základní skupiny - skupina F
15.12.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lausanne Sport - Città di Palermo 0:1

Fotbalisté Palerma zakončili své letošní působení v Evropské lize vítězstvím na hřišti nejslabšího týmu skupiny F z Lausanne. To tak má ve skupině jediný bod za uhranou remízu na půdě Sparty. O jediné trefě tohoto utkání rozhodl šest minut před koncem Muňoz, jenž na hřiště přišel jako střídající hráč v 58. minutě.

Hostující trenér Delio Rossi udělal v sestavě opravdu hodně změn oproti minulému ligovému zápasu s Parmou, který jeho mužstvo vyhrálo 3:1. Palermo čeká v neděli poslední duel Serie A tohoto roku s Bari a do Švýcarska se v nic neřešícím utkání rozhodl vyslat velmi mladý tým. Ale i to nakonec ukázalo, že na Lausanne bude stačit.

Domácí převzali otěže začátku střetnutí, nejprve zamířil pravačkou mimo Carlos Silvio. Chvilku poté vyzkoušel svou střeleckou mušku také kapitán Fabio Celestini, ale jeho pokus zpoza vápna rovněž místo mezi třemi tyčemi nenašel. Po půlhodině hry zaútočilo také větším způsobem Palermo, Pedrova rána totiž orazítkovala z ničeho nic břevno.

Poté začínal mít lausanneský brankář Favre stále více práce. Zneškodnil nejprve tvrdou hlavičku Prestii, jenž si hezky naskočil na centr z rohového kopu, po něm také dobře napřáhl levačkou Kasami, avšak i tady Favre dobře zakročil. Těsně před přestávkou se ještě do poslední šance dostalo Lausanne, Steuble nacentroval hezky na Katze, jenž ovšem hlavou hostujícího gólmana Benussiho nepřekonal.

Zatímco úvod první půle patřil Švýcarům, do té druhé vstoupili lépe Rossiho svěřenci. V 51. minutě Liverani nahrál do šestnáctky Kasamimu a toho musel vychytat až Favre. Po hodině hry ještě Liverani svou střelou dobře chytajícího Favreho nepřekonal, avšak v 85. minutě se už hosté branky, která rozhodla o jejich vítězství, přece jenom dočkali. Liveraniho pas totiž usměrnil hlavou přesně do sítě střídající Muňoz.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Myslet si že Palermo prohraje tys mě rozesmál jinak výborně Palermo máme víc výher než Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele