádního obloučku Pluima a svůj samostatný únik zakončil přesnou trefou - 0:2. Závěr utkání si už Zwolle s přehledem pohlídalo a dokráčelo k veledůležitým třem bodům.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele