základní část, 10. kolo
15.10.2022 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Sittardu branka nepadla, Fortuna tak remizovala s konkurenčním Waalwijkem

V souboji dvou týmů, které se poslední dobou nacházely ve vynikající formě a postupně stoupaly tabulkou vzhůru, se tentokráte skóre neměnilo a po nepříliš atraktivním průběhu se oba celky zaslouženě rozešly smírně v bezbrankovém poměru. Duel byl velmi vyrovnaný také ve všech statistických ohledech, domácí v tuto chvíli neprohráli již pětkrát za sebou a jsou desátí s jedenácti body. RKC má na kontě o tři body více a náleží mu skvělé šesté místo.

Úvodní poločas nic zajímavého prakticky nenabídl a oba brankáři si na konto připsali dva celkem snadné zákroky. Hosté z ničeho nic udeřili krátce po změně stran, kdy síť dokázal rozvlnit Kramer, ovšem jeho branka nakonec neplatila kvůli těsnému ofsajdu. Fortuna chtěla otevřít skóre v 51. minutě, kdy ve velmi dobré pozici stanul turecký kanonýr Yilmaz, jenže jeho pohotová rána byla na poslední chvíli zablokována.

Po změně stran se balón nejčastěji nacházel v blízkosti půlící čáry a ani jeden celek se nikam netlačil. V nastaveném čase se nejprve Waalwijk a pak i Fotuna dožadovali odpískání pokutového kopu, nicméně rozhodčí Joey Kooij po přezkoumání videozáznamu ani jeden nenařídil.

Svěřenci španělského trenéra Julia Velázqueze budou v příštím kole hájit svou příznivou šňůru v Rotterdamu s favorizovaným Feyenoordem, Waalwijk narazí na mistrovský Ajax a v tomto případě se jeho další bodový zisk neočekává.

Autor: Viktor Sandev / whoscored.com, soccerway.com, espn.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele