semifinále - 1. zápasy
26.04.2007 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Sevilla FC 1:0

Osasuna v Primera Division tápe, v Poháru UEFA však hraje jako zcela jiný tým. Pamplona to potvrdila i v úvodním utkání semifinále, kdy doma dokázala porazit obhájce trofeje ze Sevilly.

V první šanci se ocitl Kanoute, jeho akrobatické zakončení po centru Daniela Alvese ale úspěch neslavilo. Nejaktivnějším mužem první třicetiminutovky byl domácí David Lopez. Po jeho individuálních průnicích měli šance Punal a Raul Garcia, ovšem ani jeden z nich nedokázal vyzrát na Davida Cobena, který mezi třemi tyčemi opět zaskočil za zraněného Palopa.

Osasuna byla lepším týmem a svůj tlak mohla korunovat krátce před odchodem do kabin. Po další akci Lopeze hlavičkoval těsně vedle Cruchaga a zakončení hlavou v ideální pozici poté nezvládl ani Cuellar.

Zasloužené odměny za svou aktivitu se tak fotbalisté baskického celku dočkali až po změně stran. V 55. minutě vybojoval Soldado trestný kop, ten rozehrál Lopez, na přední tyči si na míč naskočil Soldado a svým vůbec prvním gólem v Poháru UEFA poslal domácí do vedení - 1:0.

Pojistit vedení Osasuny se poté marně snažili Lopez a znovu Soldado. Rušno bylo i na druhé straně hřiště, Keržakov a po něm ani Kanoute však své šance nevyužili a Sevilla tak v odvetě bude muset dotahovat.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Pharrell

0:1

Reagovat
HOST*

Osasuna vyhraje to je jasný dudu

Reagovat
HOST*oblak

asi jo osasuna většinou doma ze silnými boduje

Reagovat
HOST*Micu

v tomto dueli urcite budu padat goly ja si myslim ze 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele