základní část, 26. kolo
12.03.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heerenveen v lize ani podeváté za sebou nevyhrál, s Waalwijkem se rozešel smírně bez branek

SC pokračuje ve střeleckém trápení a ani tentokráte nedokázalo vsítit jediný gól, díky pozorné defenzívě znovu uhrálo bezbrankový nerozhodný výsledek a vzhledem k jeho aktuální situaci musí brát bod všemi deseti. V utkání s konkurenčním Waalwijkem byl aktivnější a soupeře vysoko přestřílel, ovšem ze dvou střel mezi tři tyče ani jednou neskóroval a jeho čekání na vstřelenou trefu ze hry se tedy protahuje na 324 minut.

Heerenveen se po minulé utrápené remíze s Willemem přeci jen zlepšil, avšak spokojen být nemůže, jelikož nedokázal zvítězit podesáté v řadě a v Eredivisii získal z devíti případů pouhopouhé dva body. V tabulce se proto nachází na jedenáctém místě se sedmadvaceti body. RKC nevyhrálo šestkrát po sobě a v tuto chvíli je stále čtrnácté se čtyřiadvaceti body.

Domácí za celých devadesát minut nevyslali jediný pokus přímo na branku, do vedení se i přesto mohli dostat už v 10. minutě. Ve středu pokutového území se totiž uvolnil Adewoye a svou hlavičku poslal příliš vysoko. Přesně o deset minut později neuspěl na druhé straně Musaba, jenž z bezprostřední blízkosti nevyzrál na brankáře Vaessena, pak v obrovské možnosti selhal domácí Odgaard a levou konstrukci minul o pár centimetrů.

V následujícím průběhu dvakrát zahrozil hostující Sydney van Hooijdonk, ale na konci prvního a začátku druhého dějství shodně netrefil branku zhruba o metr. Největší šance byly k vidění v závěrečných pětadvaceti minutách. Tisíciprocentní možnost nejprve neproměnil Bakker, protože z pěti metrů orazítkoval břevno, pak v nastaveném čase chtěl rozhodnout o úspěchu Waalwijku obránce Gaari, nicméně po rohovém i on mířil pouze do horní tyčky.

Autor: Viktor Sandev / espn.nl, soccerway.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele